Предлагаю обсудить Arctic випустила серію процесорних кулерів Freezer 36‑S
Питання до тих хто слідкує за Арктіком, а чого зникли з оф сайту (чи їх взагалі не було) вентилі Арктік Біонікс 140 АРГБ?
Новости
Последние статьи и обзоры
Arctic випустила серію процесорних кулерів Freezer 36‑S
-
Sanьka
Member
-
Devijack
Member
Чому такі тонкі радіатори. Невже алюміній так подорожчав. Чому не робити їх хочаб у 2 рази ширшими, я вже мовчу як у мачо чи люцифера. Це ж ну явно не офісні кулери.
-
Sanьka
Member
17-22 ойро ціна, якими вони ще повинні бути за такі гроші? За цю ціну наприклад у Ноктуа, хіба що один вентилятор купиш.Devijack: ↑ 26.05.2026 16:37Це ж ну явно не офісні кулери.
-
Kullerok
Member
Пан хочет мед ложкой да ещё и так чтоб обмазатся по ушиSanьka: ↑ 26.05.2026 16:4017-22 ойро ціна, якими вони ще повинні бути за такі гроші? За цю ціну наприклад у Ноктуа, хіба що один вентилятор купиш.Devijack: ↑ 26.05.2026 16:37Це ж ну явно не офісні кулери.
-
Devijack
Member
Sanьka
Так вже є ID Cooling що дешевше і явно не гірше. Тож який сен заповнювати модельний ряд чимось що не коркурує. Трохи більше заліза у радіатор і яб надав перевагу новинці.
Так вже є ID Cooling що дешевше і явно не гірше. Тож який сен заповнювати модельний ряд чимось що не коркурує. Трохи більше заліза у радіатор і яб надав перевагу новинці.
-
Vasyanya1
Member
Для Arctic не розглядає сегмент повітряних кулерів, як основний. Тому й асортимент такий куций.
-
BLR87
Junior
Шкода, що не залишили таке зручне кріплення, як було в Freezer 36
-
vsx
Member
Серия Arctic Freezer 36 лучшая по соотношению цена/качество. Все остальные кулеры в этой ценовой категории прилично позади.
-
Entar
Member
Хіба? Самі популярні, вони ж схоже самі нормальні по ціні/якості кулери для корпусу наприклад це саме кулери арктік, в мене 6 штук стоїть, задоволений.Vasyanya1: ↑ 26.05.2026 19:24 Для Arctic не розглядає сегмент повітряних кулерів, як основний. Тому й асортимент такий куций.
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Допустимо я більше довіряю бренду арктік, і наслухавшись на форумі історій про "не ідеальну шліфовку підложки" яку треба самому допилювати для ідеального прилягання, чимось, не хочу експериментувати з китайскими брендами. В мене і кулери для корпусу кулери арктік, і термопаста, є привід довіряти.Devijack: ↑ 26.05.2026 17:11 Так вже є ID Cooling що дешевше і явно не гірше. Тож який сен заповнювати модельний ряд чимось що не коркурує. Трохи більше заліза у радіатор і яб надав перевагу новинці.
P.S. От я простий юзер який не сильно там вникає в вимірювання товщини алюмінію.
Відкриваю розетку, додаю перший попавшийся що сподобався кулер від обох виробників
Кулер ID-Cooling SE-224-XTS ARGB - 1119 грн.
Кулер Arctic Freezer 36 A-RGB - 1879 грн.
Але:
Гарантія 1 рік vs 6 років.
Країна бренду (тобто інженери) - китай проти німеччини.
Вага 650 проти 920.
Ще й термопаста включена.
Мій вибір очевидний. Я хочу "зібрати і не чіпати". І я готовий доплатити за те, щоб мені з меншою вірогідністю довелося якось потім заморачуватися.
P.S.S. А взагалі я Залманівські завжди любив.
-
Devijack
Member
а чогого ти не став порівнювати з ID-Cooling SE-214-XT Basic за 599грн? бо Arctic Freezer 36 A-RGB якось не круто виглядає якщо порівнювати щось в одому ціновому.Entar: ↑ 27.05.2026 12:40Кулер Arctic Freezer 36 A-RGB - 1879 грн.
А тепер давай подивимось що на розетці ще в бюджет "Arctic Freezer 36 A-RGB - 1879 грн."
Наприклад двохсекційний ID-Cooling SE-207-XT Slim Black за 1629грн підійде?
тепер порівняй свій куций Arctic Freezer 36 з 4 трубками проти 2секційного суперкулера на 7 трубок. Порозповідай про гарантії.
Або суперкулер на 6 трубок ID-Cooling SE-226-XT Black за 1 729грн, що там ваги мало було. 1.3кг підійде проти 900г? Ще й решта лишається.
-
The_Rusik
Member
Devijack
Качество такое же? Вентиляторы такого же уровня там как и в Арктик? У самого айди кулинг, но вентилятор там дешман, поставить на него норм вертушку, выйдет по цене Арктика если не дороже.
Качество такое же? Вентиляторы такого же уровня там как и в Арктик? У самого айди кулинг, но вентилятор там дешман, поставить на него норм вертушку, выйдет по цене Арктика если не дороже.
-
Vasyanya1
Member
- непоганий варіант для тих, кому байдуже на акустичний фон. Якщо розглядати тільки вентилятори, то надав би перевагу Арктіку. За свої гроші класно дують, хоч вони досить гучні. Але кулери від них не цікаві. З кулерів розглядав би тільки Thermalright.ID-Cooling
-
Devijack
Member
Ой не смішіть, там на відмуну від арктіка про який спір, будуть мінімальні оберти. Про який акустичний фон йде розмова на мінімальних обертах. Вистачить того вентелятора на довгі роки, а як не вистачить то замінеться на якийсь із фекалів або бікваєт наприклад коли переїде в третій компьютер.
Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:
Відправлено через 7 хвилин 13 секунд:
доречі, нещодавно ставив SE 224-XTS до 5700Х коли в руки взяв перша реакція була щось накштал "чому він відчувається якісніше за мого мачо що в 5 разів дорожче?" для мене ID ciiling прям відкриття, бо за такий прайс це просто чудово.The_Rusik: ↑ 27.05.2026 15:09Качество такое же?