де тримати ті сотні книг і ще більше гемора в їх продажі.Ostin: ↑ 29.05.2026 21:28Це півсотні паперових книг, якщо не гребувати б\в) Для мене особисто це роки читання, і я не про рік чи два. І їх ще можна буде перепродати +\- за таку ж ціну) Але мороки багато, це так...(tablestikus: ↑ 29.05.2026 20:09десь від 300-400 баксів
Але якщо читати дуже багато - то звісно, воно того варте, і полиці вільні. Бо основна проблема зазвичай - куди їх ставити потім, якщо продавати не хочеться, але перечитувати ще не скоро.
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор читалки
-
tablestikus
Member
-
Hotspur
Member
я перечитую іноді тільки складну наукову літературу чи збірки статей. художню наче немає сенсуOstin: ↑ 29.05.2026 21:28 Бо основна проблема зазвичай - куди їх ставити потім, якщо продавати не хочеться, але перечитувати ще не скоро.
-
Eduardo
Junior
NST1983, якщо без магазинів і максимум свободи — глянь ще на Onyx Boox, там Android, закидуєш що завгодно в будь-якому форматі, ніяких
обмежень. PocketBook теж чудово для цього підходить, всеїдний по форматах. З 8+ дюймів реально — InkPad One (10.3") або Boox Note Air,
по ціні приблизно в тому ж діапазоні.
обмежень. PocketBook теж чудово для цього підходить, всеїдний по форматах. З 8+ дюймів реально — InkPad One (10.3") або Boox Note Air,
по ціні приблизно в тому ж діапазоні.
-
Seaemsk
Junior
Зараз класні boox 7 та 10.3