Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
tablestikus
Member

знайшов невеликий мінус К13 - його інфрачервоний сенсор для пульта - майже прямо треба тримати пульт щоб бачило(
Radio Bay
Member

Єдина група на яку я підписан )

Толпой оттяжку сделать умеют )
Firebrand
Member

tablestikus: 28.05.2026 11:01 знайшов невеликий мінус К13 - його інфрачервоний сенсор для пульта - майже прямо треба тримати пульт щоб бачило(
да такой момент присутствует и в устройствах SMSL, просто к слову.
Radio Bay
Member

tablestikus: 28.05.2026 11:01знайшов невеликий мінус К13 - його інфрачервоний сенсор для пульта - майже прямо треба тримати пульт щоб бачило
Та в мене пульт від Джнелів (сабу) тарарахнувся через місяць. Та можна навчати, саб таке вміє.
Купув пульт, навчив, раком повзав під столом. І що? Один раз поюзав )

Забудь
Там не ALPS RK27? Как? Стебуся )
tablestikus
Member

Radio Bay
Так мені лінь ззаду перемикачем вимикати-вмикати)
Radio Bay
Member

tablestikus: 01.06.2026 16:11ак мені лінь ззаду перемикачем вимикати-вмикати)
https://elemag.dp.ua/ua/p167325315-ener ... zetku.html
Но может біть по звуку хуже, не знаю. Слушай

Відправлено через 4 хвилини 39 секунд:
Дешевая импульсная хрень - опасная .....................
Розвага на тест. Я цю тему про живлення знаю.
Feras
Member

Чи можна назвати 2 цапи, які зараз на мега хайпі - звуковими картами :) ? Обидва коштують 100-110 доларрів і будуть продаватись величезною кількістю - MuseHiFi M3 Ultra - перший дешевий цап на лампах, такого дешевого портативу на лампах ще не було сьогодні реліз і ще на Алі літній розпродаж так що, бажання спробувати ламповий звук не за всі гроші світу пересилило з усіма купона, монетами і т.д. взяв за 80 долларів (оф. ціна 110-120). Інша цікава річ яка робить багато галасу це перший портативний цап від Shiit - Schiit Vestri теж ціна 100 долларів, але тут вже встає тарифи і доставка з США цікавить і Schiit Vestri теж але якщо тільки доставка буде 30-50 долларів то нафік надо це вже суттева переплата.
Radio Bay
Member

Feras: 01.06.2026 16:35перший дешевий цап на лампах, такого дешевого портативу на лампах ще не було сьогодні реліз
Лампы для ММ - головняк. Просаживаются. Три месяца - в мусорку. У меня штук 10 в запасе. Надо быть готовым, что звук сдуеться. Я привык. брать совдеп.
спойлер
Изображение
На MЭЛЗ не вестись, преувеличино, дешевая Силвания. По сроку службы не помню

Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Кажись месяца з три Силвания Бэд бойз ушла в мусорку, звук - кайф

Відправлено через 5 хвилин 1 секунду:
Лампа - это как микруха , меняют звук. Прикольно, но не советиую без понимания, я не понимал, но подсел )
Feras
Member

У Muse на ціх лампах ресурс заявлений 7 років якщо кожний день слухати по 4 години але це ж не прості лампи, а їх розробка яка є в більш дорогих M5 та М6 + якщо здохнуть ну буде для мене уроком але спробувати такий звук треба.
Radio Bay
Member

Feras: 01.06.2026 17:59У Muse на ціх лампах ресурс заявлений 7 років якщо кожний день слухати по 4 години але це ж не прості лампи, а їх розробка яка є в більш дорогих M5 та М6 + якщо здохнуть ну буде для мене уроком але спробувати такий звук треба
Звук — це тільки пробувати. Це простір для експериментів.
Я попередив
Feras: 01.06.2026 17:59У Muse на ціх лампах ресурс заявлений 7 років якщо кожний день слухати по 4 години але це ж не прості лампи
Ні, з лампами це не працює. Лампа просідає по звуку, динаміка просідає. Тухне поступово, як свічка (отто попав у точку)
Одразу шукай заміну па калькулятор

В мене так

Врет, зараза, 9 не равно 8, и к этому готовся, мир лампы, он немного идиотский, но прикольный, там подбирашь контакты )
Hotspur
Member

Radio Bay: 01.06.2026 19:16мир лампы, он немного идиотский
складно не погодитись
Feras
Member

Там стоять JAN6418 Vacuum Tube вони виглядають не схожими на оті лампи. Але хайп працює, за 1 день вже продано майже 100 штук. Схоже дуже багато людей хоче познайомитись з ламповим звуком за ціною трохи вище початкового рівня цапу
Radio Bay
Member

Feras: 01.06.2026 19:21Схоже дуже багато людей хоче познайомитись з ламповим звуком за ціною трохи вище початкового рівня цапу
Я тільки , я підкреслив деталі. В мене реально Schiit Lyr3, це на фото мої лампі
Вперед, що можу підкажу. Рахуй зміну ламп раз у півроку. Це база
Hotspur: 01.06.2026 19:18складно не погодитись
Лайк :)

Відправлено через 8 хвилин 59 секунд:
Feras: 01.06.2026 19:21Схоже дуже багато людей хоче познайомитись з ламповим звуком за ціною трохи вище початкового рівня цапу
Я тільки , я підкреслив деталі. В мене реально Schiit Lyr3, це на фото мої лампі

Потрібно вже зробити гілку "Зараз слухаю"
спойлер
[
Ostin
Member

Radio Bay: 01.06.2026 19:40Потрібно вже зробити гілку "Зараз слухаю"
Вже 20 років як є
viewtopic.php?t=139
tablestikus
Member

спойлер
Radio Bay