Сцайти вмерли?

Разговоры обо всем
Автор
Member

Lumia: 26.05.2026 08:44 Ігрульки повинні продаватися на дисках. ...немає грошей ....
Ігрульки никому ничего не должны, это интеллектуальная форма собственности которая распространяется так как хочет её автор, а не скуф с раненой головой.

А если у вас нет денег то на этом все ваши хотелки и мечты заканчиваются, обернитесь в обрыганый халат который вам оставила покойная бабка и поплачьте в сторону стены
Filabatya
Member

maxn
скласти і розділити :gigi: шедевральний пост дякую :up:
спойлер
але коли ти даєш паспорт в заставу відіокасети чи диска, то це вже великий знак що щось з твоєю країною не так :lol:
Reinmar
Member

Lumia
на мусорці пошукай,я там пару болванок викинув :lol:
Васильович
Member

Lumia: 24.05.2026 14:27Де мої RSS?
Не знаю, де твої, а от мої чудово себе почувають у 2026:
спойлер
Изображение
Але в 99% випадків я читаю їх тепер з телефону, що зручніше.
Ostin
Member

От спочатку ще якось навіть зачіпив автор, бо колись підписувався на паперові журнали (які з дисками приходили, і це було прикольно тоді ;) ). Але після
Lumia: 25.05.2026 10:09Steam повинен померти
мови не буде) Бо що стосується ігор, стім - це одна із кращих речей, які коли-небудь відбувались з іграми. І тому так багато старих піратів купують ігри в стім, але все так само піратять фільми. Бо для кіно нормального стіма так і не вийшло.
Georgin
Member

Ostin
Nope, старі "пірати" купують ігри у GOG :)
GOG дійсно шанує ігри (особливо олдскульні) - знаходить і викуповує права на ігри від "мертвих" студій та повертає можливість легально їх купити, видаляє сміттєві системи захисту, дає можливість завантажувати дистрибутиви,
додає правки для запуску на сучасних ОС. STEAM нічого з цього не робить і не збирається. Іграми у STEAM ти не володієш - ти їх "арендуєш", дистрибутиви звідти скачати немає можливості.

STEAM зручний, але про повагу до геймерів там не йдеться. Єдине, що буде плюсом - це їх останній план винагороджувати розробників за оптимізацію ігор, який вони зараз втілюють.
Хоча і тут є нюанс - Габен вже не хлопчик і коли він піде, то хто зна, яку політику поведе нове керівництво. Сподіваюсь, до того часу тренд на необхідність оптимізації вже "приживеться".
Lumia
Junior

Васильович
Мої теж (користуюся Opera mail). Це було щось типу художнього обороту. Мені вже було ліниво розписувати далі.
що стосується ігор, стім - це одна із кращих речей, які коли-небудь відбувались з іграми.
Яким чином?
Васильович
Member

Lumia: 26.05.2026 18:39Це було щось типу художнього обороту.
Або як кажуть в народі - брехня :rolleyes:
Ответить