Пропоную обговорити MSI відзначить 40-річний ювілей випуском лінійки продуктів Draco Epic з унікальним оформленням
І виглядає все це значно гірше, ніж стара GAMING-серія на s1150. У ній були не просто картинки, там радіатори VRM були зроблені у формі голови дракона, а на радіаторі чіпсета - металева накладка у формі того ж дракона.
А тут - мінімум зусиль, максимум маркетингу. Унікальне оформлення my ass...
Новости
Последние статьи и обзоры
MSI відзначить 40-річний ювілей випуском лінійки продуктів Draco Epic з унікальним оформленням
-
Georgin
Member
-
FoX_UA
HWBOT OC Team
Наче ті картинки буде видно під нормальною відеокартою 
-
Dilfin
Member
От і я про це подумав.)
-
yariksom
Member
В дизайні мені більш всього подобається асус про арт лінійка, мінімалізм там на висоті, але ж ціна
, краще вже нехай з драконами буде. 
-
Dilfin
Member
Мені сподобались Asus серії F, мав ASUS ROG Strix B350-F Gaming, зараз ASUS ROG Strix B550-F Gaming, хочеться: ASUS ROG Strix B850-F Gaming WiFi.)yariksom: ↑ 28.05.2026 12:57 В дизайні мені більш всього подобається асус про арт лінійка, мінімалізм там на висоті, але ж ціна, краще вже нехай з драконами буде.
![]()
-
S0N1C
Member
у MSI теж є стримані і до того ж "дешеві" платиyariksom: ↑ 28.05.2026 12:57 В дизайні мені більш всього подобається асус про арт лінійка, мінімалізм там на висоті, але ж ціна, краще вже нехай з драконами буде.
![]()
-
big_bang
Member
наче дизайнером виступали прищаві хлопчики в пубертатний період, що не змогли освоїти генерацію картинок в gpt
-
Lsee
Member
Як на мене, гарні дракони.
-
Melki
Member
уже третья компания с юбилеем...
только у Асус и Зотак по 20 лет, а у этих сразу 40...
что вообще происходит?
только у Асус и Зотак по 20 лет, а у этих сразу 40...
что вообще происходит?
-
xIIImaL
Member
- спойлер
-
Melki
Member
xIIImaL
та я не сомневаюсь, но смотри: три компании, две из которых в один год и одна ровно 20 лет назад от них...
та я не сомневаюсь, но смотри: три компании, две из которых в один год и одна ровно 20 лет назад от них...