https://itc.ua/ua/novini/kryvo-j-hto-jo ... -funktsij/Коли користувач запитав, що це означає, представники Microsoft відповіли, що здебільшого не мають уявлення, чому нові функції не працюють. Користувач скаржиться, що кожного разу в Microsoft не дають чіткої відповіді й просто ігнорують звернення, а потім починають погрожувати видаленням облікового запису.
Новости
Последние статьи и обзоры
Прогрес ARM процесорів
-
yuriy_dd
Member
Криво й хто його знає, чому: користувачі скаржаться на Microsoft через розгортання нових функцій
-
AntonyKandaurov
Member
https://itc.ua/ua/novini/kryvo-j-hto-jo ... -funktsij/
Все що треба знати про подібні новини.Варто зазначити, що правдивість заяв цього користувача перевірити неможливо.
-
LVladislavchik
Member
Як і нашого пацієнтаAntonyKandaurov: ↑ 02.06.2026 19:00Варто зазначити, що правдивість заяв цього користувача перевірити неможливо.
-
denon312
Member
-
leif
Member
то давай домовимось завчасно, щоб нічого не вилазило, а люди, які хочуть на це подивитись, могли запланувати подорож до Львова. пропоную 18 червня, після обіду, місце узгодимо, треба щоб спокійно було, то ж скоріше за все якийсь мітінг рум коворкінгу треба брати на пару годин, думаю в 50 баксів вкладемося. якщо не підходить, обирай якийсь інший день на тому тижні.yuriy_dd: ↑ 02.06.2026 15:36я думаю що можна. Звичайно щось може вилізти. Буду доступний виключно в якийсь з днів пн-чт, після обіду. Біля центру.
так буде перший досвід, народ має знати своїх героївyuriy_dd: ↑ 02.06.2026 15:36ніколи не пробував
ну ось я про це і кажуyuriy_dd: ↑ 02.06.2026 15:36нічого не знаю, проти ігор, сину не давав грати більше 30 хв на день, але він мене дурив. На інтелект впливає негативно. Лише праця. Нудьга - це дуже добре, вона заставляє вас діяти. Книги це дуже добре - вони заставляють вас фантазувати. Найбільша сучасна проблема - що гаджети дають дуже багато вражень - готову картинку, з якими (наприклад книжці) - дуже важко боротись. І діти дуже тупішають - буквально вони нічого не хочуть, нічого не прагнуть. Мої здали НМТ - без репетиторів, англійською володіють вільно - без репетиторів. ЛФМЛ - Петрунів подякував за сина.
чудовоkabostebeztak: ↑ 02.06.2026 18:22Я змонтувати зможу пацани
-
Гедоніст
Junior
Хто модератором буде?
-
leif
Member
Гедоніст
пропоную AntonyKandaurov
якщо він приїде
пропоную AntonyKandaurov
-
Гедоніст
Junior
І онлайн-стрім
-
yuriy_dd
Member
в цей день я би мав змогтиleif: ↑ 02.06.2026 22:14то давай домовимось завчасно, щоб нічого не вилазило, а люди, які хочуть на це подивитись, могли запланувати подорож до Львова. пропоную 18 червня, після обіду
правда я не знаю - про що ви хочете говорити? має бути список тем. Я не готовий говорити про будь що. Але навряд чи я дуже сильно зможу розказати з того що вже було в цій темі.
Вимоги з ходу (може ще щось додам):
- жодних образ
- жодних переходів на особистості чи персональні дані
- без російської, мату, куріння, алкоголю
Відправлено через 24 хвилини 12 секунд:
-
denon312
Member
згідний, але адміністрація не реагуєbig_bang: ↑ 02.06.2026 14:24заходиш новини почитати і попадаєш в клуб "срач/ригач/фігач"
негативу багато
-
LVladislavchik
Member
Без ixbtyuriy_dd: ↑ 02.06.2026 23:02без російської
Відправлено через 7 хвилин 29 секунд:
Ти буквально через 19хв після цього написав російською на ixbtyuriy_dd: ↑ 02.06.2026 23:02без російської
-
kabostebeztak
Member
Пропоную список тем:
ARM процесори проти х86 на десктопних пк
ARM процесори проти х86 в ноутбуках
ARM проти х86 на серверах
САМЕ ТАК! САМЕ ОКРЕМО ОДИН ВІД ОДНОГО! Коли ми говоримо про десктопні пк то треба говорити саме про них а не телефони.
Хтось може принести ще макбук еір м4 та мак міні м4?
Ну і якісь ноутбуки хороші х86, може вийде бенчмарки в лайв режимі провести?
Пропоную правила:
Не лаятись, не переходити на особистості, говорити лише по темі. Користуватись гуглом можна, бо щоб пам'ятати усі характеристики одних тільки мак міні треба мати неймовірні когнітивні здібності
Штатив у когось є щоб за раз обох учасників бесіди знімати? Якщо комусь не хочеться світити обличчям можна його зацензурити.
Передайте Юрі оце все, неіронічно думаю що він на такі умови погодиться.
Про місце: пропоную зустрічатись у якомусь публічному, людному місці, щоб ніхто не пішов зі зламаними пальцями
ARM процесори проти х86 на десктопних пк
ARM процесори проти х86 в ноутбуках
ARM проти х86 на серверах
САМЕ ТАК! САМЕ ОКРЕМО ОДИН ВІД ОДНОГО! Коли ми говоримо про десктопні пк то треба говорити саме про них а не телефони.
Хтось може принести ще макбук еір м4 та мак міні м4?
Ну і якісь ноутбуки хороші х86, може вийде бенчмарки в лайв режимі провести?
Пропоную правила:
Не лаятись, не переходити на особистості, говорити лише по темі. Користуватись гуглом можна, бо щоб пам'ятати усі характеристики одних тільки мак міні треба мати неймовірні когнітивні здібності
Штатив у когось є щоб за раз обох учасників бесіди знімати? Якщо комусь не хочеться світити обличчям можна його зацензурити.
Передайте Юрі оце все, неіронічно думаю що він на такі умови погодиться.
Про місце: пропоную зустрічатись у якомусь публічному, людному місці, щоб ніхто не пішов зі зламаними пальцями
-
pelia
Member
Так і шо, в яку ціну білети і де? Треба ж вихідний на роботі взяти
-
AntonyKandaurov
Member
злив зараховано, я буду на морях на 18 червня
-
yuriy_dd
Member
то ви хочете приїхати переконатись, що те що я писав про швидкість та енергоефективність - правда?pelia: ↑ 03.06.2026 11:05Так і шо, в яку ціну білети і де? Треба ж вихідний на роботі взяти
і це на стільки важливо що аж приїхати треба?
чи ви просто між собою знайомі, і це для вас нагода зустрітись?
-
pelia
Member
Особливо хочу побачити 28 годин роботи, це прямо реально.yuriy_dd: ↑ 03.06.2026 13:04то ви хочете приїхати переконатись, що те що я писав про швидкість та енергоефективність - правда?pelia: ↑ 03.06.2026 11:05Так і шо, в яку ціну білети і де? Треба ж вихідний на роботі взяти![]()
і це на стільки важливо що аж приїхати треба?
чи ви просто між собою знайомі, і це для вас нагода зустрітись?
А так я нікого не знаю, але не проти зустрітись, дійсно гарна нагода, живу я за 2 години їзди від Львова, тому взагалі не проблема.
-
LVladislavchik
Member
Це аж на стільки важливо, що ти на гроші хотів сперечатисяyuriy_dd: ↑ 03.06.2026 13:04і це на стільки важливо що аж приїхати треба?
-
yuriy_dd
Member
ще раз - 28 було на М1, на М4 - 43+, і то на Тахо. Я вже поставив Секвою - вона мені явно приємніша і швидша. Так ось вчора зарядив до 100% - то пройшло аж 1.5 год щоб почало показувати 99%pelia: ↑ 03.06.2026 13:20 Особливо хочу побачити 28 годин роботи, це прямо реально.
цікаво - а як ви будете чекати так довго?
пс: поки один недолік знайшов на Секвої - системними засобами не можна обмежити максимальний заряд. Хоч тут в темі хтось і доводив що постійно на 100% - це добре. Правда чому виробники роблять обмеження макс заряду - він відповіді дати не зміг ..
-
Гедоніст
Junior
Думаю що Юру куратори з ixbt/drive2.ru не відпустять.
Відправлено через 1 хвилину :
Відправлено через 1 хвилину :
Вони це роблять, тому що на це є попит і можна софт продати. Практичного сенсу в цьому нуль, якщо ноут активно використовується. Завжди на 100 тримаю, ніяких проблем чи деградації.yuriy_dd: ↑ 03.06.2026 13:28Правда чому виробники роблять обмеження макс заряд
-
yuriy_dd
Member
Microsoft запропонує розробникам міні-ПК Surface RTX Spark Dev Box із новим процесором NVIDIA
міні-ПК Surface RTX Spark Dev Box, який софтверний гігант позиціює як комп’ютер для розробників під управлінням Windows
https://www.overclockers.ua/ua/news/mic ... k-dev-box/
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
там ще є - Компанія ASUS вже готова запропонувати свої рішення на базі цієї платформи — це ноутбуки ProArt P16 і ProArt P14, а також компактний комп’ютер ProArt Mini PC
міні-ПК Surface RTX Spark Dev Box, який софтверний гігант позиціює як комп’ютер для розробників під управлінням Windows
https://www.overclockers.ua/ua/news/mic ... k-dev-box/
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
там ще є - Компанія ASUS вже готова запропонувати свої рішення на базі цієї платформи — це ноутбуки ProArt P16 і ProArt P14, а також компактний комп’ютер ProArt Mini PC