Пора вспоминать пароль от эпикстора (магазина бесплатных игр).
Новости
Последние статьи и обзоры
В Epic Games Store дарують збірку Tomb Raider I‑III Remastered
-
username_1
Member
Предлагаю обсудить В Epic Games Store дарують збірку Tomb Raider I‑III Remastered
-
Васильович
Member
Думаю, щось типу parol_1 в тебе будеusername_1: ↑ 22.05.2026 12:29Пора вспоминать пароль от эпикстора (магазина бесплатных игр).
-
TheDmytrius
Member
Здається, я її вже брав колись
-
MetalistForever
Member
Могли и бы все старые части бесплатно раздать , тем более там никакой работы разрабов .. прогнали через простенькую нейронку ( текстуры улучшили и слегка освещение ) и все !
-
MqM
Member
Хіба якість така погана?MetalistForever: ↑ 22.05.2026 12:37 Могли и бы все старые части бесплатно раздать , тем более там никакой работы разрабов .. прогнали через простенькую нейронку ( текстуры улучшили и слегка освещение ) и все !
Та наче і деталізацію моделей покращили. От сама Ларка і вороги сьали більш детальні
-
DDt
Member
Я что-то путаю или эти ремастеры делали разрабы из рашки?
-
Mozdev
Member
З яких пір Aspyr це москалі?DDt: ↑ 22.05.2026 13:03 Я что-то путаю или эти ремастеры делали разрабы из рашки?
Це Американський розробник.
Оригінальні ігри трилогії (що вийшли у 1996-1998 роках) спочатку створювалися студією Core Design, якщо я не помиляюсь.
Последний раз редактировалось Mozdev 22.05.2026 13:13, всего редактировалось 1 раз.
-
DDt
Member
минусаторам пламенный привет
Сама Aspyr вроде не из рашки, но одно время она была их дочкой
надо детальнее поискать инфу, вроде там не всё так однозначно
Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
Mozdev
вопрос касательно ремастеров, и не только ларки
надо детальнее поискать инфу, вроде там не всё так однозначно
Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
Mozdev
вопрос касательно ремастеров, и не только ларки
-
Mozdev
Member
Це стовідсотково американська компанія, заснована в Каліфорнії, вона ніколи не створювалася і не керувалася особами чи структурами з РФ.
З 2022 року студія також належить шведській Embracer Group. Crystal Dynamics не має офісів у Росії та повністю дотримується міжнародних санкцій.
Якщо такий зв'язок і є то про нього нічого не знайти.
Після початку повномасштабного вторгнення в Україну обидві студії, як і їхня материнська компанія Embracer Group, офіційно заблокували продаж своїх ігор на території Росії та не ведуть там комерційної діяльності.
UPD/
У 2021 році Aspyr була викуплена шведським холдингом Embracer Group і тимчасово підпорядкована операційній групі Saber Interactive (компанії з глибоким російським корінням та великим офісом у Санкт-Петербурзі). Сама гра Tomb Raider I-III Remastered (випущена на початку 2024 року) розроблялася за технічної участі програмістів із Saber.
І тут вони примудрилися піднасрати.
З 2022 року студія також належить шведській Embracer Group. Crystal Dynamics не має офісів у Росії та повністю дотримується міжнародних санкцій.
Якщо такий зв'язок і є то про нього нічого не знайти.
Після початку повномасштабного вторгнення в Україну обидві студії, як і їхня материнська компанія Embracer Group, офіційно заблокували продаж своїх ігор на території Росії та не ведуть там комерційної діяльності.
UPD/
У 2021 році Aspyr була викуплена шведським холдингом Embracer Group і тимчасово підпорядкована операційній групі Saber Interactive (компанії з глибоким російським корінням та великим офісом у Санкт-Петербурзі). Сама гра Tomb Raider I-III Remastered (випущена на початку 2024 року) розроблялася за технічної участі програмістів із Saber.
І тут вони примудрилися піднасрати.
Последний раз редактировалось Mozdev 22.05.2026 13:22, всего редактировалось 3 раза.
-
AlexWest
Member
Чути щось про ремастери 7-9 частин? Legend, Anniversary, Underworld? По логіці, могли відмінити через ремейк Anniversary (який теж є ремейком).
-
DDt
Member
Mozdev
я 100% помню обсуждения про ремастер Legacy of Kain, и там народ писал что прямо в титрах имена разрабов из рашки
Отправлено спустя 25 секунд:
my4a4oc
куда копать я разберусь без тебя, дружок
я 100% помню обсуждения про ремастер Legacy of Kain, и там народ писал что прямо в титрах имена разрабов из рашки
my4a4oc
-
Mozdev
Member
Якщо там "имена разрабов из рашки" це зовсім не означає що вони росіяни, по кожному треба окремо дивитись, я от знаю декількох німців з повністю рускім П.І.Б., але вони такіж рускі як африканцький слов'яно-тотаро-могол еврей, який живе у флориді і навіть не знає російської мови.DDt: ↑ 22.05.2026 13:24 Mozdev
my4a4oc
-
fleagull
Member
Над ремастерами працювала людина із стоп гейм ру - Даур Авідзба (ігрожур StopGame ru)Mozdev: ↑ 22.05.2026 13:33Якщо там "имена разрабов из рашки" це зовсім не означає що вони росіяни, по кожному треба окремо дивитись, я от знаю декількох німців з повністю рускім П.І.Б., але вони такіж рускі як африканцький слов'яно-тотаро-могол еврей, який живе у флориді і навіть не знає російської мови.DDt: ↑ 22.05.2026 13:24 Mozdev
my4a4oc
https://stopgame.ru/newsdata/61602/avto ... omb_raider
Технічним директором гри був - Тімур Гагієв (XProger), він ще використував свій власний рушій
https://www.pcgamer.com/lara-croft-modd ... remasters/
але по суті, зараз Aspyr вже не належить росіянам, то ж брати ігри чи ні, я не знаю
-
Devijack
Member
От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
-
SERGBILL
Member
вже граю. кайфовоDevijack: ↑ 22.05.2026 14:30 От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
Последний раз редактировалось SERGBILL 22.05.2026 14:41, всего редактировалось 1 раз.
-
AlexWest
Member
В ремастери Legend, Anniversary, Underworld однозначно буду. В старіші ні, через застарілість геймплею.Devijack: ↑ 22.05.2026 14:30 От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
-
Soulwatcher
Member
Очень "актуально".
-
MqM
Member
Мені цікаво як мати п.і.б не маючи коріння? Це яким містичним чином?Mozdev: ↑ 22.05.2026 13:33Якщо там "имена разрабов из рашки" це зовсім не означає що вони росіяни, по кожному треба окремо дивитись, я от знаю декількох німців з повністю рускім П.І.Б., але вони такіж рускі як африканцький слов'яно-тотаро-могол еврей, який живе у флориді і навіть не знає російської мови.DDt: ↑ 22.05.2026 13:24 Mozdev
my4a4oc
Отправлено спустя 5 минут 44 секунды:
Фанати Лари будуть, навіть оригінали досі грають! Бвльше того досі виходять кастомні кампанії від модерів. Був здивований, але цьому цілком присвячені багато каналів на ютубіDevijack: ↑ 22.05.2026 14:30 От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
-
radeon5870
Member
Взагалі то перша Ларка бігала голяка
А коли плавала під водою, то ... так ... було відно чорну цяточку, там, де вона у всіх є ... не жарт
У ремастері також так як у оригіналі?
А коли плавала під водою, то ... так ... було відно чорну цяточку, там, де вона у всіх є ... не жарт
У ремастері також так як у оригіналі?
-
FirstTDM
Member
Да, конечно, прикольные ремастеры - играть интересно и приятно...Devijack: ↑ 22.05.2026 14:30От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.