vmsolver: ↑ 19.05.2026 17:23Врать не хорошоDilfin: ↑ 19.05.2026 16:57Мої знання - це знання всіх людей, перед тим, як щось говорити, я вивчаю цю тему і завжди підтримую конструктивну бесіду,![]()
Я не обманюю і не шукаю відповіді з хворої уяви а беру з книг, фільмів, інтернету.Ваш ответ уже был, это цыганский табор с "честными технологиями"Dilfin: ↑ 19.05.2026 16:57дістали Ви вже мене своєю тупістю, ви конкретно поставити питання не можете, а хочете якихось конкретних відповідей, поставте вже нарешті конкретні питання, що ви не зрозуміли і на що Ви не отримали відповідь, а то переливаєте з пустого в порожнє![]()
А Вам не потрібно чесні технології? Потрібен айфон за 100 тисяч, ноутбук за 280 тисяч, процесори по 50 тисяч, оперативка по 20 тисяч? і тішити себе думкою: ну що зробиш, таке життя, то всьо ші винуватий, немає корпоративних змов і світ чудовий, ну ще трошки напрягтись і всьо буде добре.Неа, мне пофик ))Dilfin: ↑ 19.05.2026 16:57і тішитесь, що когось чимось ви зачіпили, нікого ви не зачепили, а тільки тішите своє его.
Новости
Последние статьи и обзоры
Дженсен Хуанг вважає, що п’ятирічні GPU NVIDIA для ШІ як «гарне вино» — з віком тільки краще
-
Dilfin
Member
-
kabostebeztak
Member
Ні, не існує ніяких змов. Так, винуватий лише ШІ. Якщо після ші буму збережеться дефіцит - тоді поговоримо.vmsolver: ↑ 19.05.2026 17:23
Ваш ответ уже был, это цыганский табор с "честными технологиями"![]()
А Вам не потрібно чесні технології? Потрібен айфон за 100 тисяч, ноутбук за 280 тисяч, процесори по 50 тисяч, оперативка по 20 тисяч? і тішити себе думкою: ну що зробиш, таке життя, то всьо ші винуватий, немає корпоративних змов і світ чудовий, ну ще трошки напрягтись і всьо буде добре.