Я теж вайбонув! Реально старий добрий Бонд
Новости
Последние статьи и обзоры
Новий хіт: продажі 007 First Light перевищили 1,5 мільйона копій за перші 24 години
-
Conqistador
Member
Агент 047, своеобразный эксперимент с попсовой франшизой зашел массе, надо больше новостей об этом удивительном событии
-
kabostebeztak
Member
Поки мене не забанили за надмірну токсичність та політику в темі про MW4, скажу що у мене тепер складний вибір між ARC Raiders та 007 First Light :3
-
citizen17
Member
ComputerBase провели тестування FSR 4.1 (Optiscaler) у цій грі, де з'ясувалося, що він забезпечує навіть більшу деталізацію, ніж DLSS 4.5.
До речі, вчора вийшла нова версія оптискейлера для цієї гри, в якій виправили деякі недоліки
https://www.computerbase.de/artikel/gam ... nig_update
До речі, вчора вийшла нова версія оптискейлера для цієї гри, в якій виправили деякі недоліки
https://www.computerbase.de/artikel/gam ... nig_update
-
1234waltz
Member
Не дає, і в тексті про таке в сурсі не сказано. Там тільки сказано, що шарпенінг амд-шний в грі працює краще за нвідієвський (на їх суб'єктивну думку), але навіть для цього треба пєрдолінг, бо по дефолту зображення гірше, бо перешарплено)citizen17: ↑ 29.05.2026 11:14 ComputerBase провели тестування FSR 4.1 (Optiscaler) у цій грі, де з'ясувалося, що він забезпечує навіть більшу деталізацію, ніж DLSS 4.5.
З фіналу амд-перемоги трошки орнув.
Необхідний файл можна завантажити з сервера Optiscaler Discord . Але, як згадувалося раніше, існує висока ймовірність того, що навіть ця версія спричинить серйозні помилки. Наразі досі немає можливості безперебійно використовувати FSR Upscaling 4.1 з 007 First Light.
- спойлер
- Це як хвалебні відгуки сойджаків про запуск Воук-Бонда на Стім Деці, де на відео при цьому піксельна каша та артефакти замість волосся персонажів.
-
yariksom
Member
Гру вони вже окупили, тепер заробляти будуть.
-
proos
Member
А всего лишь нужно было сделать хорошую игру.
-
warp37
Junior
Это радует, игра отличная. За 1599 гривен при продолжительности в 18 часов ещё и цена за час очень даже приятная.
Геймплей очень разнообразный и приятный, история не отпускает кучей кинематографичных катсцен, а драки и перестрелки радуют наличием физики.
Кроме того, это одна из редких игр, где в зеркале есть отражение.
Геймплей очень разнообразный и приятный, история не отпускает кучей кинематографичных катсцен, а драки и перестрелки радуют наличием физики.
Кроме того, это одна из редких игр, где в зеркале есть отражение.
-
Dremjke
Member
Оказывается, без всяких запечённых рейтрейсингов это можно сделать. Было бы желаниеwarp37: ↑ 29.05.2026 11:40Кроме того, это одна из редких игр, где в зеркале есть отражение.
-
citizen17
Member
там є відео тесту в хорошій якості1234waltz: ↑ 29.05.2026 11:24 Не дає, і в тексті про таке в сурсі не сказано. Там тільки сказано, що шарпенінг амд-шний в грі працює краще за нвідієвський (на їх суб'єктивну думку), але навіть для цього треба пєрдолінг, бо по дефолту зображення гірше, бо перешарплено)
З фіналу амд-перемоги трошки орнув.
якщо ти сліпий, це твої проблеми
спеціально для таких як ти, уточнив, що вчора вийшла нова версіяНеобхідний файл можна завантажити з сервера Optiscaler Discord . Але, як згадувалося раніше, існує висока ймовірність того, що навіть ця версія спричинить серйозні помилки. Наразі досі немає можливості безперебійно використовувати FSR Upscaling 4.1 з 007 First Light.
-
Prescott
Member
Действительно такая хорошая игра? Стоит брать за фулл прайс?
-
AlexWest
Member
Радію за студію, звісно, бо ріс на її іграх. Але, схоже, з новим Хітманом доведеться почекати, бо він так швидко касу не збирає. Імовірніше, за нового Бонда візьмуться. Або дві паралельно стругатимуть. Тобто, в цьому десятилітті навряд чи ще щось дочекаємось.
Як же круто буде, якщо вони поєднають ці два всесвіти.
-
MqM
Member
Можна зробити порталами, камерами, чи взагалі кубамапамиDremjke: ↑ 29.05.2026 11:44Оказывается, без всяких запечённых рейтрейсингов это можно сделать. Было бы желаниеwarp37: ↑ 29.05.2026 11:40Кроме того, это одна из редких игр, где в зеркале есть отражение.![]()
А, що воно таке «запечені» рейтресінги?
Якщо вся суть рейтресінгу в ріалтаймі?
Отправлено спустя 2 минуты 4 секунды:
Хітмена ми звісно любимо, але студія вже давно стала компанвєю однієї гри, давно пора щось інше робитиAlexWest: ↑ 29.05.2026 12:15 Радію за студію, звісно, бо ріс на її іграх. Але, схоже, з новим Хітманом доведеться почекати, бо він так швидко касу не збирає. Імовірніше, за нового Бонда візьмуться. Або дві паралельно стругатимуть. Тобто, в цьому десятилітті навряд чи ще щось дочекаємось.
-
AlexWest
Member
MqM, вони сказали, що вже концептять нового Хітмена, тобто вже роблять його на папері. Просто тепер ранжуватимуть між собою частини двох серій. Прибутки вирішать в якій послідовності. Сподіваюся на крутезний кросовер.
-
kyon
Member
Честно уже немного раздражает эта бондиана, я большой любитель пародий на бондиану No One Lives Forever 1-2, жаль что они не получили продолжения хотя и оставили определенный след, все же были во время выхода на слуху. Как старое кино провалившееся в свое время в прокате обросли узким кругом поклонников и приобрели культовый статус, но жанр комедийно-пародийного боевика по моему скорее мертв чем жив.
"I swear most “forgotten” great shooters were either released right before or after Doom 3 and Half Life 2" (с)
"I swear most “forgotten” great shooters were either released right before or after Doom 3 and Half Life 2" (с)
-
Soulwatcher
Member
Жаль что там что-то с правами намудрили. У одной компании были права на игру, потом они продались, потом что-то ещё стряслось, и в итоге непонятно у кого права. А две части игры - просто шик.kyon: ↑ 29.05.2026 12:35 Честно уже немного раздражает эта бондиана, я большой любитель пародий на бондиану No One Lives Forever 1-2
Отправлено спустя 30 секунд:
Вот пишут кол-во покупок, но кол-во возвратов не пишут. Разве одно другое не нивелирует?
-
konb999
Member
Мне субьективно зашла, - катсцены геймплей, музыка, - все прямо так драйвово и гармонично перемешано. Обычная качественная сюжетка в стиле эксов от сони. Очень атмосферная. Хотя и детская по своей сути как и весь контент про бонда.
Графоний спорный, имхо в хорошо освещенных локациях пластилиновый немного, там где игра тени и света прямо красивый местами.
Не знаю как там на амд, но на асус рог стрикс скар 18 с нвидиа 5090 лэптоп не работает фреймген. В меню все включается, а фпс не добавляет. И как я только не е..ся... надо ждать патча. Хотя итак 100 кадров, играбельно но такой неприятный нюанс есть.
А так игруха зачетная, как мне показалось...
Графоний спорный, имхо в хорошо освещенных локациях пластилиновый немного, там где игра тени и света прямо красивый местами.
Не знаю как там на амд, но на асус рог стрикс скар 18 с нвидиа 5090 лэптоп не работает фреймген. В меню все включается, а фпс не добавляет. И как я только не е..ся... надо ждать патча. Хотя итак 100 кадров, играбельно но такой неприятный нюанс есть.
А так игруха зачетная, как мне показалось...
-
erkins007
Member
Одна из лучших шпионских игр в принципе.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
Особенно когда ты длсс только на Ютубе видел.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:
У некоторых особо упоротых и фср3 был лучше, так что я таким не особо удивляюсь. Самообман крайне мощная штука.1234waltz: ↑ 29.05.2026 11:24З фіналу амд-перемоги трошки орнув.
-
konb999
Member
Фср не пробовал, а вот длсс и фреймгеном пользуюсь и претензий к ним нет! И с каждым обновлением дров картинка становится лучше и лучше.erkins007: ↑ 29.05.2026 16:00 Одна из лучших шпионских игр в принципе.
Отправлено спустя 1 минуту 32 секунды:У некоторых особо упоротых и фср3 был лучше, так что я таким не особо удивляюсь. Самообман крайне мощная штука.1234waltz: ↑ 29.05.2026 11:24З фіналу амд-перемоги трошки орнув.
По поводу амд не могу утверждать ибо не имею реального опыта. Это надо сравнивать при всех равных в одной системе адаптеры актуальных поколений. Но вот в инете полно сравнений и слепых тестов, которые явно не в пользу технологий амд вывод делают. Хотя может все куплено и проплачено чтоб фанатов амд позлить!
-
erkins007
Member
Так и есть. И статистики куплены и Стима и продаж. Тотальный заговор корочеkonb999: ↑ 29.05.2026 16:42Хотя может все куплено и проплачено чтоб фанатов амд позлить