Windows 11

Обсуждение программ
Ответить
Автор
Member

Hallo!
Так розумію, шо відкотитися з 25Н2 до 21Н2 зі збереженням параметрів та програм неможливо?
Чи можливо, якось?
Дякую.
0kie
Member

QFlash
Для параметров нужна учётная запись Майкрософт. Для программ - переустановка.
destructX
Member

В когось було таке, шо злітає майже весь софт з автозавантаження? пару місяців назад зловив таке, подумав може баг якийсь, ось знов. Цікаво, шо злітають не всі проги: софт на вуха/звук/відео залишається, а стім/діскорд/торрент пропадають. Причому в налаштуваннях просто галочка на завантаження злітає, потрібно заново включати всюди :gigi:

З оновленнями ОС не в'яжеться, декілька днів з останнього пройшло, не знаю шо за прикол :idea: останнє від 13.05 КВ5089549.
Збірка 25Н2 26200.8457
QFlash
Member

destructX: 19.05.2026 08:55В когось було таке, шо злітає майже весь софт з автозавантаження?
25Н2 26200.8457 - не спостерігається нічого такого. Дистрибутив брав з сайту Microsoft/
Дякую.
Колись загнав по приколу на старий ноут 24Н2 вже стало 25Н2 - не витягує, хотів відкотити на 21Н2 без чистої установки - хрин там/
SeVen хіба ставити?
0kie
Member

destructX: 19.05.2026 08:55злітає майже весь софт з автозавантаження?
Какая утилита висит в фоне и следит за "чистотой" ОС? Туда копай.
destructX
Member

0kie: 19.05.2026 16:04
destructX: 19.05.2026 08:55злітає майже весь софт з автозавантаження?
Какая утилита висит в фоне и следит за "чистотой" ОС? Туда копай.
та ніяка, яка утіліта для "чистоти" :D я нічим таким не користуюсь
хіба вони дефендер якось навчили це робити
denizen
Member

о, куча котів друг з другом розмовляє :laugh:
Delfin4ick
Member

не маю часу перечитувати всю тему, скажіть, будь ласка, а можна активувати піратку, якщо купити ключ? Хочеться вже якось легалізуватися, а ліцензійні MSDN захламлені кучою всяких учоток, хмар і решти хламу, який мені не потрібний, висить в процесах, забиває ОЗУ і взагалі, дратує мене :-/
4 роки вже користуюся ідеальною (як для мене) збіркою Win11 від одного і того самого "розробника" :) , система просто лялечка, увесь непотрібний хлам вирізаний, деякі процеси вже призупинені зразу після інсталу, дуже стабільно все, остання від цього шамана була версія 24Н2, оновлюється, 3,5 гіга тільки віджерає від системного раму і не морочить голову всякою фігньою. Мені сподобалась набагато більше, ніж ліцензійна, за таку вінду і заплатити виникає бажання
Shpoker
Member

Delfin4ick
Да, можно, если васян автор не вырезал то что отвечает за реальную активацию
_FYA_EXel
Member

Delfin4ick: 29.05.2026 12:09 не маю часу перечитувати всю тему, скажіть, будь ласка, а можна активувати піратку, якщо купити ключ? Хочеться вже якось легалізуватися, а ліцензійні MSDN захламлені кучою всяких учоток, хмар і решти хламу, який мені не потрібний, висить в процесах, забиває ОЗУ і взагалі, дратує мене :-/
4 роки вже користуюся ідеальною (як для мене) збіркою Win11 від одного і того самого "розробника" :) , система просто лялечка, увесь непотрібний хлам вирізаний, деякі процеси вже призупинені зразу після інсталу, дуже стабільно все, остання від цього шамана була версія 24Н2, оновлюється, 3,5 гіга тільки віджерає від системного раму і не морочить голову всякою фігньою. Мені сподобалась набагато більше, ніж ліцензійна, за таку вінду і заплатити виникає бажання
Продаю - обращайтесь :gigi:
Только у меня не сборка и отжирает 3гб оперативки.
Screenshot 2026-05-29 234543.png
Ekz0rcyst
Member

_FYA_EXel
Що в цей момент запущено із софту?
_FYA_EXel
Member

Ekz0rcyst: 30.05.2026 00:08 _FYA_EXel
Що в цей момент запущено із софту?
Nvidia :D
QFlash
Member

Ekz0rcyst
Member

_FYA_EXel
Якщо мова йде за стаціонарний ПК, куди доволі просто технічно можна додати RAM чи варто перейматись за споживання цієї самої RAM?
tablestikus
Member

_FYA_EXel: 29.05.2026 23:53
Delfin4ick: 29.05.2026 12:09 не маю часу перечитувати всю тему, скажіть, будь ласка, а можна активувати піратку, якщо купити ключ? Хочеться вже якось легалізуватися, а ліцензійні MSDN захламлені кучою всяких учоток, хмар і решти хламу, який мені не потрібний, висить в процесах, забиває ОЗУ і взагалі, дратує мене :-/
Продаю - обращайтесь :gigi:
Только у меня не сборка и отжирает 3гб оперативки.
Screenshot 2026-05-29 234543.png
там дійсно щось віджирає, чи то просто кеш вінди?
kabostebeztak
Member

Тільки не ний потім що в тебе якийсь софт не працює
Delfin4ick
Member

kabostebeztak: 30.05.2026 23:02
Тільки не ний потім що в тебе якийсь софт не працює
Не нию, все, що мені треба, ідеально працює :) питання взагалі не про те, думав, може хтось має досвід з такою активацією
Dremjke
Member

Delfin4ick: 31.05.2026 00:44Не нию, все, що мені треба, ідеально працює питання взагалі не про те, думав, може хтось має досвід з такою активацією
Собсна, если всё работает, зачем за деньги активировать?)
Вопрос риторический ;)
QFlash
Member

Miner завівся.
SergiusTheBest
Member

Dremjke: 31.05.2026 00:54 Собсна, если всё работает, зачем за деньги активировать?)
Вопрос риторический ;)
Щоб не бути крадієм?
Ответить