Новости
Последние статьи и обзоры
Провайдер "Воля" пробив дно.
-
Miki+
Member
Georgin
знайдіть місцевого провайдера, не думаю що буде дорожче, але вони набагато більше цінять абонентів, всі вибирають в більшості крупняків, ви хоть уявляєте собі як вони будуть себе вести, якщо не стане місцевих? чому б не підтримати "свого"?
upd: а ще кошти будуть точно іти в місцевий бюджет, а не кудись.
знайдіть місцевого провайдера, не думаю що буде дорожче, але вони набагато більше цінять абонентів, всі вибирають в більшості крупняків, ви хоть уявляєте собі як вони будуть себе вести, якщо не стане місцевих? чому б не підтримати "свого"?
-
RoMiLiUs
Member
І не мають ні нормальних аплінків/точок включень/PNI.Miki+: ↑ 09.05.2026 13:16вони набагато більше цінять абонентів
-
waryag
Member
З місцевими провайдерами може бути по-різному. Загалом, у мене не було проблем з київстаром, волею і парою місцевих, при цьому на одного з останніх дуже багато скарг.Miki+: ↑ 09.05.2026 13:16 знайдіть місцевого провайдера, не думаю що буде дорожче, але вони набагато більше цінять абонентів, всі вибирають в більшості крупняків, ви хоть уявляєте собі як вони будуть себе вести, якщо не стане місцевих? чому б не підтримати "свого"?
-
Miki+
Member
ну нема ідельних людей чи не всі можуть бути такими, але монополія точно не до добра, як на мене спробувати варто
-
Labian4ik
Junior
Это где такие тарифы? У меня в доме гигабит воли 350 стоит. Сам на киевстаре все включено сижу за 550, которые с вычетом мобильной связи будет где-то так же выходит. 500 гривен за 100 мбит это ж охренеть.
-
KingofgamE
Member
Колись дуже давно з ними пересікався, коли жив у іншому місті.
Негативний результат як і якість інтернету. Коли повернувся до свого міста і цей оператор намагався зайти на ринок з дешевшими цінами, ніж в конкурентів, I showed middle finger.
Київмразь робить +- так само, тому я перейшов на більш адекватного (відносно) провайдера
Негативний результат як і якість інтернету. Коли повернувся до свого міста і цей оператор намагався зайти на ринок з дешевшими цінами, ніж в конкурентів, I showed middle finger.
Київмразь робить +- так само, тому я перейшов на більш адекватного (відносно) провайдера
-
KingofgamE
Member
Скоріш за все приватний будинок. В таких все дорожчеLabian4ik: ↑ 09.05.2026 18:38 Это где такие тарифы? У меня в доме гигабит воли 350 стоит. Сам на киевстаре все включено сижу за 550, которые с вычетом мобильной связи будет где-то так же выходит. 500 гривен за 100 мбит это ж охренеть.
-
daesz
Member
Київстар 2в1 (телефон+інтернет) коштує 350 у мене (100мбіт + безлім дзвінки в мережі, 150хв на інші оператори і, здається, 50 гіг мобільного інтернету на місяць, раніше ще СМСки були, але зі слів київстару ними ніхто не користувався, тож вони їх прибрали, але ціну не знизили лол). Єдине чим не подобається, це тим що в період з 2015 по 2024 піднімали ціну тільки 1 раз, а в період із 2024 по 2026 вже тричі, просто тому що їм так подобається. Останнє "подорожання" було з 300 до 420, вони якогось біса мені хотіли "втюхати" їхнє всрате київстарТВ і більше мобільного інтернету, довелось вручну міняти на цей за 350. Ще бісить те, що в мене ці 50 гб в місяць настакались до 1.5 ТВ за роки, а потім на початку року якось провтикав кінець місяця і в ніч на перше "тариф не був оплачений" та активувалась послуга 20 за день (тільки мобільний зв'язок) і всі 1.5 ТВ згоріли.
Я з рай.центру в ІФ області, тому тарифи можуть виглядати дещо "дешевшими" у порівнянні із столицею.
Навчався в виші Франківська, там на зйомній квартирі інтернет був топчик і щей реально дешево виходило на ті часи.
Я з рай.центру в ІФ області, тому тарифи можуть виглядати дещо "дешевшими" у порівнянні із столицею.
Перепробував у себе в місті всіх місцевих (їх тут 3 окрім київстару), такий хлам ще пошукати треба. Швидкість, крім ночі, завжди на дні, вічні перебої які ніхто не буде компенсувати, на полагодження йдуть дні.Miki+: ↑ 09.05.2026 13:16знайдіть місцевого провайдера, не думаю що буде дорожче, але вони набагато більше цінять абонентів
Навчався в виші Франківська, там на зйомній квартирі інтернет був топчик і щей реально дешево виходило на ті часи.
-
AntonyKandaurov
Member
Взагалі так, я теж схилявся думки що краще поставити якогось великого провайдера. Те що місцеві "таке собі лайно" було в голові від того що на початку 2010 мав досвід спілкування з хлопцями які працювали десь по місцевих сітях і вони різного нарозповідали, тож так, тоді було очєнь нє очєнь. Також на районі був такий собі ланком у подруги який ми називали лагком бо вона постійно скаржилась на нього.waryag: ↑ 09.05.2026 16:35З місцевими провайдерами може бути по-різному.
Але після того як друзі перейшли на наш місцевий діанет і жодного разу я не чув скарг і щиро дивувався, ну який діанет ну блін. Але, виявляється, не все так погано.
-
Miki+
Member
нажаль і таке буває, але із-за них не варто судити всіх, зажирувалися мабуть)daesz: ↑ 09.05.2026 18:57 Перепробував у себе в місті всіх місцевих
-
Georgin
Member
Labian4ik
KingofgamE
Якщо питання до мене - то будинок не приватний, звичайна п'ятиповерхова "панелька" у одному з районів міста.
Тарифи назвав як є, їх три:
1. Інтернет 100 Мбіт/с 2025 - 400 грн. (той єдиний, що був доступний мені раніше).
2. Інтернет 200 Мбіт/с 2025 - 450 грн. (доречі, у першому пості помилково написав, що 250Мбіт/с, а зараз подивився щє раз - ні, саме 200 Мбіт/с).
У назві теж 2025, хоча він з'явився у моєму "приватному кабінеті" тільки з травня цього року. Можливо, раніше він був недоступний саме для мого району.
3. Інтернет 5XL 100 Мбіт/c - 500 грн. (той, на який мене переключили без попередження та моєї згоди).
Причому я навіть не можу зрозуміти, чим він відрізняєтсья від мого "старого" тарифу. Комрад athlonchik у темі написав, що його точно также перевели на цей тариф і на питання
"чим відрізняється тариф Інтернет 5XL 100 від Інтернет 100 Мбіт/с 2025" оператор відповів "наповнення тарифів ідентичне".
KingofgamE
Якщо питання до мене - то будинок не приватний, звичайна п'ятиповерхова "панелька" у одному з районів міста.
1. Інтернет 100 Мбіт/с 2025 - 400 грн. (той єдиний, що був доступний мені раніше).
2. Інтернет 200 Мбіт/с 2025 - 450 грн. (доречі, у першому пості помилково написав, що 250Мбіт/с, а зараз подивився щє раз - ні, саме 200 Мбіт/с).
У назві теж 2025, хоча він з'явився у моєму "приватному кабінеті" тільки з травня цього року. Можливо, раніше він був недоступний саме для мого району.
3. Інтернет 5XL 100 Мбіт/c - 500 грн. (той, на який мене переключили без попередження та моєї згоди).
Причому я навіть не можу зрозуміти, чим він відрізняєтсья від мого "старого" тарифу. Комрад athlonchik у темі написав, що його точно также перевели на цей тариф і на питання
"чим відрізняється тариф Інтернет 5XL 100 від Інтернет 100 Мбіт/с 2025" оператор відповів "наповнення тарифів ідентичне".
-
KingofgamE
Member
Тоді це дивно. Я б розглядав альтернативи, бо прайси щляпаGeorgin: ↑ 10.05.2026 09:22 Labian4ik
KingofgamE
-
Геральт
Member
Локальний провайдер, 180 грн за 300M. Хоча по факту ~700. Задоволений.Georgin: ↑ 08.05.2026 09:49 І от у мене з'явилося питаннячко - інші провайдери України настільки ж офігіли чи подібні дегенеративні ідеї з'являються тільки у цього провайдера?
Мав колись справу з "Воля". В якийсь момент вона вирішила викупити мого провайдера (іншого) разом з абонентами. Дізнався про це наперед, розірвав угоду зі своїм провом. Згодом почала Воля мені якісь борги нараховувати, потім дзвонити. В якийсь момент мені це набридло, написав звернення в нац. комісію чогось там. Відстали.
Не знаю, хто ще хоче з нею зв'язуватись. Шарага
-
Ektalion
Member
Неволя має зв*язки з колекторамиГеральт: ↑ 24.05.2026 13:41 Мав колись справу з "Воля". В якийсь момент вона вирішила викупити мого провайдера (іншого) разом з абонентами. Дізнався про це наперед, розірвав угоду зі своїм провом. Згодом почала Воля мені якісь борги нараховувати, потім дзвонити. В якийсь момент мені це набридло, написав звернення в нац. комісію чогось там. Відстали.
-
Геральт
Member
Та наплювати на них. Нема договору, ->лісом.Ektalion: ↑ 25.05.2026 16:53 Неволя має зв*язки з колекторами
-
Georgin
Member
Сьогодні таки повернули на старий тариф і навіть 60 грн. за переключення не зняли. Треба подивитись, можливо розкидають ці 60 грн. по 2 грн. додаткового списання за кожен день