Новости
Последние статьи и обзоры
CD Projekt RED прокоментувала оновлені системні вимоги The Witcher 3: Wild Hunt
-
ZIM_MLG
Junior
Пропоную обговорити CD Projekt RED прокоментувала оновлені системні вимоги The Witcher 3: Wild Hunt
Як завжди, 'проджекти' обдрист@лися на рівному місці!
Припинити підтримку Windows 10, це ж якими дегенератами тре бути. Якщо вони перейшли на win11, це не означає, що усі інші зробили так само!
Є до прикладу LTSC версії Windows 10, які будуть отримувати оновлення довше, ніж той же 'путин в.в.' проживе. І це не жарт.
CDProjectRED перетворюються на якусь недолугу компанію швидше, ніж Ілон Маск деградує і котиться в Пекло деменнції.
Єдина гра від 'сдпроджектівред', яку я придбав за попереднім замовленням - The Witcher_2_Assassins of Kings, думаю, що вона буде єдиною. Усі інші їхні 'творіння' купуватиму зі знижкою 75% та більше, або взагалі НЕкупуватиму!
Припинити підтримку Windows 10, це ж якими дегенератами тре бути. Якщо вони перейшли на win11, це не означає, що усі інші зробили так само!
Є до прикладу LTSC версії Windows 10, які будуть отримувати оновлення довше, ніж той же 'путин в.в.' проживе. І це не жарт.
CDProjectRED перетворюються на якусь недолугу компанію швидше, ніж Ілон Маск деградує і котиться в Пекло деменнції.
Єдина гра від 'сдпроджектівред', яку я придбав за попереднім замовленням - The Witcher_2_Assassins of Kings, думаю, що вона буде єдиною. Усі інші їхні 'творіння' купуватиму зі знижкою 75% та більше, або взагалі НЕкупуватиму!
-
alex_sul
Advanced Member
ох щя почнется!!Однією з важливих змін стала відсутність підтримки Windows 10
-
SERGBILL
Member
дійсно дибілкувате рішення. цікаво, чим могло бути продиктоване?
-
Megaclite
Member
Економія коштів на тестуванніSERGBILL: ↑ 28.05.2026 15:24 дійсно дибілкувате рішення. цікаво, чим могло бути продиктоване?
пердуняри на win10 можуть собі поставити Win11 LTSC 24H2 і не нити
-
Soulwatcher
Member
А можно подробную смету? А то будто экономия на спичках.Megaclite: ↑ 28.05.2026 15:25 Економія коштів на тестуванні
Сижу на десятке по принципу - "если работает, то нафига менять".
Всё эти вытеснения вин 10 больше выглядят на замещение старой на новую с целью продать новую, потому что там, в гейропе и сша, даже за скачанную пиратскую игру с трекера штрафуют (знакомого моряка штрафанули на 4 000 уе). Принципиально нового 11ая в играх ничего не даёт. Да и сами игры пишутся не на виндах, а на игровых движках.
-
SERGBILL
Member
а є ще якась?гра буде сумісна тільки з 64-бітною Windows 11
Відправлено через 1 хвилину 45 секунд:
або якщо хтось ще не купив - то і не купувати, якщо дуже хочеться - є "зелений стім"Megaclite: ↑ 28.05.2026 15:25Економія коштів на тестуванніSERGBILL: ↑ 28.05.2026 15:24 дійсно дибілкувате рішення. цікаво, чим могло бути продиктоване?
-
waryag
Member
Всього-то чверть стіму на він10, кому вона потрібна? 
Цікаво, скільки заплатили майки?
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Раз студії не потрібні їх гроші - значить не потрібні.
Цікаво, скільки заплатили майки?
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
А можуть спробувати запустити на він10 "тестову" піратку.Megaclite: ↑ 28.05.2026 15:25пердуняри на win10 можуть собі поставити Win11 LTSC 24H2 і не нити
-
vsx
Member
Скорее всего этот ведьмак делается на движке киберпанка. Там будет совсем другая карта, как в туссенте, и он будет "несовместим" с обычным Ведмаком 3, хотя сохранения можно перенести. По поводу вин 10, там же работает ДХ12, значит скорее всего игра запустится, но за стабильность они не отвечают.
-
tornadox
Member
Вони так і написалиvsx: ↑ 28.05.2026 15:57По поводу вин 10, там же работает ДХ12, значит скорее всего игра запустится, но за стабильность они не отвечают.
-
Muttabor
Member
тут другой вопрос, если была купленна версия игры «Ведьмак 3: Дикая Охота - Полное издание», за новый DLC доплачивать придется или нет? 
-
tornadox
Member
менше читай русняві помийки, оте слово явно звідтиSoulwatcher: ↑ 28.05.2026 15:40Всё эти вытеснения вин 10 больше выглядят на замещение старой на новую с целью продать новую, потому что там, в гейропе и сша, даже за скачанную пиратскую игру с трекера штрафуют (знакомого моряка штрафанули на 4 000 уе). Принципиально нового 11ая в играх ничего не даёт. Да и сами игры пишутся не на виндах, а на игровых движках.
На 4000 євро там явно не одна гра була, а цілий сід бокс мав бути на роздачу, можливо ще й через інтернет роботодавця. Моряк сам собі дурак, має знати закони країни в якій тимчасово перебуває.
-
Kullerok
Member
Да да как скажешь. Все компании прям обязаны тебе и твоей 10 или 7 или ещё какому-то древнему поделию проводить полное тестирование и совместимостьZIM_MLG: ↑ 28.05.2026 15:15 Пропоную обговорити CD Projekt RED прокоментувала оновлені системні вимоги The Witcher 3: Wild Hunt
-
Yaroslav308
Member
Так для 11 нова ліцензія не потрібна: можна активувати ключем від 10, або, якщо прив’язаний Microsoft‑акаунт, чи оновлюєте з 10, а не ставите начисто - активація підтягується автоматично.Soulwatcher: ↑ 28.05.2026 15:40Всё эти вытеснения вин 10 больше выглядят на замещение старой на новую с целью продать новую
-
erkins007
Member
Это самая тупая отмазка что я слышал.waryag: ↑ 28.05.2026 15:52А можуть спробувати запустити на він10 "тестову" піратку.
Если вы за 11 лет не купили ведьмака, который по скидкам за три копейки продавался, то приплетать сюда отказ от тестирования устаревшей ОС верх лицемерия.
-
Геральт
Member
Швидше лінукс поставлю на домашній ящик, ніж ту вбогу 11Megaclite: ↑ 28.05.2026 15:25 пердуняри на win10 можуть собі поставити Win11 LTSC 24H2 і не нити
-
yariksom
Member
Даю 99.99%, що нормально гра на 10 піде.
-
Ekz0rcyst
Member
Думаю розробники виходили із офіційної позиції Microsoft, я маю на увазі, що актуальною системою для десктопів являється Windows 11. Ну от розробники вказали її. Технічні деталі тут ні до чого.
-
erkins007
Member
Soulwatcher
Слать они могу что угодно, в суде вас могут притянуть только за раздачу.
Ну и ещё раз, использовать там торренты без впн это нужно быть имбицилом.
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Торренты тоже прекрасно качаются через ВПН. У нас часть русских сетей в бане и чтобы выкачать что-то с малым количеством сидов нужно качать с ВПН.
Слать они могу что угодно, в суде вас могут притянуть только за раздачу.
Ну и ещё раз, использовать там торренты без впн это нужно быть имбицилом.
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Ахха, вот примерно таким нужно быть, да.Soulwatcher: ↑ 28.05.2026 17:45С впн ты разве что на сайт зайдёшь, а сам трекер работает по другому принципу.
Торренты тоже прекрасно качаются через ВПН. У нас часть русских сетей в бане и чтобы выкачать что-то с малым количеством сидов нужно качать с ВПН.
-
Ekz0rcyst
Member
Soulwatcher
Маршрутизація трафіку для вас дуже загадкові слова, бо трафік .p2p теж може через VPN аж бігом летіти, особливо коли у вас full tunel, а не split. Наприклад у Wireguard можна явно вказувати ці параметри, а на основі цього популярного протоколу дуже багато платних сервісів є.
Маршрутизація трафіку для вас дуже загадкові слова, бо трафік .p2p теж може через VPN аж бігом летіти, особливо коли у вас full tunel, а не split. Наприклад у Wireguard можна явно вказувати ці параметри, а на основі цього популярного протоколу дуже багато платних сервісів є.