Новости
Последние статьи и обзоры
У новому драйвері NVIDIA виявлено згадки нейронного рендерингу DLSS 5
-
SPEC1AL1ST
Member
Пропоную обговорити У новому драйвері NVIDIA виявлено згадки нейронного рендерингу DLSS 5
Оце воно)))
Оце воно)))
-
Seraphim
Member
дякую, залиште собі
-
FarCry
Member
Крок 1 - Засунути собі в дупу
Крок 2 - Вистрелити
Крок 3 - PROFIT!
Крок 2 - Вистрелити
Крок 3 - PROFIT!
-
Devijack
Member
Чекаю-недочекаюсь. Це б насправді поставило хрест на всіх халтурних ремастерах що намагаються перепродати як нову гру. По суті отримуєш ремастер на будь яку гру лише б дали вільну підтримку, певен там ще будуть інструменти які можна настраювати. Реально це щось неймовірне.
-
Kullerok
Member
Дак чё там . Где та 6 серия. Сколько ещё ждать тейк май мани мистер хуанг

-
Геральт
Member
Пан вже володіє 2ма 5090? Мої вітанняDevijack: ↑ 27.05.2026 14:58 Чекаю-недочекаюсь.
-
erkins007
Member
Пан розуміє різницю між прототипом та релізом?Геральт: ↑ 27.05.2026 16:00Пан вже володіє 2ма 5090? Мої вітанняDevijack: ↑ 27.05.2026 14:58 Чекаю-недочекаюсь.
-
aaleksandrenko
Member
Щось мені здається навіть 5000 лінійка буде тяжко вивозити дллс5.
Потім Хуанг анонсує 6070=5090 в дллс5
Потім Хуанг анонсує 6070=5090 в дллс5
-
Devijack
Member
Скоріш за все буде якась окрема дурня щось накшталт рт ядер, тільки це буде длсс5 блок який буде виключно у новій лінійці та подальших що додасться до прайсу як корема дорога технологія.aaleksandrenko: ↑ 27.05.2026 16:21Щось мені здається
-
Sanьka
Member
Так. Це спише 5000 серію в утіль ( ну топи ще трохи побрикаються) і продвине нове 6 покоління.aaleksandrenko: ↑ 27.05.2026 16:21Потім Хуанг анонсує 6070=5090 в дллс5
Зараз застарівання роблять просто прикручують якісь пропрієтарні фічі в які старі карти не можуть.
-
radeon5870
Member
Слухайте, народ
Скільки ви ще будете розповлюджувати подібну ахінею?
Будь-кому з рівнем IQ вище 50 очевидно, що ліва картинка виліплена з правої розмальованої фотки
Ви себе поважаєте? Чи вже ні?
Скільки ви ще будете розповлюджувати подібну ахінею?
Будь-кому з рівнем IQ вище 50 очевидно, що ліва картинка виліплена з правої розмальованої фотки
Ви себе поважаєте? Чи вже ні?
-
Alexsandr
Member
Боюсь вопрос вся та обработка будет требовать видеопамять. Возможно 5090 как-то справится, но в целом это будет не его решение.erkins007: ↑ 27.05.2026 16:14 Пан розуміє різницю між прототипом та релізом?
-
MSiAventador
Member
А ви жалілись що в Forza Horizon 6 кілька машин це страхітливий копіпаст з Forza Horizon 3-4... наливайте стопку DLSS 5 і ці машинки стануть красунями. 
-
Kullerok
Member
Понятное дело. Это фича новой линейки. Ну ещё шото придумают одним 5 длсс наврят много народа соблазнят обновиться. Цены будут как в майнинг х3 памяти тупо нетaaleksandrenko: ↑ 27.05.2026 16:21 Щось мені здається навіть 5000 лінійка буде тяжко вивозити дллс5.
Потім Хуанг анонсує 6070=5090 в дллс5![]()
-
aaleksandrenko
Member
на 5000 лінійці ціни піднялись, тепер наче стабілізувались. 5080 були від 50, зараз від 60. Так що різниця точно не х2-3 разиKullerok: ↑ 27.05.2026 20:40Понятное дело. Это фича новой линейки. Ну ещё шото придумают одним 5 длсс наврят много народа соблазнят обновиться. Цены будут как в майнинг х3 памяти тупо нетaaleksandrenko: ↑ 27.05.2026 16:21 Щось мені здається навіть 5000 лінійка буде тяжко вивозити дллс5.
Потім Хуанг анонсує 6070=5090 в дллс5![]()
![]()
радеони так ще і подешевшали враховуючи вищий курс
-
Melki
Member
только собрался 5080 покупать
-
kairo
Member
Що зупиняє?Melki: ↑ 27.05.2026 21:18 только собрался 5080 покупать
-
dead_rat
Member
Отримають нове обличчя, так би мовитиMSiAventador: ↑ 27.05.2026 19:57 А ви жалілись що в Forza Horizon 6 кілька машин це страхітливий копіпаст з Forza Horizon 3-4... наливайте стопку DLSS 5 і ці машинки стануть красунями.![]()
-
kabostebeztak
Member
Виправив:Devijack: ↑ 27.05.2026 14:58 Чекаю-недочекаюсь. Це б насправді поставило хрест на всіх халтурних ремастерах що намагаються перепродати як нову гру. По суті отримуєш ремастер на будь яку гру лише б дали вільну підтримку, певен там ще будуть інструменти які можна настраювати. Реально це щось неймовірне.
Чекаю-недочекаюсь. Це б насправді поставило хрест на всій праці спражніх людей що намагаються перепродати як нову гру. По суті отримуєш слоп по всьому екрану на будь яку гру лише б дали вільну підтримку, певен там ще буде лайно які можна настраювати. Реально це чергова ші параша.
-
Devijack
Member
kabostebeztak
що там поганого, можна пояснити?
Я наприклад ставив мод щоб виправити бридкі обличча у скайрімі, мод на траву, на дерева, на усі текстури що тільки у око траплялись. Якщо гра якій 15 років стане виглядати сучасно після одного налаштування я тільки за.
А що там хотілося розробнику, то вже його особиста справа. Це ж як вмикаєтсья так і вимикається.
А щодо ремастерів вони зазвичай ніякі, бескоштовні моди з нексуса виглядають краще. Навіть той відьмак некстген не виглядає краще ніж ванільна частина з модами.
Нехай ШІ замінить марних людей.
що там поганого, можна пояснити?
Я наприклад ставив мод щоб виправити бридкі обличча у скайрімі, мод на траву, на дерева, на усі текстури що тільки у око траплялись. Якщо гра якій 15 років стане виглядати сучасно після одного налаштування я тільки за.
А що там хотілося розробнику, то вже його особиста справа. Це ж як вмикаєтсья так і вимикається.
А щодо ремастерів вони зазвичай ніякі, бескоштовні моди з нексуса виглядають краще. Навіть той відьмак некстген не виглядає краще ніж ванільна частина з модами.
Нехай ШІ замінить марних людей.