@Feras чи то я сліпий, чи там тріала нема. Може з наступного місяця? Я бачу лише 3 дефолтні гонки кожен тиждень до кінця сезону
До речі, про Мазду ФЕ - як в мене бомбануло, коли вона проти мене на драгі виїхала від ботів. Я думав, шо візьму собі Додж Демон, білдону його і переможу всих і вся, я так ще не помилявся) Як мене там вдрючнили, то пристойсними словами не описати

А ще той бісів Autozam, уф, аж В'єтнамські флешбеки, коли це пишу
@corruptedflesh а я ото всі Форза едішн машинки вирішив зібрати. Неймовірно кайфонув від Форда Ф450. Рекомендую усім. Нам на такому тепловозі ще кататись не доводилось. До того ж, це одна з кращих машинок для фарму скілл-поінтів, за рахунок того, що вона бустує техніки пов'язані з руйнуваннями. Типу на звичайній машинці збив якийсь об'єкт у дріфті - тримай 1к, а на Ф450 - майже 3к. Множник в космос улітає два три виконаних скіла. Я ото собі збудував на власності скіллпоінт фарм, за 1-2 хв 35-40 скіллпоінтів на ізі кожен раз як треба.
Також з цікавих прям ФЕ машин я б відмітив ГТР 12 року - майже 3к к/с і неймовірна максималка. Таку штуку обов'язково треба мати в гаражі.
Якшо дріфт і драг не цікавлять - Порш 917 ФЕ. Дуже багато зацепу, але повільніший за Мазду. Для спідзон і кіл, де багато поворотів, самий сок.
А про тюнінг - не можна нічо міняти, якшо не сам білдив. У будь-якому випадку, шоб не було ситуації, коли чийсь тюн скачали, поміняли колеса і видали вже за свій. Це так обґрунтовують неможливість змін на форумах. Але, якшо прям заморочитись, можна зробити реверс-інженерінг через телеметрію
@prosha_evolist про інтерфейс згоден, його хоч і трішки пришвидшили, але зовнійшній вигляд трішки спаскудили, як і доступніть деяких речей. Хоча б менюшку машин не чіпали і все на своїх місцях
Про Мазду - там є окрема версія, де замість фар стоять турбіни, ти не про ту Мазду подумав) Її можна придбати на основному фестивалі, де б\в тачки продають або на аукціоні. Для того, щоб закривати радари, стрибки та оце все майже ідеальна тачка