NVIDIA інформує про потенційні вразливості та рекомендує встановити свіжий відеодрайвер

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

byaka
i have an rtx 3080 and im also getting this *** ass screen, any fixes now?

Такий спец по редіт мав би знайти вирішення, чи ні?
FH6 Is Playable on RX580 (4GB!)
byaka
Member

Геральт: 22.05.2026 08:37 Між драйвером НВ та АМД дійсно прірва. В АМД - комбайн (без СМС та реєстрацій) в якому є все необхідне (принаймні мені). В НВ ще недавно батніки писали, щоб кулером керувати. Та й зараз даунволтять через AB, наскільки знаю. А якщо НВ роздує функціонал до рівня адреналіна, то воно стане ще більш глючне.
Який сенс у тому "комбайні" якщо на rx570 налаштування злiтаю кожний раз пicля перезавнтаження за 9 рокiв це не пофiксили i я все ще користуюсь AB.

Отправлено спустя 2 минуты 36 секунд:
Геральт: 22.05.2026 08:51 byaka
i have an rtx 3080 and im also getting this *** ass screen, any fixes now?

Такий спец по редіт мав би знайти вирішення, чи ні?
FH6 Is Playable on RX580 (4GB!)
А ви знаєте що за подібні обходи можуть забанти в форзi 6 i плакали вашi 4000грн за гру?
Геральт
Member

byaka: 22.05.2026 09:07 Який сенс у тому даунвольтi якщо на rx570 налаштування злiтаю кожний раз пicля перезавнтаження за 9 рокiв це не пофiксили
Пороблено :D
i я все ще користуюсь AB.
От і добре. Кожному своє.
А ви знаєте що за подібніобходи можуть забанти в форзi 6 i плакали вашi 4000грн за гру?
Той, хто гру купує, мав би ознайомитись з сист. вимогами, а пірату все одно на бан.
byaka
Member

Геральт: 22.05.2026 09:11
byaka: 22.05.2026 09:07 Який сенс у тому даунвольтi якщо на rx570 налаштування злiтаю кожний раз пicля перезавнтаження за 9 рокiв це не пофiксили
i я все ще користуюсь AB.
А ви знаєте що за подібніобходи можуть забанти в форзi 6 i плакали вашi 4000грн за гру?
Той, хто гру купує, мав би ознайомитись з сист. вимогами, а пірату все одно на бан.
Тi хто купує можуть i тести в iнтернетi подивитися,але якого чорта власники rx570 змушенi пiратити forza 6 щоб пограти :-/
Последний раз редактировалось byaka 22.05.2026 09:56, всего редактировалось 1 раз.
Rosberg
Member

У Forza 6 на rtx 3080 у мене викидало помилку і гра рандомно зависала, довелось оновити драйвер, все працює ок.

Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
byaka: 22.05.2026 09:29
Геральт: 22.05.2026 09:11

Тi хто купує можуть i тести в iнтернетi подивитися,але якого чорта власник rx570 змушенi пiратити forza 6 щоб пограти :-/
Сенс займатись мазахізмом :dontknow:
Купив підписку 230грн./міс., граєш що хочеш.
А мучити RX570 в 2026 вимогливими іграми, це ж яким треба бути)
Последний раз редактировалось Rosberg 22.05.2026 10:01, всего редактировалось 1 раз.
Геральт
Member

byaka
Ниття заради ниття.
Власник 570 може не піратити гру, а пройти на сторінку з вимогами, порівняти зі своєю системою (а там мінімалки від RX 6500 XT стартують), почитати форуми (той же редіт) і зрозуміти (якщо не повний бовдур), що працездатність гри на RX570 сильно під питанням. Крім того гра здається ще й в game pass є, можна спробувати за недорого. Зрештою, гру можна повернути після покупки

Ну здавалося б, 10років (чи скільки там карта у володінні)...можна було ж продати/подарувати/викинути і взяти божественну 1060 та насолоджуватись форза6
Тим більше, що ту 1060 можна купити дешевше за гру )
Але ні, миші кололись, плакали...
byaka
Member

Rosberg: 22.05.2026 09:57 У Forza 6 на rtx 3080 у мене викидало помилку і гра рандомно зависала, довелось оновити драйвер, все працює ок.

Відправлено через 4 хвилини 26 секунд:
byaka: 22.05.2026 09:29
Тi хто купує можуть i тести в iнтернетi подивитися,але якого чорта власник rx570 змушенi пiратити forza 6 щоб пограти :-/
Сенс займатись мазахізмом :dontknow:
Купив підписку 230грн./міс., граєш що хочеш.
А мучити RX570 в 2026 вимогливими іграми, це ж яким треба бути)
Я згодний що rx570 вже застарiла для нових iгор,але розмова була саме про пiдтримку вiдеокарт rx570 та gtx1060 яких у людей дуже багато на руках i якi все ще добре запускають старi iгри.Люди на стiм дек грають, а там ще гiрша вiдеокарта тому я б так просто не списував з рахунків цi вiдеокарти.
Геральт
Member

byaka
Member

Схоже амд читає цей форум :D
jessez
Member

Геральт: 22.05.2026 08:37
Це доводить, що в драйверах НВ вистарчає проблем. Про яку якість може йти мова, не ясно.

Між драйвером НВ та АМД дійсно прірва. В АМД - комбайн (без СМС та реєстрацій) в якому є все необхідне (принаймні мені). В НВ ще недавно батніки писали, щоб кулером керувати. Та й зараз даунволтять через AB, наскільки знаю. А якщо НВ роздує функціонал до рівня адреналіна, то воно стане ще більш глючне.
Ага, комбайн)) ты выйди куда-то из пузыря своего и посмотри на что жалуются владельцы амд на реддите. Драйвера - это основная тема их обсуждения, следующая - это тирады о том, как даже самые краснолобые фанаты амд переходят на нвидиа.

Расскажешь может про поддержку fsr? После такой росы в глаза даже самые преданные приходят в себя.

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
Уперше за довгий час відеоадаптери на графічних архітектурах AMD Polaris і Vega отримали свіжий пакет драйверів.

Казалось бы :lol: :lol: :lol:
Геральт
Member

jessez: 23.05.2026 01:26 Ага, комбайн)) ты выйди куда-то из пузыря своего и посмотри на что жалуются владельцы амд на реддите. Драйвера - это основная тема их обсуждения, следующая - это тирады о том, как даже самые краснолобые фанаты амд переходят на нвидиа.

Расскажешь может про поддержку fsr? После такой росы в глаза даже самые преданные приходят в себя.
Ще один поціновувач редіт, якому всюди власники АМД очі муляють(хоча їх статистично менше), але який в упор не бачить тем від власників НВ. Хоча навіть на рідному форумі того повно. Ну, і дивимось, в якій ми темі зараз :-/

А що там з підтримкою FSR? Мене апскейл ніколи особливо не цікавив. Чи ти про "АМД кинула 6000/7000"? Так я того наслухався від еркінса.
Крім того, Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000

Так, комбайн, до якого НВ як до неба. Як по функціоналу, так, останнім часом, і по стабільності. Ще й оверхед менший. І я от просто не знаю, як, при гіпотетичному переході на НВ, не плюватись від НВ панелі. Наскільки ж воно вбоге.
byaka
Member

Геральт: 23.05.2026 07:22
jessez: 23.05.2026 01:26 Ага, комбайн)) ты выйди куда-то из пузыря своего и посмотри на что жалуются владельцы амд на реддите. Драйвера - это основная тема их обсуждения, следующая - это тирады о том, как даже самые краснолобые фанаты амд переходят на нвидиа.
Ще один поціновувач редіт, якому всюди власники АМД очі муляють(хоча їх статистично менше), але який в упор не бачить тем від власників НВ. Хоча навіть на
Знаєте в чому рiзниця мiж власниками амд та нвiдiя?Власники нвiдiя не виправдовують коли їм пишеш про проблеми с драйверами нвiдiя, тому що вони допускають що таке може бути,а ось власники амд живуть у валсних бульбашках i думають що якщо в них все добре ,то так у всiх ;)
Ответить