морду лиця їй модери в перший день зліплятьwalkman3000: ↑ 30.05.2026 11:55не зупиняйтесь, краще на 2077
Новости
Последние статьи и обзоры
Microsoft відклала вихід гри Fable на 2027 рік, щоб уникнути конкуренції з Grand Theft Auto VI
-
yariksom
Member
-
Afit
Member
Він має на увазі що через GTA всі інші релізі заморожуютьdead_rat: ↑ 30.05.2026 13:43Шта? З яких причин? Не подобається гта - не купуєш і не граєш.AlexWest: ↑ 30.05.2026 12:46 ГТА - це свято для частини гравців, а для іншої частини - головний біль і трагедія, зі зрозумілих причин.
-
voldemarcik
Member
-
AlexWest
Member
У вашому теж три помилки:waryag: ↑ 30.05.2026 13:13 У коменті відразу 3 помилки:
- не всіх хвилює ГТА6
- фейбл мало кого хвилює
- ПКшникам буде, у що пограти
1. Я не казав, що ГТА 6 хвилює всіх.
2. Фейбл хвилює не мало кого: дивіться топ вішлістів стіма.
3. Частині ПКшників. Враховуючи, що з осені втече купа релізів.
Отправлено спустя 1 минуту 36 секунд:
ГТА 6 хочуть випустити на табуретці Series S. Чи ви чекаєте революцію в графіці? У трейлерах революції немає.Tetronga: ↑ 30.05.2026 13:26Тільки ти забуваєш, що для власників пс5 ця перемога буде зі смаком 900р 30фпсAlexWest: ↑ 30.05.2026 12:46 Когось із вас це сильно здивувало?
ПКшники в кінці року не отримають ні ГТА, ні Фейбл... Перемога. Свято на вулиці консольщиків.
А потім ГТА перенесуть на початок 2027, а Фейбл (і купу інших релізів) відкинуть на середину 2027... Оце буде хохма.
ГТА - це свято для частини гравців, а для іншої частини - головний біль і трагедія, зі зрозумілих причин.![]()
Отправлено спустя 3 минуты 8 секунд:
Я думав, це зрозуміло без пояснень. Через ГТА вже довгий час переносять релізи інших ігор, і будуть переносити далі.dead_rat: ↑ 30.05.2026 13:43Шта? З яких причин? Не подобається гта - не купуєш і не граєш.AlexWest: ↑ 30.05.2026 12:46 ГТА - це свято для частини гравців, а для іншої частини - головний біль і трагедія, зі зрозумілих причин.
-
Kullerok
Member
-
dead_rat
Member
Я не міг повірити, що доросла людина може назвати перенос гри «головний біль і трагедія»AlexWest: ↑ 30.05.2026 14:24 Я думав, це зрозуміло без пояснень. Через ГТА вже довгий час переносять релізи інших ігор, і будуть переносити далі.
-
Soulwatcher
Member
Первая часть была так себе - глупый сюжет, плоская боёвка, беготня туда-сюда, глупые выборы, псевдо открытый мир для тех времён.
Чем может вот это вот всё быть приукрашено? Лучики-фигучики, боёвка под нынешние реалии и...собственно всё. Что туда не вкладывай, а игра будет так себе, если пойдёт по своему канону. А шумихи то сколько было вокруг первой части...
Чем может вот это вот всё быть приукрашено? Лучики-фигучики, боёвка под нынешние реалии и...собственно всё. Что туда не вкладывай, а игра будет так себе, если пойдёт по своему канону. А шумихи то сколько было вокруг первой части...
-
AlexWest
Member
dead_rat, в ігри грають не лише дорослі люди. Просто цікаво спостерігати такі різні погляди на культурну подію в обличчі ГТА 6.
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Soulwatcher, а ви в якому віці вперше зіграли в неї?
Отправлено спустя 1 минуту 22 секунды:
Soulwatcher, а ви в якому віці вперше зіграли в неї?
-
walkman3000
Member
там морда лиця це одна з проблемyariksom: ↑ 30.05.2026 13:52морду лиця їй модери в перший день зліплять
-
Telcontar
Member
А які ще проблеми у гри, в яку ще ніхто не грав? Поділіться, дуже цікаво.
-
walkman3000
Member
Telcontar
буде TEMU-версія курвака4. чого можна чекати від гендернонейтральних "творців"?

буде TEMU-версія курвака4. чого можна чекати від гендернонейтральних "творців"?

-
yariksom
Member
walkman3000
Нетреба судити людей по обличчям, їх виразу, расі, одягу та статурі, але я боюся, що тут ти правий
Тут всі якимись нетакусями просто виглядають.
тепер мене фашистом назвуть
Нетреба судити людей по обличчям, їх виразу, расі, одягу та статурі, але я боюся, що тут ти правий
Тут всі якимись нетакусями просто виглядають.
тепер мене фашистом назвуть
-
MVE
Member
О, бачу вже пішов прогрів про «бетатест» на консолях і що взагалі GTA 6 не так вже і чекають 
-
Soulwatcher
Member
Да я как-то не контролирую возраст во время прохождения. Если опираться на возрастной рейтинг, то игра позиционируется как 17+ , для взрослой аудитории не смотря на сказочную стилистику (запись с вики). Я был старше. Но игру я не посоветую ни знакомых, у которых маленькие дети, ни взрослым.AlexWest: ↑ 30.05.2026 15:42 Soulwatcher, а ви в якому віці вперше зіграли в неї?
То, что там визуально нагажено улучшайзерами, тенями, лучами - не исправит саму суть игры. Задумка была нормальной только в начале, где при выполнении какого-то квеста можно было или солгать, или сказать правду. Если бы таких квестов было много, и если бы последствия выбора к чему-то серьёзному бы приводили, то игра смогла бы учить/воспитывать. А так - лучше уж на каких-то шахматных платформах покорять игровой рейтинг. Там хоть соображалку ребёнок "прокачает".
-
walkman3000
Member
це самий найочевидніший та точний патерн, завжди треба. ми ж не черепа міряємоyariksom: ↑ 30.05.2026 18:04Нетреба судити людей по обличчям, їх виразу, расі, одягу та статурі
-
Ektalion
Member
Юра/Володя, привіт.Soulwatcher: ↑ 30.05.2026 20:11 А так - лучше уж на каких-то шахматных платформах покорять игровой рейтинг. Там хоть соображалку ребёнок "прокачает".
-
_nevermind
Member
Так можно видео с новости посмотреть, наверное?Telcontar: ↑ 30.05.2026 15:55А які ще проблеми у гри, в яку ще ніхто не грав? Поділіться, дуже цікаво.
Из того, что видно:
1. Всратая боевка. Ассасином вдохновлялись или дермаком 3, без понятия.
В оригинале не было 50 анимаций ударов по 1му крипу, но импакт твоих ударов нормально ощущался.
2. 15 фпс в городе наверное будет - на видео видна просадка когда курицу пнули в городе.
Там недавно с Готика ремейком шум был, что польская фан база обосрали ремейк, поиграв в слитый билд.
Готику ремейк вот тоже перенесли.
-
AlexWest
Member
_nevermind, нічого собі у вас замашки. Нормальна там бойовка, з красивими анімаціями, виразним імпактом, фізикою тіл ворогів, які ще й мають френдліфайр (а це породить купу тактичних можливостей). Цілком гідно виглядає. Цікаво що для вас не всрата бойовка.
-
waryag
Member
walkman3000: ↑ 30.05.2026 16:53буде TEMU-версія курвака4. чого можна чекати від гендернонейтральних "творців"?
На фото до півсотні людей, із сотень, що працюють над над грою. І то, не бачу на фото нічого кримінального. Але я і не ворожка....
Обычная слешерная боевка. Или все должны клепать сосалики?_nevermind: ↑ 30.05.2026 23:101. Всратая боевка. Ассасином вдохновлялись или дермаком 3, без понятия.
В оригинале не было 50 анимаций ударов по 1му крипу, но импакт твоих ударов нормально ощущался.
Вот бы судить об оптимизации по ранним версиям..._nevermind: ↑ 30.05.2026 23:10 2. 15 фпс в городе наверное будет - на видео видна просадка когда курицу пнули в городе.
СеС - одна из базовых платформ игры. Там будет твердая 30-ка, а значит, недревний игровой комп даст 60+.
-
walkman3000
Member
waryag: ↑ 30.05.2026 13:13Моделька це вершина айсбергу. Ознака, що гру розробляють не для гравців, а для активістів.
визначся, ти до красивих чи до розумнихwaryag: ↑ 31.05.2026 09:40 не бачу на фото нічого кримінального