шось дуже слабо, в мене все на rx6800xt на максимум стоїть все крім ртх, в 4к видає 55-65 фпс.MSiAventador: ↑ 23.05.2026 22:47 Фінальні налаштування графіки GF 4070 в 4К. На запису NVidia shadow play підсмикує картинку але в реалі все плавно :
- спойлер
Новости
Последние статьи и обзоры
Forza Horizon 6
-
vladka767
Member
-
MSiAventador
Member
Вчора експерементував з вимкненням рейтрейсінгу на бліках. Тіні страшні під машинами, нічого з цим зробити не можу.vladka767: ↑ 27.05.2026 10:49шось дуже слабо, в мене все на rx6800xt на максимум стоїть все крім ртх, в 4к видає 55-65 фпс.MSiAventador: ↑ 23.05.2026 22:47 Фінальні налаштування графіки GF 4070 в 4К. На запису NVidia shadow play підсмикує картинку але в реалі все плавно :
- спойлер
Але картинка і фпс чудовий.... якщо 12Гб буфер не забивається.
-
vladka767
Member
MSiAventador
не знаю, я 4к ставлю на 2к моніку через VSR і виглядає більше менш
не знаю, я 4к ставлю на 2к моніку через VSR і виглядає більше менш
-
Hells Angels
Member
і не вспієш вже зробили бота котрий тупо вифармлює машини з аукціону, тому фарми скіллпоінти, купуй B22 і пробуй вибити з рулетки корча.corruptedflesh: ↑ 26.05.2026 23:16але не встигаю все одно.
-
corruptedflesh
Member
пфффф я очікував шо боти будуть, але ж не так швидко... а хоча.. навайбкодилиHells Angels: ↑ 27.05.2026 13:27і не вспієш вже зробили бота котрий тупо вифармлює машини з аукціону, тому фарми скіллпоінти, купуй B22 і пробуй вибити з рулетки корча.corruptedflesh: ↑ 26.05.2026 23:16але не встигаю все одно.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Першопроходця, якого не мій пройти, теж нею дуже легко пройти, ще й запас 25сек вийшовarkadiilem0n: ↑ 26.05.2026 13:53 стрибки та оце все майже ідеальна тачка
-
MSiAventador
Member
Увімкнув "Плавний рух" в панелі НВідіа для Forza Horizon 6 , який обіцяли в 599 драйвері відправити "на золото" (599-ий так і не вийшов) і справді в 610-ому новому драйвері все ОК з ним в грі.
ФПС за 100 і відеобуфер за 2 години гри не переповнився. Вау, нарешті!
Відправлено через 2 години 40 хвилин 34 секунди:
Ще більше покращень налаштувань повзунків графіки...
Турн10 ще треба трішки допиляти нові технології.
Хуанг - зупинись, навіть студії на 200-400 працівників не встигають за тобою!
ФПС за 100 і відеобуфер за 2 години гри не переповнився. Вау, нарешті!
Відправлено через 2 години 40 хвилин 34 секунди:
Ще більше покращень налаштувань повзунків графіки...
- спойлер
Турн10 ще треба трішки допиляти нові технології.
Хуанг - зупинись, навіть студії на 200-400 працівників не встигають за тобою!
-
corruptedflesh
Member
а гостінг як був так і є... слава хуангу.
smooth motion це ж теж фреймгейн, але для ігор де не підтримується нативно фреймген.
цікаво, а якщо смуз моушн + фреймген в грі? то ще більше фреймгену богу фреймгену!
хуанг не встигає фіксити косяки своїх технологій: вже скіки років ВРОДЖЕНІ проблеми рей трейсінгу фіксять, часто іншими костилями.
додали фреймген, тепер шукають костилі як його артефакти "замазувати".
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
вам не здається, що боти дуже агресивні, на будь якому рівні складості?
smooth motion це ж теж фреймгейн, але для ігор де не підтримується нативно фреймген.
цікаво, а якщо смуз моушн + фреймген в грі? то ще більше фреймгену богу фреймгену!
хуанг не встигає фіксити косяки своїх технологій: вже скіки років ВРОДЖЕНІ проблеми рей трейсінгу фіксять, часто іншими костилями.
додали фреймген, тепер шукають костилі як його артефакти "замазувати".
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
-
Patruletz
Member
випустити гру випустили, а от довести графічну складову до ума не вважають за потрібне.
вкл длсс на баланс, фреймген на х3 ... під час гонок карта жере 140вт, як тільки заходиш у меню чи гараж 300вт+
під час всяких прогрузок у гонках в горах чи різних катсценок фпс обмежується 30 кадрами, вроді логічно зробити таке саме обмеження у меню і гаражі
вкл длсс на баланс, фреймген на х3 ... під час гонок карта жере 140вт, як тільки заходиш у меню чи гараж 300вт+
під час всяких прогрузок у гонках в горах чи різних катсценок фпс обмежується 30 кадрами, вроді логічно зробити таке саме обмеження у меню і гаражі
-
MSiAventador
Member
Ну вони їх позиціонують як драйватари, тож деякі справді лізуть почухатись і поштовхатись.corruptedflesh: ↑ 28.05.2026 11:43
Цікаво, чи є мій драйватар в грі для інших гравців... ЧатГПТ пише що мої друзі можуть зустрічати мій драйватар... складно.
Відправлено через 5 хвилин 22 секунди:
Якщо хтось зустріне драйватар MSiAventador - запішить відео геймплею, подивимось/поржемо/ що він виконує на дорозі.
-
Cherniga
Member
MSiAventador
Для друзів 100% є, перевіреноЦікаво, чи є мій драйватар в грі для інших гравців...
-
Dremjke
Member
Снизил сложность до Average, ибо выше пока что сложновато. Хотя в предыдущих частях с этим проблем не было.corruptedflesh: ↑ 28.05.2026 11:43вам не здається, що боти дуже агресивні, на будь якому рівні складості?
Похоже, что чуток бафнули аватаров.
-
corruptedflesh
Member
вони однаково агресивні, що на unbeatable, що на highly skilled, що на averageDremjke: ↑ 29.05.2026 11:48Снизил сложность до Average, ибо выше пока что сложновато. Хотя в предыдущих частях с этим проблем не было.corruptedflesh: ↑ 28.05.2026 11:43вам не здається, що боти дуже агресивні, на будь якому рівні складості?
Похоже, что чуток бафнули аватаров.
складність відрізняється тим як швидко боти їздять по суті і час за коло. а ось агресивність... уфф...
-
corruptedflesh
Member
Уффф почався грінд на золотий браслет.
Пройшов всі гонки і ще треба 3260 очок. Залишились тільки спід та дріфт зони, спід трапи і стрибки.. Це треба зробити 33 штуки по 100 очок кожна. Не круто
Пройшов всі гонки і ще треба 3260 очок. Залишились тільки спід та дріфт зони, спід трапи і стрибки.. Це треба зробити 33 штуки по 100 очок кожна. Не круто
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
corruptedflesh
В мене вже тиждень з не закритого лише доставка раку-раку
Відправлено через 36 секунд:
Дуже коротка основна "сюжетка", значно коротша за 3-4-5, при тому що мапа суттєво більша
В мене вже тиждень з не закритого лише доставка раку-раку
Відправлено через 36 секунд:
Дуже коротка основна "сюжетка", значно коротша за 3-4-5, при тому що мапа суттєво більша
-
arkadiilem0n
Member
@corruptedflesh а стенди та все таки позбивав? Вони нормально бустують по очкам для відкриття браслетів. Також з відносно легкого способу заробляння тих очок я б відмітив розділ, де треба на всіх класах машин проїзати тайм-атаки та драг. Хвилин за 15 все закрити можна на золото. А золото - +500 очок одразу дає, не кажучи вже про ексклюзивні ФЕ машинки, які інакше тіки на аукціонах ловити.
-
destructX
Member
Це точно, дуже гарний ass у Маздиarkadiilem0n: ↑ 31.05.2026 15:41
Як вам другий тиждень фестивалю? Кайфонули вже від Mazda Furai? Її задні ліхтарі - витвір мистецтва прям. Шкода, шо Топ Гір свого часу вшатали той єдиний прототип![]()
-
corruptedflesh
Member
arkadiilem0n
ооо, тайм аттак і драги на різних классах не робив.
але я таки закрив всі спід трапи і зони.
з останньою на острові довелось повозитись трошки
Відправлено через 48 секунд:
фурай топ, якраз на ній закривав деякі спід зони
ооо, тайм аттак і драги на різних классах не робив.
але я таки закрив всі спід трапи і зони.
з останньою на острові довелось повозитись трошки
Відправлено через 48 секунд:
фурай топ, якраз на ній закривав деякі спід зони
-
hazard
Member
Помогите закрыть журнал Link техник)
-
corruptedflesh
Member
блін, мені так сподобались екскурсії... прикольно і чіллово, хотілось би більше
в попередніх же оці помаранчеві сюжетки були якісь інші?
в попередніх же оці помаранчеві сюжетки були якісь інші?