ASUS випустить флагманський блок живлення ROG Thor 3000W Titanium III Edition 20 з кабелем ROG Equalizer

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить ASUS випустить флагманський блок живлення ROG Thor 3000W Titanium III Edition 20 з кабелем ROG Equalizer
Круто, але не довіряю, там навіть АІ нама :lol:
У свій час навіть фермиочки меншої потужності блоки використовували.
FirstTDM
Member

yariksom: 02.06.2026 11:14Предлагаю обсудить ASUS випустить флагманський блок живлення ROG Thor 3000W Titanium III Edition 20 з кабелем ROG Equalizer
А что тут обсуждать - только офигевать :rotate:

3000W в системнике :eek: Наверное, кому-нибудь это надо, но, имхо, тяжелые сервера строятся не совсем так...
oversteve
Member

4х 12вхпвр, а контакт для моніторингу напруги на гпу тільки 1 :rolleyes:
hohlid19
Member

ROG Equalizer
Он типо пульсации будет показывать в виде эквалайзера? :rotate:
Kullerok
Member

БП по цене самолёта, ну допустим. Ну щас же через год выйдет новый ртх. И уже надо будет БП 3.2 :gigi: :gigi: :gigi: ну инфа же сотка
Барбарис
Member

Таке майбутнє лякає більше ядерки :laugh:
Треба 3 фази підключати
yurius_r
Member

3000W... Вони мають інсайди про TDP нових чіпів Інтел на 52 ядра? :D
Dilfin
Member

yurius_r: 02.06.2026 11:35 3000W... Вони мають інсайди про TDP нових чіпів Інтел на 52 ядра? :D
Мабуть інсайди про майбутні відеокарти на 2 кіловати.))
leif
Member

ну а шо, 4шт RTX PRO 6000 96GB Blackwell підключив, тредріпер PRO 9995WX , туди-сюди, ось вже сабж буде молотити на повну B-)

Відправлено через 17 хвилин 1 секунду:
Изображение
чисто компік для ворда, екселя, імейл написати, інколи пасьянс косинка розкинути, сапер, таке шось
Telcontar
Member

Не розумію нащо вони тулять саме OLED-и, вони ж вигорять від суцільної статики :facepalm:
hohlid19
Member

Telcontar
Пофиксили ж давно, со временем старых самсунгов уже картинка двигается постоянно на пару пикселей
Striker
Member

Доведеться міняти проводку в квартирі для цього блоку. :D
Telcontar
Member

hohlid19: 02.06.2026 13:09 Telcontar
Пофиксили ж давно, со временем старых самсунгов уже картинка двигается постоянно на пару пикселей
Зсув на кілька пікселів у цьому випадку ніяк не допоможе. Там же майже статичні картинки крутяться на одному місці і використовуються явно бюджетні OLED-матриці. За кілька місяців чи рік вже будуть помітні зміни.
Буде як тут з клавіатурою:
спойлер
Изображение
oversteve
Member

Telcontar: 02.06.2026 14:00
hohlid19: 02.06.2026 13:09 Telcontar
Зсув на кілька пікселів у цьому випадку ніяк не допоможе. Там же майже статичні картинки крутяться на одному місці і використовуються явно бюджетні OLED-матриці. За кілька місяців чи рік вже будуть помітні зміни.
Буде як тут з клавіатурою:
спойлер
Изображение
подивився на клаву і зразу це згадав
спойлер
Изображение
konb999
Member

Telcontar: 02.06.2026 12:49 Не розумію нащо вони тулять саме OLED-и, вони ж вигорять від суцільної статики :facepalm:
Чого це? Вже три роки в мене особисто працює ASUS ROG-THOR-1200P2-GAMING з олед дісплеєм, дуже, як на мене цікава фішка, і нічого поки не вигоріло... а у вас особисто за цей час багато олед дісплеєв на торах вигоріло, чи може у когось із ваших знайомих? Я особисто ніде не читав навіть про таку повальну проблему... :think:
Можливо шось пропустив...
Telcontar
Member

konb999
Особисто я не планую купувати жодні додаткові екранчики у корпус :shuffle:
Це просто думки і логіка, особисто бачив жахливо вигорівший OLED у друга на клавіатурі. Я просто не розумію нащо там саме OLED, а не якийсь LCD. Власники ж не збираються на них переглядати фільми чи грати в динамічні ігри щоб відчути суттєві переваги від OLED :rotate:
dfcz
Member

Ммм, блок питания по цене entry-level компа. К нему ещё ту 5090 цыганскую, которая в золоте вся, и можно сразу 2 штуки, пофиг что SLI издох давно, главное что дораха-багата.
Dragobes
Member

А похож, похож! :yes:
спойлер
Изображение
daesz
Member

Kullerok: 02.06.2026 11:30 И уже надо будет БП 3.2 :gigi: :gigi: :gigi: ну инфа же сотка
Чомусь коли виходили atx 2.0 (2003.02), 2.01 (2004.01), 2.1 (2005.03), 2.2 (2005.03), 2.3 (2007.02), 2.31 (2008.02), 2.32 (2020.05), 2.4 (2012.08), 2.51 (2021.09), 2.52 (2021.10) та 2.53 (2021.12) із різницею в пів року/рік - то це не було проблемою. А тут випустили 2 стандарти з різницею в рік і вже от 3 роки як це релевантний стандарт, але для деяких "індивідуумів" це проблема. Рекомендую купити пентіум 1 із oATX, там нових стандартів не придують, не доведеться турбуватись ні про що. "Купив та забув" ;)
konb999
Member

Telcontar: 02.06.2026 15:38 konb999
Особисто я не планую купувати жодні додаткові екранчики у корпус :shuffle:
Це просто думки і логіка, особисто бачив жахливо вигорівший OLED у друга на клавіатурі. Я просто не розумію нащо там саме OLED, а не якийсь LCD. Власники ж не збираються на них переглядати фільми чи грати в динамічні ігри щоб відчути суттєві переваги від OLED :rotate:
Так я теж брав не із за дисплея. А тому шо це якісний преміальний платінум БП, але в ньому є екран, він чудово працює, несе досить непогане інформаційне навантаження, а саме показує споживання системи, і з мого власного досвіду, не вигорає...
Тому я вважаю те шо він є, це більше плюс, а не мінус!
А ви не купуйте ні в якому разі! Виробникам на зло!
Ответить