В Epic Games Store дарують збірку Tomb Raider I‑III Remastered

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить В Epic Games Store дарують збірку Tomb Raider I‑III Remastered
Пора вспоминать пароль от эпикстора (магазина бесплатных игр). :)
Васильович
Member

username_1: 22.05.2026 12:29Пора вспоминать пароль от эпикстора (магазина бесплатных игр).
Думаю, щось типу parol_1 в тебе буде :D
TheDmytrius
Member

Здається, я її вже брав колись
MetalistForever
Member

Могли и бы все старые части бесплатно раздать , тем более там никакой работы разрабов .. прогнали через простенькую нейронку ( текстуры улучшили и слегка освещение ) и все !
MqM
Member

MetalistForever: 22.05.2026 12:37 Могли и бы все старые части бесплатно раздать , тем более там никакой работы разрабов .. прогнали через простенькую нейронку ( текстуры улучшили и слегка освещение ) и все !
Хіба якість така погана?
Та наче і деталізацію моделей покращили. От сама Ларка і вороги сьали більш детальні
DDt
Member

Я что-то путаю или эти ремастеры делали разрабы из рашки?
Mozdev
Member

DDt: 22.05.2026 13:03 Я что-то путаю или эти ремастеры делали разрабы из рашки?
З яких пір Aspyr це москалі?
Це Американський розробник.

Оригінальні ігри трилогії (що вийшли у 1996-1998 роках) спочатку створювалися студією Core Design, якщо я не помиляюсь.
Последний раз редактировалось Mozdev 22.05.2026 13:13, всего редактировалось 1 раз.
DDt
Member

минусаторам пламенный привет
chrome_Ny66An53s4.jpg
Сама Aspyr вроде не из рашки, но одно время она была их дочкой
надо детальнее поискать инфу, вроде там не всё так однозначно

Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
Mozdev
вопрос касательно ремастеров, и не только ларки
chrome_mWzyBVHY7F.jpg
Mozdev
Member

Це стовідсотково американська компанія, заснована в Каліфорнії, вона ніколи не створювалася і не керувалася особами чи структурами з РФ.
З 2022 року студія також належить шведській Embracer Group. Crystal Dynamics не має офісів у Росії та повністю дотримується міжнародних санкцій.
Якщо такий зв'язок і є то про нього нічого не знайти.

Після початку повномасштабного вторгнення в Україну обидві студії, як і їхня материнська компанія Embracer Group, офіційно заблокували продаж своїх ігор на території Росії та не ведуть там комерційної діяльності.

UPD/

У 2021 році Aspyr була викуплена шведським холдингом Embracer Group і тимчасово підпорядкована операційній групі Saber Interactive (компанії з глибоким російським корінням та великим офісом у Санкт-Петербурзі). Сама гра Tomb Raider I-III Remastered (випущена на початку 2024 року) розроблялася за технічної участі програмістів із Saber.

І тут вони примудрилися піднасрати.
Последний раз редактировалось Mozdev 22.05.2026 13:22, всего редактировалось 3 раза.
AlexWest
Member

Чути щось про ремастери 7-9 частин? Legend, Anniversary, Underworld? По логіці, могли відмінити через ремейк Anniversary (який теж є ремейком).
DDt
Member

Mozdev
я 100% помню обсуждения про ремастер Legacy of Kain, и там народ писал что прямо в титрах имена разрабов из рашки

Отправлено спустя 25 секунд:
my4a4oc
куда копать я разберусь без тебя, дружок
Mozdev
Member

DDt: 22.05.2026 13:24 Mozdev
я 100% помню обсуждения про ремастер Legacy of Kain, и там народ писал что прямо в титрах имена разрабов из рашки

my4a4oc
Якщо там "имена разрабов из рашки" це зовсім не означає що вони росіяни, по кожному треба окремо дивитись, я от знаю декількох німців з повністю рускім П.І.Б., але вони такіж рускі як африканцький слов'яно-тотаро-могол еврей, який живе у флориді і навіть не знає російської мови.
fleagull
Member

Mozdev: 22.05.2026 13:33

my4a4oc
Якщо там "имена разрабов из рашки" це зовсім не означає що вони росіяни, по кожному треба окремо дивитись, я от знаю декількох німців з повністю рускім П.І.Б., але вони такіж рускі як африканцький слов'яно-тотаро-могол еврей, який живе у флориді і навіть не знає російської мови.
Над ремастерами працювала людина із стоп гейм ру - Даур Авідзба (ігрожур StopGame ru)
https://stopgame.ru/newsdata/61602/avto ... omb_raider

Технічним директором гри був - Тімур Гагієв (XProger), він ще використував свій власний рушій
https://www.pcgamer.com/lara-croft-modd ... remasters/

але по суті, зараз Aspyr вже не належить росіянам, то ж брати ігри чи ні, я не знаю
Devijack
Member

От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
SERGBILL
Member

Devijack: 22.05.2026 14:30 От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
вже граю. кайфово
Последний раз редактировалось SERGBILL 22.05.2026 14:41, всего редактировалось 1 раз.
AlexWest
Member

Devijack: 22.05.2026 14:30 От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
В ремастери Legend, Anniversary, Underworld однозначно буду. В старіші ні, через застарілість геймплею.
Soulwatcher
Member

Очень "актуально".
MqM
Member

Mozdev: 22.05.2026 13:33

my4a4oc
Мені цікаво як мати п.і.б не маючи коріння? Це яким містичним чином?

Отправлено спустя 5 минут 44 секунды:
Фанати Лари будуть, навіть оригінали досі грають! Бвльше того досі виходять кастомні кампанії від модерів. Був здивований, але цьому цілком присвячені багато каналів на ютубі
radeon5870
Member

Взагалі то перша Ларка бігала голяка
А коли плавала під водою, то ... так ... було відно чорну цяточку, там, де вона у всіх є ... не жарт
У ремастері також так як у оригіналі?
FirstTDM
Member

Devijack: 22.05.2026 14:30От цікаво чи хтось дійсно буде грати у ці ремастери, ну принайні із тут присутніх.
Да, конечно, прикольные ремастеры - играть интересно и приятно... :up:
Ответить