MSI відзначить 40-річний ювілей випуском лінійки продуктів Draco Epic з унікальним оформленням

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити MSI відзначить 40-річний ювілей випуском лінійки продуктів Draco Epic з унікальним оформленням

І виглядає все це значно гірше, ніж стара GAMING-серія на s1150. У ній були не просто картинки, там радіатори VRM були зроблені у формі голови дракона, а на радіаторі чіпсета - металева накладка у формі того ж дракона.
А тут - мінімум зусиль, максимум маркетингу. Унікальне оформлення my ass...
FoX_UA
HWBOT OC Team

Наче ті картинки буде видно під нормальною відеокартою :gigi:
Dilfin
Member

FoX_UA: 28.05.2026 12:01 Наче ті картинки буде видно під нормальною відеокартою :gigi:
От і я про це подумав.)
yariksom
Member

В дизайні мені більш всього подобається асус про арт лінійка, мінімалізм там на висоті, але ж ціна :mad: , краще вже нехай з драконами буде. :shuffle:
Dilfin
Member

yariksom: 28.05.2026 12:57 В дизайні мені більш всього подобається асус про арт лінійка, мінімалізм там на висоті, але ж ціна :mad: , краще вже нехай з драконами буде. :shuffle:
Мені сподобались Asus серії F, мав ASUS ROG Strix B350-F Gaming, зараз ASUS ROG Strix B550-F Gaming, хочеться: ASUS ROG Strix B850-F Gaming WiFi.)
S0N1C
Member

yariksom: 28.05.2026 12:57 В дизайні мені більш всього подобається асус про арт лінійка, мінімалізм там на висоті, але ж ціна :mad: , краще вже нехай з драконами буде. :shuffle:
у MSI теж є стримані і до того ж "дешеві" плати
спойлер
Изображение

MSI Pro X870E-P WiFi
big_bang
Member

наче дизайнером виступали прищаві хлопчики в пубертатний період, що не змогли освоїти генерацію картинок в gpt
Lsee
Member

Як на мене, гарні дракони.
Melki
Member

уже третья компания с юбилеем...

только у Асус и Зотак по 20 лет, а у этих сразу 40...

что вообще происходит?
xIIImaL
Member

Melki: 28.05.2026 20:43 а у этих сразу 40...

что вообще происходит?
спойлер
photo_2026-05-29_02-03-15.jpg
Melki
Member

xIIImaL
та я не сомневаюсь, но смотри: три компании, две из которых в один год и одна ровно 20 лет назад от них...
Ответить