Kosdnepr
ні, на жаль, стільки всього в списку "TO DO" клавіатурного, що не вистачає часу на аж такі хардкорні проекти, як тоді запланував, так і не зсунулось з того часу. можливо, в кінці червня дійде черга, але це не точно, треба серйозно заморочитись, докупити різного

не рахуючи інших речей, я лише світчів, до того як братись за ретробрайт, хотів би замодити штук 400

з цим все сильно повільніше ніж хотілось би
StTechnik
коли наступний раз буду щось тягнути на 150+, думаю, що спробую комерційний містчайна, але поки була ще покупка у геона до ліміту, то вирішив не морочитись з цим і надіслати як попереднє відправлення звичайним, подивимось як при такому сценарії з митницею буде
енівей, міст для мене це тільки корея/гонконг, я звідти не так часто щось купую.
Відправлено через 6 хвилин 4 секунди:
тут ще з WYSE клавіатур
(4 шт яких я купив у чувака в Києві минулого року, хто пам'ятає, хто ні я вам напам'ятаю (sic)) виявилась частина вінтажів аж занадто скретчі
так що в список TO DO додалась покупка break-in машини і diamond paste для виконання того самого diamond polishing. єдиного православного методу додавання плавності (мало актуацій -- не роздовбуються хаузінги). єдине що метод дуже муторний:
треба вимити-висушити світчі -- нанести diamond пасту акуратно на рейли і стем, потім зібрати, поставити в брейкін машину, дійти до потрібного рівня гладкості, підібрати його, щоб не перестаратись. потім вимити всі світчі ще разок і лише потім змастити вже 3204, зафілмити і користувати. гємору -- страшне, часу займе --3 вагони
Відправлено через 4 хвилини 47 секунд:
при чому скретчі виявились вінтажі з клавіатури WYSE чи то 91 чи то 92 року, а та що 94го -- з плавними вінт блеками, і ні це не питання природньої притертості (це б давно виявилось по різниці між частоюзаними/нечастоюзаними клавішами на інших ретро клавіатурах, з яких я харвестив світчі), це саме та Черрі-лотерея, суто як пощастить з партією. у черрі, пишуть, були періоди тривалого забивання на обслуговування/заміну молдів, і тому деякі світчі навіть самого початку 90 або і кінця 80х можуть бути нереально скретчі навіть для любителів черрі-характеру.
Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
я маю на увазі, що там де в клавіатурі "вдалі" вінтаж блеки, там не скретчі ні альфи ні ф-row, ні нав-кластер, а той самий природній брейк-ін настільки слабо відчувається, що я навіть не бачу сенсу сортувати їх, як це роблять деякі ентузіасти, ставлячи потім вже в свій білд, альфи з донора -- на альфи, ф-ки на ф ряд і так далі.
і там де скретчі/невдала партія там аналогічно, пісочить тупо все, і нічого не притерлось по суті