Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Vader
Member
oversteve
У них 2 года гарантии только в Украине,почему не знаю..а так 3 года
-
oversteve
Member
не тільки, по Європі там якась муть, у одних продаванів 3 роки, у інших 2 роки на їх розсудVader: ↑ 31.05.2026 11:57 oversteve
https://www.reddit.com/r/de_EDV/comment ... ory/?tl=en
он тут цікава тєма як чувака футболили майднфекторі і паліт один до одного, бо мф дали 2 роки, а паліт ніби дає 3 роки, але відпарвляє до продавана,
в результаті йому повезло, що проблема в чомусь іншому була і карта жива
-
corruptedflesh
Member
Vader
Я не знаю що в тебе вийшло, але наразі це виглядає так :"куплю я зараз втридорога або на 20% повільніше аби через 4 роки може бути продам"
Я не знаю що в тебе вийшло, але наразі це виглядає так :"куплю я зараз втридорога або на 20% повільніше аби через 4 роки може бути продам"
-
Vader
Member
Нет,это выглядит так,покупаешь сразу нормальную карту,и потом ее нормально продаешь.
Опять же,если тебе выгодней покупать к примеру 9700xt,да ради Бога.У каждого свой бюджет и свои потребности.
Опять же,если тебе выгодней покупать к примеру 9700xt,да ради Бога.У каждого свой бюджет и свои потребности.
-
GreenMile
Member
Ну нарешті! Старі добрі врамні срачі
Відео, як завжди, ніхто не подивився, але то як завжди
-
Filabatya
Member
-
byaka
Member
Амд як завжди намагається надурити з променями,увага на вiдзеркаленя калюж та хвилi на водiFilabatya: ↑ 31.05.2026 15:04 rtx5070vsrx9070
-
Filabatya
Member
byaka
Зліва вітер і шторм майже, воду на палубу викинуло. Зправа штиль відповідно, тому водички майже не наплескало
GreenMile
Зліва підлогу щойно помили, що ви як мала дитина
Зліва вітер і шторм майже, воду на палубу викинуло. Зправа штиль відповідно, тому водички майже не наплескало
GreenMile
Зліва підлогу щойно помили, що ви як мала дитина
Последний раз редактировалось Filabatya 31.05.2026 15:46, всего редактировалось 2 раза.
-
GreenMile
Member
В будівлі також вітер всі віддзеркалення здув?Filabatya: ↑ 31.05.2026 15:37 byaka
Зліва вітер і шторм майже, воду на палубу викинуло. Зправа штиль відповідно, тому водички майже не наплескало![]()
- спойлер
Блін, якщо карта вміє за мене підлогу мити - беру по одній на кожну кімнату!!1111
-
Nouriel
Member
Filabatya
тобто 9070 швидша і в рт на 16%, на 21% краще по долару на фпс - цікаво, цікаво, все менше так званих "аргументів" на покупку у зелених хомяків
тобто 9070 швидша і в рт на 16%, на 21% краще по долару на фпс - цікаво, цікаво, все менше так званих "аргументів" на покупку у зелених хомяків
-
Striker
Member
Nouriel
Я так розумію, що типу з новим DLSS все одно, що нижча продуктивність. Бо чарівний DLSS. І типу для роботи 5070 краще буде.
Я так розумію, що типу з новим DLSS все одно, що нижча продуктивність. Бо чарівний DLSS. І типу для роботи 5070 краще буде.
-
Filabatya
Member
Nouriel
5070 чудово себе почуває на длсс 4.0, в неї кращий фг 2х, яким постійно користуюсь, бо часто антилаг тільки з ним вмикається, і латенсі менше ніж без фг. 4.0 проти 4.1 там вже 10%, легеньки розгінчик з андервольтом і 5-7% і вже різниця не така велика. А якщо врахувати, що длсс нативно є в більше іграх, то вибір вже не такий очевидний. Суть ютуб відео Хайп
5070 чудово себе почуває на длсс 4.0, в неї кращий фг 2х, яким постійно користуюсь, бо часто антилаг тільки з ним вмикається, і латенсі менше ніж без фг. 4.0 проти 4.1 там вже 10%, легеньки розгінчик з андервольтом і 5-7% і вже різниця не така велика. А якщо врахувати, що длсс нативно є в більше іграх, то вибір вже не такий очевидний. Суть ютуб відео Хайп
-
vsx
Member
Так можно не массам продавать а тому кто разбирается. Просто дольше будет.Vader: ↑ 31.05.2026 11:23 Дело не в удачности,ни кто не спорит,что цена-производительность тут в норме,а в том что вторичный рынок живет не сухими тестами,а психологией масс,маркетингом и стереотипами.Посмотри статистику стим,кто на чем сидит(к примеру).Тут столько примеров можно навести,что ты замахаешься слушать,почему покупатель смотрит в сторону зеленых.
Вот я свою 7600 долго продавал. Потом нашелся покупатель и просто перечислил мне на карту всю сумму, поверив на слово. Но то откровенно неудачная карта, эту же с руками и ногами оторвут. На ОЛХ тоже не дураки сидят.
-
Vader
Member
vsx
Смотря за сколько..Все дело в цене
Смотря за сколько..Все дело в цене
-
byaka
Member
Ви на скрiншотi вище бачили променi у 9070,а вони єNouriel: ↑ 31.05.2026 18:31 Filabatya
-
Melki
Member
Похвастаюсь, бо шо-то жаба душит и настроения совсем нет:
заказал PNY RTX 5080 16GB Slim OC
прежде чем кидаться помидорами, смотрите профиль
прежде чем кидаться помидорами, смотрите профиль
-
Vader
Member
Melki
Отличный выбор
Отличный выбор
-
FirstTDM
Member
Поздравляю! Всё будет хорошоMelki: ↑ 31.05.2026 20:52Похвастаюсь, бо шо-то жаба душит и настроения совсем нет: заказал PNY RTX 5080 16GB Slim OC
-
Filabatya
Member
Melki
в такі мацьопки тільки топчанські пхати, Сліпер так би мовити, жир, вітаю!
в такі мацьопки тільки топчанські пхати, Сліпер так би мовити, жир, вітаю!
-
oversteve
Member
цікава карта, тільки шось пісєц широка як для "сфф "Melki: ↑ 31.05.2026 20:52 Похвастаюсь, бо шо-то жаба душит и настроения совсем нет:
прежде чем кидаться помидорами, смотрите профиль![]()