Пропоную обговорити MSI представила інноваційний ігровий монітор MEG X з ШІ-агентом та MPG 271KRAW18 5K з двома режимами
Монітор з ШІ-агентом... Інновації, які ми заслужили.
Новости
Последние статьи и обзоры
MSI представила інноваційний ігровий монітор MEG X з ШІ-агентом та MPG 271KRAW18 5K з двома режимами
-
kairo
Member
-
dret09
Member
Мало того, що ШІ, так і ще 5к на 27 дюймів. Дебілізм. На таку роздільну тре вже не менше 32", а бажано і всі 38-42" щоб мало сенсkairo: ↑ 03.06.2026 12:08 Пропоную обговорити MSI представила інноваційний ігровий монітор MEG X з ШІ-агентом та MPG 271KRAW18 5K з двома режимами
Монітор з ШІ-агентом... Інновації, які ми заслужили.
-
Дима Динамит
Member
вот обьясните какой тол от этого Ши кроме маркетинга?
-
sagifire
Member
Ну тут все очевидно, вони хочуть залутати пару процентів до вартості акцій за самі іноваційні іновації, бо акції це їх основний товар а те що шльопають заводи то корм для хомяків.Дима Динамит: ↑ 03.06.2026 12:49 вот обьясните какой тол от этого Ши кроме маркетинга?
-
taras_cs
Member
Змінити контраст приціла голосом. Не дякуйте.Дима Динамит: ↑ 03.06.2026 12:49 вот обьясните какой тол от этого Ши кроме маркетинга?
Мені цікаво - цей ШІ-агент на моніторі крутиться, чи на вашій відеомапі під час гри, позбавляючи дорогоцінної пам'яті та фпсів?
-
hohlid19
Member
dret09
Для десктопа все, что выше 32, это уже придется головой мотылять. Царь-монитр только одному львёнку с Королёва нужен
Для десктопа все, что выше 32, это уже придется головой мотылять. Царь-монитр только одному львёнку с Королёва нужен
-
tornadox
Member
З опису статті це більше схоже на ШІ слоп.
Чого б хотілося так це ШІ апскейлінг, згладжування, fps smoothing, динамічна зміна контрасту для темних зон.
Але наскільки знаю MSI пробувала зробити щось толкове зробити, вони добавили фічу що АІшка перетворювала дані з мінімапи на екран, таким чином даючи перевагу гравцям. Нормальним гравцям це не сподобалося, а чітери і так і мають кращі інструменти.
Чого б хотілося так це ШІ апскейлінг, згладжування, fps smoothing, динамічна зміна контрасту для темних зон.
Але наскільки знаю MSI пробувала зробити щось толкове зробити, вони добавили фічу що АІшка перетворювала дані з мінімапи на екран, таким чином даючи перевагу гравцям. Нормальним гравцям це не сподобалося, а чітери і так і мають кращі інструменти.
-
taras_cs
Member
Помаранчевим - скільки вклали у ШІ
Зеленим - скільки заробили на ШІ

Зеленим - скільки заробили на ШІ

-
dret09
Member
Сам володію моніком на 38" і менше не хочу. У бажанні взяти новий олед від LG на 39" 5кhohlid19: ↑ 03.06.2026 14:17 dret09
-
zaqik
Member
Он такое умеет или это просто пример? Потому что если второе, то "измени высоту ножки", "сходи за пивом", "убей русню".Змінити контраст приціла голосом. Не дякуйте.
-
taras_cs
Member
Ніт, це буквально максимум того, що він може, судячи з рекламних матеріалів. Для чого він постійно слухає вас, на вашому ж компі, за рахунок ваших ресурсівzaqik: ↑ 03.06.2026 21:07Он такое умеет или это просто пример? Потому что если второе, то "измени высоту ножки", "сходи за пивом", "убей русню".Змінити контраст приціла голосом. Не дякуйте.
-
Inqizitor2022
Member
Ну то есть ИИ для акционеров, а в железе какой-то шлак? Чётко.
И да, глянцевое покрытие рекламировать как что-то хорошее может только последний неадекват.
MSI в моих глазах после рекламы глянца опустились на ступеньку ниже.
И да, глянцевое покрытие рекламировать как что-то хорошее может только последний неадекват.