World of Tanks (часть 4)

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Sanьka: 24.05.2026 18:51Таких мало в рандомі.
тіпи 10к+ катають у вилазки на 8/10 рівнях після 21-22 постійно.
якщо десь близько до них по рейтингу то спокійно можеш затусити до таких, як повезе то будуть звати постійно до себе
Sanьka
Member

Hells Angels: 24.05.2026 21:36тіпи 10+ катають у ви
Я рандом тільки граю.
Qwerty1987
Member

Как вариант на патона бон сетка + бон рога + двойной куст и светляк готов :laugh:
Sanьka
Member

Паттон здорове корито з фіговим маскуванням. Те що в нього огляд по дефолту 420 його не спасе від того що він сарай.
Маскування світляка + оптика + ота ІЧ фігня яка знижує маскування противника - стандартний комплект світляка. І Паттон світиться задовго до того як світляка знайде.
Світляків можна викривати чимось типу бураска, але точно не сарайним паттоном.
А якщо в ролі світляка манта чи евен......
Аххх люблю я таких Паттонів , 2к халявного насвіту :gigi:
Hells Angels
Member

Sanьka: 24.05.2026 21:36Я рандом тільки граю.
рандом повна фігня котра чекає коли її перебалансують повністю з нуля
Shade
Member

Sanьka: 24.05.2026 21:50 Паттон здорове корито з фіговим маскуванням. Те що в нього огляд по дефолту 420 його не спасе від того що він сарай.
Ага, його спасе кущ, як було у мене в катці. Серйозно, я не знаю шо вони з цими кущами зробили за ці шість років, але це вже навіть не смішно.
MSiAventador
Member

Щойно вийшла "СПЕКА" - го на Абрамси та Пантери. :gigi:
Абрамс рулиться на клаві приємно . Все зрозуміло з керуванням "трьома кнопками". :up:

Відправлено через 3 хвилини 10 секунд:
Изображение
GF1063 ще тягне... :super:

Відправлено через 6 хвилин 17 секунд:
А якщо загальне освітлення не виставляти на максимум - то бігає аж бібікає.
destructX
Member

4к онлайну у цього чуда :laugh:
Qwerty1987
Member

Абрамс на ульте почти всегда игру крашит, кроме минимальных настроек графики, кривой перевод, меню сделано через задницу, долго проэкт не протянет :gigi:
MSiAventador
Member

Qwerty1987: 26.05.2026 18:46 Абрамс на ульте почти всегда игру крашит, кроме минимальных настроек графики, кривой перевод, меню сделано через задницу, долго проэкт не протянет :gigi:
А якщо додадуть БМ Оплот-М та БМ Ятаган ?..... :yes:
Hells Angels
Member

MSiAventador
це та хрінь що була під назвою Project CW ?
Adamantium
Ghost

Hells Angels
Она самая
MSiAventador
Member

На 4070 картинка веселіша
Qwerty1987
Member

Моя 1660s максимальную графику не вывозит, памяти хватает, а производительность уже не та :gigi:
Ramiras
Member

MSiAventador: 26.05.2026 23:16 На 4070 картинка веселіша
Представляю такое бы сделали в танках обычных (добавления разные,как здесь)
Я бы больше не зашел в игру после такого.И думаю еще процентов от 50ти испарилось онлайна.
Кто-кто на форуме уже предлагал вводить всякие технологии будущего,слава создателю что они не стали это делать в обычных танках.
Иначе бы онлайн был такой:
"На текущий момент (день релиза) суммарный пиковый онлайн World of Tanks: HEAT на всех платформах оценивается примерно в 12 000–16 000 одновременных игроков"
Если что игра только вышла,а онлайн прям зашкаливает :lol:
MAKKACIN
Member

Та вг не шарят як гру нормально зробити) Вже давно соклановцям казав і в цпп писав, ввести торговий майданчик для чогось тиипу наклейки, скіни, ввести лутбокси як в кс2 з рандомним шансом чогось випадіння, ввести на стім якісь плюшки і скіни за валюту і інвентар для передачі чогось між гравцями і народу прийде огого скіко) А також повернути ладдер і бої 7х7, "кіберспорт" щоб гравці мали функціонал стоврення команди емблеми назви і ліги з призами, якраз під 11 лвл! :-/ ;) А, і обмежити арту 1шт на команду. :nunu:
спойлер
:banan: Я так, чисто затролив на цю помойку)))
Hotspur
Member

Ramiras: 26.05.2026 23:34"На текущий момент (день релиза) суммарный пиковый онлайн World of Tanks: HEAT на всех платформах оценивается примерно в 12 000–16 000 одновременных игроков"
:lol:
destructX
Member

MAKKACIN: 26.05.2026 23:43 Та вг не шарят як гру нормально зробити) Вже давно соклановцям казав і в цпп писав, ввести торговий майданчик для чогось тиипу наклейки, скіни, ввести лутбокси як в кс2 з рандомним шансом чогось випадіння, ввести на стім якісь плюшки і скіни за валюту і інвентар для передачі чогось між гравцями і народу прийде огого скіко) А також повернути ладдер і бої 7х7, "кіберспорт" щоб гравці мали функціонал стоврення команди емблеми назви і ліги з призами, якраз під 11 лвл! :-/ ;) А, і обмежити арту 1шт на команду. :nunu:
спойлер
:banan: Я так, чисто затролив на цю помойку)))
у цих глеків половина інтерфейсу 2011 року, відсутня можливість знімати обладнання через пкм з іншого танку (пів року! тому мод винайшли), нема кнопки пошуку/видалення в мільйоні їх смердючих 2д стилів та ще купа речей, які за :D 15! років ніхто навіть не збирається робити
а тут про якісь плюшки :lol: це буде тільки в одному випадку, якшо вони додумаються як його монетизувати і в сундуках гоям впихнути

Відправлено через 1 хвилину 36 секунд:
Ramiras: 26.05.2026 23:34 "На текущий момент (день релиза) суммарный пиковый онлайн World of Tanks: HEAT на всех платформах оценивается примерно в 12 000–16 000 одновременных игроков"
Если что игра только вышла,а онлайн прям зашкаливает :lol:
слабо віриться, шо з інших платформ нашкреблось ще десь х2-х3 онлайну :rotate:
Вложения
Screenshot 2026-05-27 013646.png
Sanьka
Member

MSiAventador: 26.05.2026 17:25Щойно вийшла "СПЕКА
Це те лайно з жахливими оцінками і ще більш жахливим онлайнлм?
Нащо в це грати? :puke:
MSiAventador
Member

Гра пів дня в онлайні , але вже набігли онолітєгі :lol:
Ответить