Якщо ваші співробітники надають перевагу 55+ екранам у ролі монітора, то це дуже добре, респектуюSharkoff: ↑ 24.05.2026 22:48Нагадує 55+ персонажів з моєї роботи, сидять і страждають, ностальгія.
Новости
Последние статьи и обзоры
Сцайти вмерли?
-
Kassatka
Member
-
maxn
Member
Что и требовалось доказать. Вся игровая движуха уже лет 20 как сидит в стиме, а за последние лет 10 почти полностью переехала в дискорд, где количество участников под каждый проэкт и на любую тему очень велико у каждый день увеличивается - так как за последние 20 лет компьютеры появились почти у всех детей\любителей пошпилить. В 99 году, откуда вы к нам пришли со своими воспоминаниями, эта цифра была сильно ниже.Lumia: ↑ 24.05.2026 23:58 Ніхто не відкриває сайтів і не продає журналів хай навіть електронних в які навіть можна вбудовувати відео та аудіо. Все різноманіття самовираження (в тому числі через дизайн сайту) яке надає своє власне місце в інтернеті звелося до відосів на ТиТрубі
Пока люди создают комьюнити в дискорде, вы уточняете в газетном ларьке почему у них нет в наличии журнала с обзорами Квейка и Казаков.
Я не удивлюсь если вы регулярно звоните своему провайдеру с вопросами куда делись фтп сервера и локальные чаты, а когда вам желаете всего хорошего - вздыхаете с мыслями о том что вы последний человек в "живом интернете".
Решение любой проблемы начинается с её осознания. Не буду ставить диаогнозы - но вам сильно плохо в районе головы, это очевидно. Чем раньше вы это поймете тем больше вероятность что при следующем обострении вас не поймают онанирующим в гаражах.
-
Lumia
Junior
Комуніті в Discord це не те. Steam повинен померти. Цифрова дистрибуція маст дай.
-
Denvys5
Member
Це ж вже є такеleif: ↑ 25.05.2026 01:10кожному активному форумчанину по 2 штуки баксів на місяць
В русні лахта так працює, сидять "спеціально навчені люди" на форумах і серуть цілими днями за гроші
Нема живих людей в інтернеті? Та ось же вони, навіть на зарплаті
-
The_Rusik
Member
Все умерло, а что живое, там только реклама. Даже тут на оверах, раньше были обзоры, а сейчас только новости ctrl+c ctrl+v или рекламные статьи. И так везде к сожалению. Ютуб одна сплошная реклама. Просто остальные вообще молчу.
-
MSiAventador
Member
кацпаская3Дсрань и продажній жирдос Логінов пиаривший НФС за оплаченіе турпоездки на геймшоу ЕА
-
fan-zp
Member
Nuclear World
не ну а чо? Сталкера можно было ждать а Халву нет?
ждем канешно, а чего еще ждать в 50+
не ну а чо? Сталкера можно было ждать а Халву нет?
ждем канешно, а чего еще ждать в 50+
-
Mainkoon
Member
Цілком згоден з автором. Теж раніше сидів на багатьох форумах/сайтах. А тепер кількість джерел, які відвідую, можна перерахувати на пальцях. Основна маса спілкування та отримання необхідної інфи у ТГ, ЮТ, Х. Сприймаю це як черговий етап розвитку інформаційної мережі.
-
RoMiLiUs
Member
Ти і тут за вуха притягнув свою 8к байду до посту про вік!.Kassatka: ↑ 25.05.2026 01:26Якщо ваші співробітники надають перевагу 55+ екранам у ролі монітора, то це дуже добре, респектую
-
Kassatka
Member
RoMiLiUs
Чисто приколовся, все одно ж флейм...
Чисто приколовся, все одно ж флейм...
-
Lumia
Junior
MSiAventador
Логінов з russian gaming world та Логвінов з салогвінов точка ком — дві різні людини.
Логінов з russian gaming world та Логвінов з салогвінов точка ком — дві різні людини.
-
Nuclear World
Member
А шо там за кипишь с 8к байдой был ?RoMiLiUs: ↑ 25.05.2026 13:32Ти і тут за вуха притягнув свою 8к байду до посту про вік!.Kassatka: ↑ 25.05.2026 01:26Якщо ваші співробітники надають перевагу 55+ екранам у ролі монітора, то це дуже добре, респектую![]()
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
-
leif
Member
Пропоную таке рішення: законодавчо у всьому світі заборонити підключення до інтернету окрім як через діал-апLumia: ↑ 25.05.2026 10:09 Steam повинен померти. Цифрова дистрибуція маст дай.
При максимальній швидкості 56 кілобіт на секунду, цифрова дистрибуція, стім і ютуби різні богомєрзкі всі помруть самі собою і ми повернемось усі в світле минуле про яке мріє ТС
Коротше, ТС, я знайшов тобі винуватця, борись зі швидкісним інтернетом
-
Nuclear World
Member
leif
Напомнило
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/noutbuk ... OQouw.html
"У ноутбуці також є модем 56к який можна використовувати для прийому та передачі факсів, якщо є така необхідність або для дзвінків через стаціонарну телефонну лінію."
Напомнило
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/noutbuk ... OQouw.html
"У ноутбуці також є модем 56к який можна використовувати для прийому та передачі факсів, якщо є така необхідність або для дзвінків через стаціонарну телефонну лінію."
-
_clawfinger_
Member
Це не рішення проблеми. Адже має бути ще локальний чат, де народ тусить в очікуванні коли розвантажиться сервер для виходу в інтернет. Адже провайдер зажав бабки на розширення потужності.leif: ↑ 25.05.2026 19:24Коротше, ТС, я знайшов тобі винуватця, борись зі швидкісним інтернетом вирішення всіх твоїх проблем одним махом
А на річницю влаштовувати тусняк в дешевому клубі на краю міста.
-
leif
Member
пфф, ще чого. ти швидкості локалки бачив? так і до повернення клятої цифрової дистрибуції рукою подати_clawfinger_: ↑ 25.05.2026 22:39має бути ще локальний чат
тільки діал-ап врятує батьківщину. тоді все буде як раніше. в чаті і через модем люди сиділи
-
_clawfinger_
Member
leif
Звісно бачив 100мб. Все викачували з локальних сайтів то що.
До речі, в мене досі лежить ліцензійний диск з cs source , та ще кількох ігр. Там 4 диска. Купив, бо поки всі сиділи на cs 1.6 яке мені набридло. А в локалці ніхто не грає. Тому купив диск заради ліцензії. А купити ліцензійну в епоху до стіма, ще той квест))) Особливо в провиційному місті Черкас.
Скільки магазинів довелося обійти й у всіх ключі не дійсні. А потім повернути й пояснити продавцю проблему ще той квест.
Так що слава Гейбу за стім й нафіг ту цифрову дистрибуцію на фізичних носіях.
Звісно бачив 100мб. Все викачували з локальних сайтів то що.
До речі, в мене досі лежить ліцензійний диск з cs source , та ще кількох ігр. Там 4 диска. Купив, бо поки всі сиділи на cs 1.6 яке мені набридло. А в локалці ніхто не грає. Тому купив диск заради ліцензії. А купити ліцензійну в епоху до стіма, ще той квест))) Особливо в провиційному місті Черкас.
Скільки магазинів довелося обійти й у всіх ключі не дійсні. А потім повернути й пояснити продавцю проблему ще той квест.
Так що слава Гейбу за стім й нафіг ту цифрову дистрибуцію на фізичних носіях.
-
Lumia
Junior
Ігрульки повинні продаватися на дисках. Купувати їх я звісно ж не буду бо немає грошей (ну хіба що якщо вони будуть коштувати гривень 50) зате буду скачувати піратки і записувати на диски. В Steam і в подібних місцях ігрульки можуть зникнути або змінитися в будь–який момент та й факт володіння вкрай ефемерний.
Що мене забавляє в поборниках Steam так це їхня копійчаність. На знижках купують за безцінь. Зате не скачав піратку. І ниття про подорожчання ігрульок.
Що мене забавляє в поборниках Steam так це їхня копійчаність. На знижках купують за безцінь. Зате не скачав піратку. І ниття про подорожчання ігрульок.
-
RoMiLiUs
Member
Так враження, що це пише збанкрутівший власник точок продажу дисків на бувшій Петрівці.