Це наводить на деякі думкиyuriy_dd: ↑ 25.05.2026 12:58вас багато, я один, захочете - повторите
Новости
Последние статьи и обзоры
Прогрес ARM процесорів
-
AntonyKandaurov
Member
-
yuriy_dd
Member
бачите - ви можете, але мовчите. І ви не несете жодної користі спільноті. А багато хто з них і досі вважає що АРМ - це щось для мобільних. І не можуть нічого більшогоRoMiLiUs: ↑ 25.05.2026 13:08я просто користуюсь пристроєм. Коли треба - просто ставлю на зарядку. Все
ви ж купили собі вже аж 2 макбука на М процах, це ж свідоме рішення
і ви жодного прикладу не хочете навести?RoMiLiUs: ↑ 25.05.2026 13:08 що саме маячня?
Буквально кожен пост. Рафінована, 100% брехня, маніпуляція і маячня
ну я сказав про автономність і навіть скріни як доказ. Це не пруф?RoMiLiUs: ↑ 25.05.2026 13:08Ти не надав ні одного пруфа своїм твердженням
які? те що ігри йдуть погано на маках? скажіть - а ви купували макбук для ігор? а хтось з ваших знайомих?RoMiLiUs: ↑ 25.05.2026 13:08А всі незручні питання ти просто ігноруєш
-
RoMiLiUs
Member
Я вже давав неодноразово тут відповідь на це питання, шукайте.yuriy_dd: ↑ 25.05.2026 14:15скажіть - а ви купували макбук для ігор?
-
orange_deer
Member
як на мене Юрій це очевидний приклад такого от принципу/притчі:AntonyKandaurov: ↑ 25.05.2026 13:59Це наводить на деякі думкиyuriy_dd: ↑ 25.05.2026 12:58вас багато, я один, захочете - повторитебільшість вже усвідомила що ти просто брехун і маніпулятор. і своїми скріншотами розряду акумулятора можеш сходити підтертись в туалет, бо нічого спільного з реальністю вони не мають. Тебе викрили на хоботі і тут також викрили але ти досі крутишься як вуж на пательні і сереш собі вже в обгиджені штанці.
Розумна людина ніколи не піде до групи дурнів, щоб довести їм свої знання та розумові здібності — вона знає, що її все одно не зрозуміють, і вона лише даремно витратить свій час.
А от дурень спокійно піде в групу розумних і буде доводити їм, що він найрозумніший. В результаті рано чи пізно він залишиться наодинці, бо розумним людям набридне витрачати на нього свій час. А дурень так і буде продовжувати підходити до всіх, кого знайде, і намагатиметься довести їм свою розумову перевагу. Так нічого і не зрозумівши
p.s. всі збіги з реальними учасниками форуму не випадкові та є задумкою автора
-
AntonyKandaurov
Member
Це щось типу тих жартів про мегановодів на к9к/1.5 dci які постійно розповідають що вони на АЗК їздять хотдоги їсти та на одному баку півтори тисячі кілометрів проїзжаютьorange_deer: ↑ 25.05.2026 16:33як на мене Юрій це очевидний приклад такого от принципу/притчі:AntonyKandaurov: ↑ 25.05.2026 13:59
Це наводить на деякі думкибільшість вже усвідомила що ти просто брехун і маніпулятор. і своїми скріншотами розряду акумулятора можеш сходити підтертись в туалет, бо нічого спільного з реальністю вони не мають. Тебе викрили на хоботі і тут також викрили але ти досі крутишься як вуж на пательні і сереш собі вже в обгиджені штанці.
Розумна людина ніколи не піде до групи дурнів, щоб довести їм свої знання та розумові здібності — вона знає, що її все одно не зрозуміють, і вона лише даремно витратить свій час.
А от дурень спокійно піде в групу розумних і буде доводити їм, що він найрозумніший. В результаті рано чи пізно він залишиться наодинці, бо розумним людям набридне витрачати на нього свій час. А дурень так і буде продовжувати підходити до всіх, кого знайде, і намагатиметься довести їм свою розумову перевагу. Так нічого і не зрозумівши
p.s. всі збіги з реальними учасниками форуму не випадкові та є задумкою автора![]()
-
yuriy_dd
Member
нажаль тут форум має доволі примітивні засоби пошуку, так що якщо ви маєте щось сказати - прошу ще разRoMiLiUs: ↑ 25.05.2026 14:56 Я вже давав неодноразово тут відповідь на це питання, шукайте.
ну я не вважаю цю спільноту групою дурнів, і я виступаю за україномовні спільноти (не лише ІТ)orange_deer: ↑ 25.05.2026 16:33Розумна людина ніколи не піде до групи дурнів
і багато людей тут - не просто так купили ноути на АРМ - типу orange_deer, чи LVladislavchik, в них є свої зауваження - але чомусь нема порівняння з х86. Я наприклад маю можливість порівнювати.
є багато хто вагається, чи думають що АРМ - це лише для смартів і не знають що АРМ вже домінує багато де
я за прогрес і за правду
чи є проблемною МакОС - звичайно, що бісить зараз найбільше - це як воно мову перемикає, а треба лишень щоб кожна прога мала свою мову
orange_deer
ви наприкла казали дуже багато твержень, але по факту обі.. в кожному. Але буває. Головне визнати і йти далі
-
RoMiLiUs
Member
По пунктам, де саме?yuriy_dd: ↑ 25.05.2026 20:12що АРМ вже домінує багато де
-
yuriy_dd
Member
звукова карта - M-Audio Fast Track C400, маю в коробці, давно не використовую, просто лежить. Купував колись за досить дорого.dext: ↑ 24.05.2026 22:10 Навіть наприклад проф зовнішня звукова карта - тобто вона працює, але іноді глючить, що користуватись не можливо. Була досить дорога.
ОС та модель, будь ласка
-
orange_deer
Member
обіграв вас в кожному?yuriy_dd: ↑ 25.05.2026 20:12 orange_deer
ви наприкла казали дуже багато твержень, але по факту обі.. в кожному.
добре що ви це вже починаєте визнавати, і йти далі. це хороший напрям!
-
yuriy_dd
Member
Оновлення BIOS зламало топові ноутбуки HP: користувачі скаржаться на збої та синій екран
https://itc.ua/ua/novini/onovlennya-bio ... nij-ekran/
маю купу HP ноутів, цікаво - вони топові чи ні? і що мене чекає?
Відправлено через 52 хвилини 12 секунд:
цікаво - а як простим людям відкотити зміни до БІОС? це ж не дуже просто?
ось ще один не витерпів мук які дає Віндовс 11 і зрадив її:
https://itc.ua/ua/novini/onovlennya-bio ... nij-ekran/
маю купу HP ноутів, цікаво - вони топові чи ні? і що мене чекає?
Відправлено через 52 хвилини 12 секунд:
цікаво - а як простим людям відкотити зміни до БІОС? це ж не дуже просто?
ось ще один не витерпів мук які дає Віндовс 11 і зрадив її:
-
yuriy_dd
Member
MediaTek готується представити революційні можливості для ноутбуків на Computex 2026
https://itc.ua/ua/novini/mediatek-gotuy ... utex-2026/
Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Новий баг у Windows 11 блокує всі оновлення з лютого: ось що потрібно зробити
коментарі дуже веселять
https://itc.ua/ua/novini/novyj-bag-u-wi ... o-zrobyty/
але реально що з він 11 робити? може варто перейти на Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021?
https://itc.ua/ua/novini/mediatek-gotuy ... utex-2026/
Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Новий баг у Windows 11 блокує всі оновлення з лютого: ось що потрібно зробити
коментарі дуже веселять
https://itc.ua/ua/novini/novyj-bag-u-wi ... o-zrobyty/
але реально що з він 11 робити? може варто перейти на Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021?
-
AntonyKandaurov
Member
Я правильно розумію, що як тільки віндовс буде на арм то всі проблеми автоматично пофіксяться? Бо інакше я не розумію яким чином новина вище стосується теми прогресу арм процесорів?
-
pelia
Member
Блін, тут нових перлів назбиралось, треба заново зіскрапити тред
-
yuriy_dd
Member
може ви похвалитесь автономністю свого ноута? а то місцеві явно бояться зганьбитисьpelia: ↑ 26.05.2026 13:46Блін, тут нових перлів назбиралось, треба заново зіскрапити тред
-
AntonyKandaurov
Member
Немає чого ганьбитись з ноута який живе не більше ніж 3-4 години бо початково акумулятор там більше для галочки аніж для якоїсь серйозної автономності. А ось ганьбитись видаючи тести standby із ввімкненим екраном на мінімум за тести прокручування ютуба - це трошки інше.
-
pelia
Member
У мене 2 ноутбуки яким по 7 років (probook 645 g4, thinkpad a485), обидва на 1 поколінні ноутбучних райзенів (2500u), відповідно автономність там ніяка, але я ними майже не користуюсь, та і тримають вони від сили 3-4 години в моїх навантаженнях (сінкпад без внутрішньої батарейки), тому похвалитись нічим, бо воно мені і нафіг не потрібно, а якщо буде потрібно, то тих декількох годин роботи вистачить з головою, а якщо не вистачить (припустимо 8+ годин без світла), то у мене є шикарні павербанки, зарядна станція і генератор.yuriy_dd: ↑ 26.05.2026 15:20може ви похвалитесь автономністю свого ноута? а то місцеві явно бояться зганьбитисьpelia: ↑ 26.05.2026 13:46Блін, тут нових перлів назбиралось, треба заново зіскрапити тред![]()
-
yuriy_dd
Member
а що ви в цій темі тоді робите? щось тягне?pelia: ↑ 26.05.2026 17:07бо воно мені і нафіг не потрібно
і це все ви будете носити з собою? яка сумарна вага вийде?pelia: ↑ 26.05.2026 17:07а якщо не вистачить (припустимо 8+ годин без світла), то у мене є шикарні павербанки, зарядна станція і генератор.
щось сучасніше маєете? швидкість можете порівняти?pelia: ↑ 26.05.2026 17:07У мене 2 ноутбуки яким по 7 рокі
-
AntonyKandaurov
Member
Цікавимось прогресом арм та чекаємо коли вже наступить те щасливе майбутнє коли арм розвернеться на повну і замість інтелів та амуде будемо ставити в материнські плати чудо проци із феноменальними прирістами в рік по 50% та показниками ватт на перформанс/доллари. Бо поки що спостерігаємо прогрес в екосистемі епл яка є чистою пропрієтарщиною. І прогрес продовження закопування себе деякого Юрія Дудчака.yuriy_dd: ↑ 26.05.2026 19:26темі тоді робите?
-
orange_deer
Member
це як на мене більшість людей тут і тримаєAntonyKandaurov: ↑ 26.05.2026 19:52 І прогрес продовження закопування себе деякого Юрія Дудчака.
-
yuriy_dd
Member
уявляєте якби я написав що в мене таке щось старе, скільки би негативу було проти мене, але вам повезло, бо мафія за васpelia: ↑ 26.05.2026 17:07обидва на 1 поколінні ноутбучних райзенів (2500u)
не бійтесь ви за мене. Прогрес вам не зупинити
Відправлено через 1 хвилину :
знаю цього мужики вже давно (не особисто), досить гарну анг вимову має: