У новому драйвері NVIDIA виявлено згадки нейронного рендерингу DLSS 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

дякую, залиште собі
FarCry
Member

Крок 1 - Засунути собі в дупу
Крок 2 - Вистрелити
Крок 3 - PROFIT!
Devijack
Member

Чекаю-недочекаюсь. Це б насправді поставило хрест на всіх халтурних ремастерах що намагаються перепродати як нову гру. По суті отримуєш ремастер на будь яку гру лише б дали вільну підтримку, певен там ще будуть інструменти які можна настраювати. Реально це щось неймовірне.
Kullerok
Member

Дак чё там . Где та 6 серия. Сколько ещё ждать тейк май мани мистер хуанг :gigi: :gigi: :gigi:
Геральт
Member

Devijack: 27.05.2026 14:58 Чекаю-недочекаюсь.
Пан вже володіє 2ма 5090? Мої вітання
erkins007
Member

Геральт: 27.05.2026 16:00
Devijack: 27.05.2026 14:58 Чекаю-недочекаюсь.
Пан вже володіє 2ма 5090? Мої вітання
Пан розуміє різницю між прототипом та релізом?
aaleksandrenko
Member

Щось мені здається навіть 5000 лінійка буде тяжко вивозити дллс5.
Потім Хуанг анонсує 6070=5090 в дллс5 :super:
Devijack
Member

aaleksandrenko: 27.05.2026 16:21Щось мені здається
Скоріш за все буде якась окрема дурня щось накшталт рт ядер, тільки це буде длсс5 блок який буде виключно у новій лінійці та подальших що додасться до прайсу як корема дорога технологія.
Sanьka
Member

aaleksandrenko: 27.05.2026 16:21Потім Хуанг анонсує 6070=5090 в дллс5
Так. Це спише 5000 серію в утіль ( ну топи ще трохи побрикаються) і продвине нове 6 покоління.
Зараз застарівання роблять просто прикручують якісь пропрієтарні фічі в які старі карти не можуть.
radeon5870
Member

Слухайте, народ
Скільки ви ще будете розповлюджувати подібну ахінею?
Будь-кому з рівнем IQ вище 50 очевидно, що ліва картинка виліплена з правої розмальованої фотки
Ви себе поважаєте? Чи вже ні?
Alexsandr
Member

erkins007: 27.05.2026 16:14 Пан розуміє різницю між прототипом та релізом?
Боюсь вопрос вся та обработка будет требовать видеопамять. Возможно 5090 как-то справится, но в целом это будет не его решение.
MSiAventador
Member

А ви жалілись що в Forza Horizon 6 кілька машин це страхітливий копіпаст з Forza Horizon 3-4... наливайте стопку DLSS 5 і ці машинки стануть красунями. :D
Kullerok
Member

aaleksandrenko: 27.05.2026 16:21 Щось мені здається навіть 5000 лінійка буде тяжко вивозити дллс5.
Понятное дело. Это фича новой линейки. Ну ещё шото придумают одним 5 длсс наврят много народа соблазнят обновиться. Цены будут как в майнинг х3 памяти тупо нет :gigi:
aaleksandrenko
Member

Kullerok: 27.05.2026 20:40
aaleksandrenko: 27.05.2026 16:21 Щось мені здається навіть 5000 лінійка буде тяжко вивозити дллс5.
Понятное дело. Это фича новой линейки. Ну ещё шото придумают одним 5 длсс наврят много народа соблазнят обновиться. Цены будут как в майнинг х3 памяти тупо нет :gigi:
на 5000 лінійці ціни піднялись, тепер наче стабілізувались. 5080 були від 50, зараз від 60. Так що різниця точно не х2-3 рази
радеони так ще і подешевшали враховуючи вищий курс
Melki
Member

только собрался 5080 покупать
kairo
Member

Melki: 27.05.2026 21:18 только собрался 5080 покупать
Що зупиняє?
dead_rat
Member

MSiAventador: 27.05.2026 19:57 А ви жалілись що в Forza Horizon 6 кілька машин це страхітливий копіпаст з Forza Horizon 3-4... наливайте стопку DLSS 5 і ці машинки стануть красунями. :D
Отримають нове обличчя, так би мовити
kabostebeztak
Member

Devijack: 27.05.2026 14:58 Чекаю-недочекаюсь. Це б насправді поставило хрест на всіх халтурних ремастерах що намагаються перепродати як нову гру. По суті отримуєш ремастер на будь яку гру лише б дали вільну підтримку, певен там ще будуть інструменти які можна настраювати. Реально це щось неймовірне.
Виправив:
Чекаю-недочекаюсь. Це б насправді поставило хрест на всій праці спражніх людей що намагаються перепродати як нову гру. По суті отримуєш слоп по всьому екрану на будь яку гру лише б дали вільну підтримку, певен там ще буде лайно які можна настраювати. Реально це чергова ші параша.
Devijack
Member

kabostebeztak
що там поганого, можна пояснити?
Я наприклад ставив мод щоб виправити бридкі обличча у скайрімі, мод на траву, на дерева, на усі текстури що тільки у око траплялись. Якщо гра якій 15 років стане виглядати сучасно після одного налаштування я тільки за.
А що там хотілося розробнику, то вже його особиста справа. Це ж як вмикаєтсья так і вимикається.
А щодо ремастерів вони зазвичай ніякі, бескоштовні моди з нексуса виглядають краще. Навіть той відьмак некстген не виглядає краще ніж ванільна частина з модами.
Нехай ШІ замінить марних людей.
Ответить