Прогрес ARM процесорів

Обсуждение всего, что связано с CPU
Ответить
Автор
Member

Криво й хто його знає, чому: користувачі скаржаться на Microsoft через розгортання нових функцій
Коли користувач запитав, що це означає, представники Microsoft відповіли, що здебільшого не мають уявлення, чому нові функції не працюють. Користувач скаржиться, що кожного разу в Microsoft не дають чіткої відповіді й просто ігнорують звернення, а потім починають погрожувати видаленням облікового запису.
https://itc.ua/ua/novini/kryvo-j-hto-jo ... -funktsij/
AntonyKandaurov
Member

https://itc.ua/ua/novini/kryvo-j-hto-jo ... -funktsij/
Варто зазначити, що правдивість заяв цього користувача перевірити неможливо.
Все що треба знати про подібні новини.
LVladislavchik
Member

AntonyKandaurov: 02.06.2026 19:00Варто зазначити, що правдивість заяв цього користувача перевірити неможливо.
Як і нашого пацієнта :rotate:
denon312
Member

Що думають на межі про Юрія :teacher:
Изображение
leif
Member

yuriy_dd: 02.06.2026 15:36я думаю що можна. Звичайно щось може вилізти. Буду доступний виключно в якийсь з днів пн-чт, після обіду. Біля центру.
то давай домовимось завчасно, щоб нічого не вилазило, а люди, які хочуть на це подивитись, могли запланувати подорож до Львова. пропоную 18 червня, після обіду, місце узгодимо, треба щоб спокійно було, то ж скоріше за все якийсь мітінг рум коворкінгу треба брати на пару годин, думаю в 50 баксів вкладемося. якщо не підходить, обирай якийсь інший день на тому тижні.
yuriy_dd: 02.06.2026 15:36ніколи не пробував
так буде перший досвід, народ має знати своїх героїв
yuriy_dd: 02.06.2026 15:36нічого не знаю, проти ігор, сину не давав грати більше 30 хв на день, але він мене дурив. На інтелект впливає негативно. Лише праця. Нудьга - це дуже добре, вона заставляє вас діяти. Книги це дуже добре - вони заставляють вас фантазувати. Найбільша сучасна проблема - що гаджети дають дуже багато вражень - готову картинку, з якими (наприклад книжці) - дуже важко боротись. І діти дуже тупішають - буквально вони нічого не хочуть, нічого не прагнуть. Мої здали НМТ - без репетиторів, англійською володіють вільно - без репетиторів. ЛФМЛ - Петрунів подякував за сина.
ну ось я про це і кажу :laugh: ти все не викладай завчасно (хоч ми це і чули 52 рази), залиш щось на потім
kabostebeztak: 02.06.2026 18:22Я змонтувати зможу пацани
чудово :super:
Гедоніст
Junior

Хто модератором буде?
leif
Member

Гедоніст
пропоную AntonyKandaurov :up: якщо він приїде
Гедоніст
Junior

І онлайн-стрім
yuriy_dd
Member

leif: 02.06.2026 22:14то давай домовимось завчасно, щоб нічого не вилазило, а люди, які хочуть на це подивитись, могли запланувати подорож до Львова. пропоную 18 червня, після обіду
в цей день я би мав змогти
правда я не знаю - про що ви хочете говорити? має бути список тем. Я не готовий говорити про будь що. Але навряд чи я дуже сильно зможу розказати з того що вже було в цій темі.
Вимоги з ходу (може ще щось додам):
- жодних образ
- жодних переходів на особистості чи персональні дані
- без російської, мату, куріння, алкоголю

Відправлено через 24 хвилини 12 секунд:
denon312
Member

big_bang: 02.06.2026 14:24заходиш новини почитати і попадаєш в клуб "срач/ригач/фігач"
негативу багато
згідний, але адміністрація не реагує :(
LVladislavchik
Member

yuriy_dd: 02.06.2026 23:02без російської
Без ixbt :rotate: Ну таких лицемірів ще пошукати треба :rotate:

Відправлено через 7 хвилин 29 секунд:
yuriy_dd: 02.06.2026 23:02без російської
Ти буквально через 19хв після цього написав російською на ixbt :rotate:
kabostebeztak
Member

Пропоную список тем:
ARM процесори проти х86 на десктопних пк
ARM процесори проти х86 в ноутбуках
ARM проти х86 на серверах

САМЕ ТАК! САМЕ ОКРЕМО ОДИН ВІД ОДНОГО! Коли ми говоримо про десктопні пк то треба говорити саме про них а не телефони.
Хтось може принести ще макбук еір м4 та мак міні м4?
Ну і якісь ноутбуки хороші х86, може вийде бенчмарки в лайв режимі провести?

Пропоную правила:
Не лаятись, не переходити на особистості, говорити лише по темі. Користуватись гуглом можна, бо щоб пам'ятати усі характеристики одних тільки мак міні треба мати неймовірні когнітивні здібності

Штатив у когось є щоб за раз обох учасників бесіди знімати? Якщо комусь не хочеться світити обличчям можна його зацензурити.

Передайте Юрі оце все, неіронічно думаю що він на такі умови погодиться.
Про місце: пропоную зустрічатись у якомусь публічному, людному місці, щоб ніхто не пішов зі зламаними пальцями
pelia
Member

Так і шо, в яку ціну білети і де? Треба ж вихідний на роботі взяти
AntonyKandaurov
Member

злив зараховано, я буду на морях на 18 червня :gigi:
yuriy_dd
Member

pelia: 03.06.2026 11:05Так і шо, в яку ціну білети і де? Треба ж вихідний на роботі взяти
то ви хочете приїхати переконатись, що те що я писав про швидкість та енергоефективність - правда? :spy:
і це на стільки важливо що аж приїхати треба?
чи ви просто між собою знайомі, і це для вас нагода зустрітись?
pelia
Member

yuriy_dd: 03.06.2026 13:04
pelia: 03.06.2026 11:05Так і шо, в яку ціну білети і де? Треба ж вихідний на роботі взяти
то ви хочете приїхати переконатись, що те що я писав про швидкість та енергоефективність - правда? :spy:
і це на стільки важливо що аж приїхати треба?
чи ви просто між собою знайомі, і це для вас нагода зустрітись?
Особливо хочу побачити 28 годин роботи, це прямо реально.
А так я нікого не знаю, але не проти зустрітись, дійсно гарна нагода, живу я за 2 години їзди від Львова, тому взагалі не проблема.
LVladislavchik
Member

yuriy_dd: 03.06.2026 13:04і це на стільки важливо що аж приїхати треба?
Це аж на стільки важливо, що ти на гроші хотів сперечатися :rotate:
yuriy_dd
Member

pelia: 03.06.2026 13:20 Особливо хочу побачити 28 годин роботи, це прямо реально.
ще раз - 28 було на М1, на М4 - 43+, і то на Тахо. Я вже поставив Секвою - вона мені явно приємніша і швидша. Так ось вчора зарядив до 100% - то пройшло аж 1.5 год щоб почало показувати 99%

цікаво - а як ви будете чекати так довго?

пс: поки один недолік знайшов на Секвої - системними засобами не можна обмежити максимальний заряд. Хоч тут в темі хтось і доводив що постійно на 100% - це добре. Правда чому виробники роблять обмеження макс заряду - він відповіді дати не зміг ..
Гедоніст
Junior

Думаю що Юру куратори з ixbt/drive2.ru не відпустять.

Відправлено через 1 хвилину :
yuriy_dd: 03.06.2026 13:28Правда чому виробники роблять обмеження макс заряд
Вони це роблять, тому що на це є попит і можна софт продати. Практичного сенсу в цьому нуль, якщо ноут активно використовується. Завжди на 100 тримаю, ніяких проблем чи деградації.
yuriy_dd
Member

Microsoft запропонує розробникам міні-ПК Surface RTX Spark Dev Box із новим процесором NVIDIA

міні-ПК Surface RTX Spark Dev Box, який софтверний гігант позиціює як комп’ютер для розробників під управлінням Windows

:insane: :spy:

https://www.overclockers.ua/ua/news/mic ... k-dev-box/

Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
там ще є - Компанія ASUS вже готова запропонувати свої рішення на базі цієї платформи — це ноутбуки ProArt P16 і ProArt P14, а також компактний комп’ютер ProArt Mini PC
Ответить