Forza Horizon 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Автор
Member

MSiAventador: 23.05.2026 22:47 Фінальні налаштування графіки GF 4070 в 4К. На запису NVidia shadow play підсмикує картинку але в реалі все плавно :
спойлер
шось дуже слабо, в мене все на rx6800xt на максимум стоїть все крім ртх, в 4к видає 55-65 фпс.
MSiAventador
Member

vladka767: 27.05.2026 10:49
MSiAventador: 23.05.2026 22:47 Фінальні налаштування графіки GF 4070 в 4К. На запису NVidia shadow play підсмикує картинку але в реалі все плавно :
спойлер
шось дуже слабо, в мене все на rx6800xt на максимум стоїть все крім ртх, в 4к видає 55-65 фпс.
Вчора експерементував з вимкненням рейтрейсінгу на бліках. Тіні страшні під машинами, нічого з цим зробити не можу.
Але картинка і фпс чудовий.... якщо 12Гб буфер не забивається.
vladka767
Member

MSiAventador
не знаю, я 4к ставлю на 2к моніку через VSR і виглядає більше менш
Hells Angels
Member

corruptedflesh: 26.05.2026 23:16але не встигаю все одно.
і не вспієш вже зробили бота котрий тупо вифармлює машини з аукціону, тому фарми скіллпоінти, купуй B22 і пробуй вибити з рулетки корча.
corruptedflesh
Member

Hells Angels: 27.05.2026 13:27
corruptedflesh: 26.05.2026 23:16але не встигаю все одно.
і не вспієш вже зробили бота котрий тупо вифармлює машини з аукціону, тому фарми скіллпоінти, купуй B22 і пробуй вибити з рулетки корча.
пфффф я очікував шо боти будуть, але ж не так швидко... а хоча.. навайбкодили
prosha_evolist
HWBOT OC Team

arkadiilem0n: 26.05.2026 13:53 стрибки та оце все майже ідеальна тачка
Першопроходця, якого не мій пройти, теж нею дуже легко пройти, ще й запас 25сек вийшов :gigi: :gigi: :gigi:
MSiAventador
Member

Увімкнув "Плавний рух" в панелі НВідіа для Forza Horizon 6 , який обіцяли в 599 драйвері відправити "на золото" (599-ий так і не вийшов) і справді в 610-ому новому драйвері все ОК з ним в грі.
ФПС за 100 і відеобуфер за 2 години гри не переповнився. Вау, нарешті! :super:

Відправлено через 2 години 40 хвилин 34 секунди:
Ще більше покращень налаштувань повзунків графіки...
спойлер
Але спіймав глюк NVIDIA Smooth Motion один раз - в дріфт зоні на субару з кастомной лівреєю, тільки дрифт зона скінчилась - глюк NVIDIA Smooth Motion миттєво зник.
Турн10 ще треба трішки допиляти нові технології.
Хуанг - зупинись, навіть студії на 200-400 працівників не встигають за тобою! :laugh:
corruptedflesh
Member

а гостінг як був так і є... слава хуангу.

smooth motion це ж теж фреймгейн, але для ігор де не підтримується нативно фреймген.

цікаво, а якщо смуз моушн + фреймген в грі? то ще більше фреймгену богу фреймгену!

хуанг не встигає фіксити косяки своїх технологій: вже скіки років ВРОДЖЕНІ проблеми рей трейсінгу фіксять, часто іншими костилями.
додали фреймген, тепер шукають костилі як його артефакти "замазувати".

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
вам не здається, що боти дуже агресивні, на будь якому рівні складості?
Patruletz
Member

випустити гру випустили, а от довести графічну складову до ума не вважають за потрібне.
вкл длсс на баланс, фреймген на х3 ... під час гонок карта жере 140вт, як тільки заходиш у меню чи гараж 300вт+ :lol:

під час всяких прогрузок у гонках в горах чи різних катсценок фпс обмежується 30 кадрами, вроді логічно зробити таке саме обмеження у меню і гаражі :dontknow:
MSiAventador
Member

corruptedflesh: 28.05.2026 11:43
вам не здається, що боти дуже агресивні, на будь якому рівні складості?
Ну вони їх позиціонують як драйватари, тож деякі справді лізуть почухатись і поштовхатись.
Цікаво, чи є мій драйватар в грі для інших гравців... ЧатГПТ пише що мої друзі можуть зустрічати мій драйватар... складно.

Відправлено через 5 хвилин 22 секунди:
Якщо хтось зустріне драйватар MSiAventador - запішить відео геймплею, подивимось/поржемо/ що він виконує на дорозі. :D
Cherniga
Member

MSiAventador
Цікаво, чи є мій драйватар в грі для інших гравців...
Для друзів 100% є, перевірено
Dremjke
Member

corruptedflesh: 28.05.2026 11:43вам не здається, що боти дуже агресивні, на будь якому рівні складості?
Снизил сложность до Average, ибо выше пока что сложновато. Хотя в предыдущих частях с этим проблем не было.
Похоже, что чуток бафнули аватаров.
corruptedflesh
Member

Dremjke: 29.05.2026 11:48
corruptedflesh: 28.05.2026 11:43вам не здається, що боти дуже агресивні, на будь якому рівні складості?
Снизил сложность до Average, ибо выше пока что сложновато. Хотя в предыдущих частях с этим проблем не было.
Похоже, что чуток бафнули аватаров.
вони однаково агресивні, що на unbeatable, що на highly skilled, що на average

складність відрізняється тим як швидко боти їздять по суті і час за коло. а ось агресивність... уфф...
corruptedflesh
Member

Уффф почався грінд на золотий браслет.
Пройшов всі гонки і ще треба 3260 очок. Залишились тільки спід та дріфт зони, спід трапи і стрибки.. Це треба зробити 33 штуки по 100 очок кожна. Не круто :insane:
prosha_evolist
HWBOT OC Team

corruptedflesh
В мене вже тиждень з не закритого лише доставка раку-раку :gigi:

Відправлено через 36 секунд:
Дуже коротка основна "сюжетка", значно коротша за 3-4-5, при тому що мапа суттєво більша :(
arkadiilem0n
Member

@corruptedflesh а стенди та все таки позбивав? Вони нормально бустують по очкам для відкриття браслетів. Також з відносно легкого способу заробляння тих очок я б відмітив розділ, де треба на всіх класах машин проїзати тайм-атаки та драг. Хвилин за 15 все закрити можна на золото. А золото - +500 очок одразу дає, не кажучи вже про ексклюзивні ФЕ машинки, які інакше тіки на аукціонах ловити.

@prosha_evolist ой, про доставку і не кажи, це саме душне, шо я в форзі робив. Весело було тіки тоді, коли давали швидку версію делівері кара, а на майже дефолтній ну дуууже сумно було.

Як вам другий тиждень фестивалю? Кайфонули вже від Mazda Furai? Її задні ліхтарі - витвір мистецтва прям. Шкода, шо Топ Гір свого часу вшатали той єдиний прототип :weep:
destructX
Member

arkadiilem0n: 31.05.2026 15:41

Як вам другий тиждень фестивалю? Кайфонули вже від Mazda Furai? Її задні ліхтарі - витвір мистецтва прям. Шкода, шо Топ Гір свого часу вшатали той єдиний прототип :weep:
Це точно, дуже гарний ass у Мазди :up: :laugh:
corruptedflesh
Member

arkadiilem0n
ооо, тайм аттак і драги на різних классах не робив.

але я таки закрив всі спід трапи і зони.
з останньою на острові довелось повозитись трошки

Відправлено через 48 секунд:
фурай топ, якраз на ній закривав деякі спід зони
hazard
Member

Помогите закрыть журнал Link техник)
corruptedflesh
Member

блін, мені так сподобались екскурсії... прикольно і чіллово, хотілось би більше
в попередніх же оці помаранчеві сюжетки були якісь інші?
Ответить