Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Ответить
Автор
Member

kolesnukm: 14.05.2026 16:28А що скажете про Keychron Q1 HE
Тут есть обладатели Q3 HE который по сути тоже, только ТКЛ. В том числе и я.
Лично мое мнение - вполне приятная клавиатура. По качеству норм, по возможностям - более чем. Из минусов - не стандартные свичи, т.е. ты не сможешь поставить туда что угодно. Только те что написано, но есть разные веса пружин. В оправдание - они достаточно качественные и смысла их менять особо нет. Ресурс нажатий у них большой. Как следствие - минус следующий - звук там только тот что есть. Им можно чуть играться кейкапами, можно разобрать убрать шумку и т.д. Но это кому сильно нужно. Так она вполне тихая, звук не бесячий. Не совсем сайлент, но норм. У меня она лежит как "запасной" борд под настроение.
Короче. Нормальная магнитная клавиатура если взять за норм прайс. Критерий нормального прайса - у всех свой конечно)
leif
Member

мав вчора день клавіатурних посилок:
спойлер
Изображение
отримав
- довгоочікуваний GMK cherry love з допами та альтернативними альфами
- плейтлесс-кіт на ф1в2 (55 доларів :horror: )
- Solder Galatea CEM-3 (Raw 1.6mm) пцбшку (для цього ж таки плейтлесу на ф1в2)
- два стенди для клавіатур від HIBI які виявились м'яко кажучи так собі (фігня повна) але по розпродажу нехай будуть. втім моя рекомендація -- не купуйте їх
- великий тюбік (85гр) діелектріка для стабів, щоб не думати про це тривалий час

одразу запаяв плейтлейс білд:
спойлер
Изображение
можливість розмістити плейтлес-кріплення де завгодно на пцб це канеш прикольно і взагалі кріплення зроблені відмінно, в цілому і по фотках було ясно чому так дорого, а при очному знайомстві тим паче. для порівняння плейтлесс кіт для ф2 коштує 12 баксів :gigi: але там просто NBR кріплення які ще й сумісні тільки з hiney h87 (яких більше немає і походу не буде), ну і їх треба клеїти до пцб силіконовим клеєм типу b7000 щоб добре було

Відправлено через 2 хвилини 25 секунд:
зверху накинув cherry love з альт альфами і парочкою клавіш з доп кіта:
спойлер
Изображение
Изображение
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
зараз думаю перезібрати цей ф1 білд з BAE (дарма купував чи що :laugh: ), і ще трохи посовати точки плейтлес- кріплень
StTechnik
Member

leif
Последние два фото - Очень Красивое. Сложные класные цвета и сочетание бомба.
leif
Member

kolesnukm: 14.05.2026 16:28А що скажете про Keychron Q1 HE, на ebay є варіанти за норм ціну, і щось не впевнений що буду щось змінювати, а так різні варіанти підключення є, крутілка для звуку, ніби номер корпус
якщо ви хочете просто good enough клавіатуру щоб взула і забула(с) без оцих різних перезбірок, заморочек і тд, якщо у вас немає на меті отримати найкращий механічний філ і звук за свої гроші, а натомість приваблює, що це НЕ, з усіма особливостями і перевагами, то цілком можна брати.
StTechnik
Member

leif
Когда ты делал заказ на Черри лав? Ну что б оценить уровень потужной выдержки и терпения :D
leif
Member

StTechnik: 14.05.2026 17:52Очень Красивое.
:beer:
я теж сетом дуже задоволений, чудові кольори, але в варіанті з альт-альфами (як на фото) -- особливо. вживу ще краще виглядає

Відправлено через 32 секунди:
StTechnik: 14.05.2026 17:54Когда ты делал заказ на Черри лав?
ща знайду по топіку точно

Відправлено через 52 секунди:
ага, ось воно:
viewtopic.php?p=4073423#p4073423

останній день ГБ
Kosdnepr
Member

leif: 14.05.2026 17:51зверху накинув cherry love з альт альфами
Це прям дуже гарно :up:
leif: 14.05.2026 17:51великий тюбік (85гр) діелектріка
В мене такий вже років 5-6, окрім стабів багато де по дому використовував і ні кінця ні краю йому не видно)
leif
Member

leif: 14.05.2026 17:51зараз думаю перезібрати цей ф1 білд з BAE (дарма купував чи що ), і ще трохи посовати точки плейтлес- кріплень
BAE - норм :gigi: хоча 1ю бекспейс поки якось не дуже, треба мабуть поставити спліт правий шифт і туди винести "| \" а бек залишити звичиний
спойлер
Изображение
а от з додаванням восьмої точки кріплень в лівий нижній кут вийшло якось не зрозуміло, скоріше за все, таки занадто поруч вони 2 точки стали, мабуть, треба ще якось переробити. цікавий конструктор, звісно, такого у мене ще не було. можна наочно переконатись в тому, наскільки правильна розстановка точок кріплень це важлива штука в загальному звучанні і відчутті від клавіатури

Відправлено через 49 секунд:
спойлер
Изображение
StTechnik
Member

leif: 14.05.2026 17:57ага, ось воно:
Почти пол года.. Нереально потужно. У меня бы от ожидания мозги бы сгорели )) Сначала. А потом бы я тупо забыл :D
leif
Member

StTechnik: 14.05.2026 19:33Почти пол года
це ще що, були часи, коли люди гмк чекали по півтора роки ізі, а бувало і довше :gigi:
StTechnik
Member

leif: 14.05.2026 19:45коли люди гмк чекали по півтора роки ізі, а бувало і довше
Вот прям энтузиазм в первозданном виде. Ну я в свою очередь доволен что Хамерхед заказал. Как бы такое надо иметь. Ну и ждать тут не то что бы долго осталось.
leif
Member

тільки сьогодні росан запитав у мене документи, що підтверджують вартість товарів, які я замовив у геона в кореї. і тепер я закинув ці доки їм в чат і чат мені повідомив, що протягом 7 днів вони їх опрацюють. система настільки корява, що це капець :facepalm: :tomat:

боже, та нова пошта могла б ще дорожче брати і я б все одно лише ними користувався, мені з нпшопінг посилка з кореї від того ж таки геона дійшла за 2 тижні: від геона до відділення, з оформленням всього одночасно і в одному місці -- зареєстрував відправлення, закинув документи, все, сиди чекай, готово а тут з цим містчайна вже без 3х днів місяць минув і ще невідомо, коли це все закінчиться :laugh: тут оформи посилку, тут закинь доки, і чекай півтора місяці

та ну нафіг, це швидкість укрпошти
StTechnik
Member

leif: 19.05.2026 16:08система настільки корява, що це капець
Интересно то, что их МистШоппинг работает не так. Хоть и через тот же Росан. Там ты сразу документы прикладываешь, и если вдруг пошлина - все происходит быстро и со свистом. Почему так не работает МистЧина - даже для меня загадка. Возможно этот как то связано с разными статусами и принадлежностями компаний. Коммерческий МистЧина вообще растамаживает в Киеве а не на Росане.

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Мист Чина как бы даже сами РЕКОМЕНДУЮТ, что если у вас там 150 евро+ - велком в наш коммерческий отдел.
Kosdnepr
Member

leif
Ну, просто не пощастило. З meest доставка це дійсно random. З останніх замовлень США та Канада рівно 10 днів з відправки зі складу до доставки до відділення, Meest China 14 днів з Гонконгу.
А от посилка з аліку за $20 більше місяця провисіла на митниці. І раз встряв на blackfriday з Європи посилка 3-4 тижні проходила митницю (ще часу додало що не вписався в ліміт).
Власне за останні 5 років, як перейшов з НП-шоппінг на міст це єдині 2 інциденти.
Последний раз редактировалось Kosdnepr 19.05.2026 16:26, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

StTechnik: 19.05.2026 16:23Мист Чина как бы даже сами РЕКОМЕНДУЮТ, что если у вас там 150 евро+ - велком в наш коммерческий отдел.
ага, може через комерційний було б швидше, фіг знає. але вже як поїхало. в комерційному одразу при реєстрації додаєш скріни на підтвердженя вартості того що ти везеш? ну тоді логічно, могло б і повеселіше все піти

Відправлено через 52 секунди:
Kosdnepr: 19.05.2026 16:25Ну, просто не пощастило.
за 7 років з НПшопінг мені "непощастило" нуль разів :) а замовляю, як вам відомо, я регулярно
StTechnik
Member

leif: 19.05.2026 16:26в комерційному одразу при реєстрації додаєш скріни на підтвердженя вартості того що ти везеш?
Там просто файл для брокера заполняешь типа что там, и по чем. Я ж свою Neo80Cu через них тогда вез. Все идеально. Сегодня заехала в Киев - завтра поезала ко мне.
leif
Member

StTechnik: 19.05.2026 16:35Там просто файл для брокера заполняешь типа что там, и по чем.
в сенсі файл?

для норм розмитнення треба ж додати скріншот з пейпалу чи з банку виписку і скрін замовлення в кабінеті магазину або імейлу, де видно, що це саме ця посилка, з цим треком, на цю вартість і тд. ти це робив?
StTechnik
Member

leif: 19.05.2026 16:37в сенсі файл?
В прямом. В формате Эксела. Они потом на его основе декларацию делают.
Ну и скрин Палки + Инвойс я тоже менеджеру кидал сразу. Все.
leif
Member

StTechnik
ексельфайл окремо і ще й менеджеру окремо скріни скидав?

А мито, ти казав, тобі нарахували одразу по цьому екселю до того як посилка навіть доїхала в Україну?

Мда... Все пізнається в порівнянні :D
StTechnik
Member

leif: 19.05.2026 17:38А мито, ти казав, тобі нарахували одразу по цьому екселю
Ты все забыл.. Я не платил мито :-) Я заплатил за доставку Мисту что то типа 80 баксов. ну по 15 баксов за кг + страховка. Никаких платежей с моей стороны в адрес таможенных органов Украины - Не Бы Ло.
Ответить