Новости
Последние статьи и обзоры
Зростання цін не відлякало геймерів: у США свіжу партію Steam Deck було розпродано менш ніж за добу
-
hohlid19
Member
Пропоную обговорити Зростання цін не відлякало геймерів: у США свіжу партію Steam Deck було розпродано менш ніж за добу
Я надеюсь это перекуры, ибо разочарование будет глубокое
-
Alexandrovich
Junior
Ага да геймеры, конечно
-
Dilfin
Member
Думаю, що ні і будуть купляти по 2-3 тисячі доларів, якщо зарплата 5000$, житло 2400, їжа 800, то в кредит за два місяці можна сплатити.)hohlid19: ↑ 29.05.2026 13:33 Пропоную обговорити Зростання цін не відлякало геймерів: у США свіжу партію Steam Deck було розпродано менш ніж за добу
-
Keyser Soze
Member
Сколько тонн продали?

-
Skiff93
Member
Продам steam deck lcd 512gb + 512 micro sd.
пишіть в ПП.
-
Victor Butko
Member
Плюс девальвація доллара з моменту запуску консолі десь 20%, а це $100 на steam deck 512GB.Dilfin: ↑ 29.05.2026 13:40Думаю, що ні і будуть купляти по 2-3 тисячі доларів, якщо зарплата 5000$, житло 2400, їжа 800, то в кредит за два місяці можна сплатити.)hohlid19: ↑ 29.05.2026 13:33 Пропоную обговорити Зростання цін не відлякало геймерів: у США свіжу партію Steam Deck було розпродано менш ніж за добу
-
yariksom
Member
Яхта сама себе не супить (с) Гейб 
-
Dilfin
Member
Бо про таку технологію мало хто знає, хтось тільки щось чув і люди по своїй суті ліниві, їм потрібно - включив кнопочку, вибрав іконку і граєш.)byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
-
_Andrik_
Member
Як варіант мій сценарій використання не дозволяє таке провернути. Дальнобій, плюс часто паромна переправа , а в дому Дека і нафік непотрібна при наявності потужного ПК і ПС5byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
-
Dilfin
Member
А на діванчику пограти чи на ліжечку?_Andrik_: ↑ 29.05.2026 14:46Як варіант мій сценарій використання не дозволяє таке провернути. Дальнобій, плюс часто паромна переправа , а в дому Дека і нафік непотрібна при наявності потужного ПК і ПС5byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
![]()
-
warp37
Member
Наприклад, зимою немає електроенергії. І не буде найближчими роками.byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
Steam Deck і павербанк на 100000mAh дуже виручають. Мені навіть 4 кВт не вистачає на 12 годин для телевізора і ПК.
-
byaka
Member
Ноутбук за 500$ з Vega8 буде не гiрше запускати iгриwarp37: ↑ 29.05.2026 14:52Наприклад, зимою немає електроенергії. І не буде найближчими роками.byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
Steam Deck і павербанк на 100000mAh дуже виручають. Мені навіть 4 кВт не вистачає на 12 годин для телевізора і ПК.
-
Earanak
Member
Ну или пачку зарядных станций купить прост, как я сделал. И пофиг на те отключения света. Даже если свет на 2 часа раз в 3 суток включают - сижу работаю, играю за компом.
-
XXXshadyXXX
Member
byaka
Пробовал, задержка лютая. Не у каждого в доме к пк либо к консоли подключен по кабелю интернет и сам роутер хорошего качества... Роутер вообще может быть у соседей, либо люди просто не шарят что и как подключать. У меня похожая ситуация что роутер у соседей, протянуть кабель не вариант(та и нет смысла). Но так как дом деревянный, у меня везде по wifi 500 мегабит ловит + я админ по роутеру(TP-Link AX73), и я разделил сети на 5G и 2.4G плюс на PS5 и ПК у себя сделал приоритет Qos
и все работает прекрасно в играх тех же в плане пинга и подключения... Но, увы, пробовал стримить игры с PS5 и с ПК и задержка была ну очень большая, как я понял из за того что и плойка\пк подключены по wifi, а не по проводу...
Пробовал, задержка лютая. Не у каждого в доме к пк либо к консоли подключен по кабелю интернет и сам роутер хорошего качества... Роутер вообще может быть у соседей, либо люди просто не шарят что и как подключать. У меня похожая ситуация что роутер у соседей, протянуть кабель не вариант(та и нет смысла). Но так как дом деревянный, у меня везде по wifi 500 мегабит ловит + я админ по роутеру(TP-Link AX73), и я разделил сети на 5G и 2.4G плюс на PS5 и ПК у себя сделал приоритет Qos
-
tornadox
Member
Розхід трафіку в мобільній мережі, пінг, погане покриття.byaka: ↑ 29.05.2026 14:06А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча
-
enRo
Junior
Навіщо придумувати пердолінг ящо можна просто грати на дивані стімдеку?byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
Просто спробуй якось, це виявляється дуже зручно
-
byaka
Member
Для того щоб грати на диванi не потрiбний стiм декenRo: ↑ 29.05.2026 16:07Навіщо придумувати пердолінг ящо можна просто грати на дивані стімдеку?byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
Просто спробуй якось, це виявляється дуже зручно![]()
-
kabostebeztak
Member
Складність налаштування + інпут лаг, краще вже геймпад купити і до телевізора вести кабельbyaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()
-
Victor Butko
Member
Ну а з таких лінивих не гріх і 2 ціни взяти.Dilfin: ↑ 29.05.2026 14:40Бо про таку технологію мало хто знає, хтось тільки щось чув і люди по своїй суті ліниві, їм потрібно - включив кнопочку, вибрав іконку і граєш.)byaka: ↑ 29.05.2026 14:06 А що заважає стримити iгри з пк на свiй планшет з закрiпленим геймпадом?Графiка буде в 10 разiв краща,экран бiльший,час робот до 5 разiв бiльший, а цiна в 3 раза нижча![]()