Автори самі говорили, що надихались соулсами. Та й Валькірій там ніяк не заклікаєш.Геральт: ↑ 03.06.2026 11:23Чому це вона Souls-like? Слешер. Більшість ворогів заклікується.
Новости
Последние статьи и обзоры
Анонсовано екшен God of War Laufey про дружину Кратоса в потойбічному світі
-
kairo
Member
-
lktnv
Member
Так и знал, что когда открою ветку обсуждения, то с ходу увижу мизогинные комменты. Времена идут, а мизогинная ячейка на укр оверах вечна 
-
Ararat
Member
А можно її у дусі старих частин зробити?
Вривается така героїня у кімнату, а там 3 напівголі хлопаки греки і кружок над ними.
Вривается така героїня у кімнату, а там 3 напівголі хлопаки греки і кружок над ними.
-
Sum
Junior
Я б пограв у режим Елой проти Фей! 
-
D_ad
Member
UPD після перегляду відео: ухххх, чьортави манголи! Бляха, хотів би я в це пограти..) Шкода, "соні" знову звернули на доріжку "ексклюзивності". Meh.
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Відправлено через 4 хвилини 42 секунди:
А з другим... ммм...)) Нуууууу.....)))) Я у білді на швидкий рекаст абілок їх тіки і проходив)) 1-й скілл , 2-й скілл, трохи побігати, відхилятися (якщо пропустив), дочекатися перезарядки скіллів, 1-й скілл, 2-й скілл, profit. І не дай боже щось піде не по сценарію, або буде забагато рандому, або ти почнеш кастувати скілл у фрейми атаки Валькірії, які мають гіперброню на всю анімацію, якщо тобі не пощастило нароляти саме таку атаку.
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Порівняй перші частини і останні дві: на кого вони більше схожі - на Souls, чи попередників? Мені здається, тут в зєньки довбитися треба, щоб не підмітити очевидного.Геральт: ↑ 03.06.2026 11:23Чому це вона Souls-like?D_ad: ↑ 03.06.2026 11:02 Тобто те, що боївка у новітніх GoW перетворилася на Souls-like
Відправлено через 4 хвилини 42 секунди:
Перше - база. Дякую за підтвердження.kairo: ↑ 03.06.2026 11:30Автори самі говорили, що надихались соулсами. Та й Валькірій там ніяк не заклікаєш.Геральт: ↑ 03.06.2026 11:23Чому це вона Souls-like? Слешер. Більшість ворогів заклікується.
А з другим... ммм...)) Нуууууу.....)))) Я у білді на швидкий рекаст абілок їх тіки і проходив)) 1-й скілл , 2-й скілл, трохи побігати, відхилятися (якщо пропустив), дочекатися перезарядки скіллів, 1-й скілл, 2-й скілл, profit. І не дай боже щось піде не по сценарію, або буде забагато рандому, або ти почнеш кастувати скілл у фрейми атаки Валькірії, які мають гіперброню на всю анімацію, якщо тобі не пощастило нароляти саме таку атаку.
-
Барбарис
Member
bigmonstr666, 1. Хто тобі сказав, що жінка обов'язково має бути гарною?
2. Хто сказав, що твоє бачення краси є еталонним?
2. Хто сказав, що твоє бачення краси є еталонним?
-
1234waltz
Member
"дружину Кратоса в потойбічному світі"
Літералі перша Сенуя. Хоча там звісно сюжет, драма, психологізм та фольклоризм на рівнях недоступних для конвєєрного кінца, розробники дуже постарались.
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
Кажу як людина, що зараз Бладборн по другому разу проходить.
Літералі перша Сенуя. Хоча там звісно сюжет, драма, психологізм та фольклоризм на рівнях недоступних для конвєєрного кінца, розробники дуже постарались.
Відправлено через 2 хвилини 32 секунди:
"Більшість ворогів заклікується." Це буквально опис всіх ігор Міядзакі, де вороги це губки що дамаг хавають, а все всевдо-різноманіття у завченні таймінгівГеральт: ↑ 03.06.2026 11:23 Чому це вона Souls-like? Слешер. Більшість ворогів заклікується.
-
KimRomik
Member
подобається чи не подобається, а бабки треба доїти і бажано як можна агресивнішеMAKKACIN: ↑ 03.06.2026 10:39 НІІІііі тільки не це.... Не перетворюйте легендарну серію в Assasins Creed і дойну корову...
Зараз проходжу рагнарьок, класнюча гра) Але без голоса Кратоса якось не та гра зовсім буде "BOY"![]()
коли сама фрашниза изживає себе, з неї роблять конвейєр для подальної вижимки соків, це давно стало практикою
-
denizen
Member
може це і не канонічний GOW, але виглядає досить якісно, дуже шкода, що на ПК не завезуть
-
vsx
Member
Судя по ролику события происходят параллельно GOW 2018. Скорее всего закончится вместе с тем как прах Фэй развеяли на горе в Йотунхейме. Или же будет являться во сны Кратосу в Рагнареке..
-
XXXshadyXXX
Member
Я вот думаю, если бы в игре моделька главной героини выглядела бы вот так, то все были бы довольны
- спойлер
- спойлер

-
Soulwatcher
Member
С трудом прошёл два последних гов с полным отсутствием сюжета, здравого смысла и бесячим малолеткой. В барышню на пенсии, которая рубит толпы мужиков я играть точно не буду, не смогу себя пересилить, даже за бесплатно
-
Геральт
Member
Так в тому-то й справа, що ніяких таймінгів проти рядових мобів не треба. Спам атакою/абілками по кд та й все. А якщо на босів звертати увагу, то таймінги і в якомусь асасіні чи crimson в боях з босами є. Вони від того соулсом не стають.
- спойлер
-
Telcontar
Member
Ух, молодець, наскрінив гримас. Можеш викласти відео зі своїм артистичним відіграшем, я теж наскріню "ржаки"
-
XXXshadyXXX
Member
Всего лишь нашел данное фото на просторах интернета.Telcontar: ↑ 03.06.2026 13:05Ух, молодець, наскрінив гримас
Мне нравится актриса играющая Фэй, но в игре она выглядит ну очень так себе внешне... Игру лично не жду
-
proos
Member
Вторая абсолютно никчёмная. С кратоса сделали го.вно, а собственный сын называет его придуркомFirstTDM: ↑ 03.06.2026 10:28Первые две части
И бабы берут управление в свои руки
-
Гедоніст
Junior
Тільки за Дебору Енн Уолл вже можна купувати. Дуже вона подобається.
-
XXXshadyXXX
Member
Комментарии на ютубе - золото
- спойлер

-
walkman3000
Member
ну боевка как в 2,3 только радует. росомаха кайфонул, томб райдер чет неоче, фантом блейд пока самый ожидаемый проект, no rest for the wicked есть на пк, онимуша топ, сойлент хилл мимо, контрол сюдаа, антил даун2 на карандаш. думал покажут новое по бладборн2гта6 но ладно, не привыкать. в итоге росомаха, онимуша и фантомблейд, остальное meh. что ожидали от вида типичной оксанки 30+ в гове непонятно, а вот говорящая желешка напрягаетXXXshadyXXX: ↑ 03.06.2026 13:46Комментарии на ютубе - золото
-
XXXshadyXXX
Member
walkman3000
Мне очень зашёл трейлер другой игры, но я только после просмотра трейлера понял кто игру делает...
Мне очень зашёл трейлер другой игры, но я только после просмотра трейлера понял кто игру делает...