Трейлери просто доповнюють чи пояснюють якісь моменти в грі. Лайно гра чи ні вирішуйте самостійно, я вже написав, що думаю про гру.Donate: ↑ 16.05.2026 15:05А можна замість трейлерів це в гру кидати? Трейлер бомба, а гра лайно? Я тоді напевно трейлери дивитися буду
Новости
Последние статьи и обзоры
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
-
lewerlin
Member
Ну тут ні. Хоча вони круті, питань немає, але найкращими подекуди стріляють якраз Вува і Зенлесс. Чи скажете в ХСР є аналог трейлерів Канти і Джейн ДоуKirakishou: ↑ 16.05.2026 14:44Трейлери персонажів ХСР просто найкращі серед всіх гача-ігор.
Якраз тут Вува краща. Просто тому, що Куро більшість арок роблять не самі, а запрошують серйозних людей. Хоча з точки зору аніме, NTE може і краще, але вибачте, аніме в культурному "табелі рангів" стоїть не надто високо.Donate: ↑ 16.05.2026 15:05Робота с режисурую тут краща серед всіх гач
Ми точно в одну гру грали?Donate: ↑ 16.05.2026 15:05І декувати богу ГГ не пуп землі тут
Це тому, що поки вороги слабкі і легко проносяться овергіром. Нам ще Нарвала чи Парусника не додали(а вони в грі вже є, і це буде попобіль в хайенді). Про майбутніх босів я мовчу. А базовий мінмакс в цій грі(тобто просто ефективна ротація, щоб утилізувати баффи і реакції) вже зараз чокнутий. З хорошого він має найбільшу горизонтальну прогресію з усіх гач, але чи все рівно не полізе Хотта в паверкріп, є великі сумніви.Kirakishou: ↑ 16.05.2026 14:44 Мені не треба ламати мишку і клавіатуру, щоб пройти ендгейм на всі зірки.
Не тільки ТоФ - індустрії взагалі. Хотта накидали свого нового ФОМО більш ніж досить, але це перша гача, де все зроблено саме що грамотно, а не "нам хочеться".Donate: ↑ 16.05.2026 15:05Глядячи на ТОФ тут така робота над помилками зроблена що просто вау...
І після інших, відчувається дуже приємно(поки ти ще не задушився свіжиною).
Краще подивитись реакцію на трейлери(на ютубі є). І не тільки ХСР. Рофлів вистачає
Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
До речі про Хіюкі. Як так вийшло, що EN VA змогла зіграти автентичну онно-буґейшу, а сейю - ні?Kirakishou: ↑ 16.05.2026 14:44я забрав Хіюкі
-
Kirakishou
Member
В тому то й річ, що подекуди. А в ХСР всі трейлери це мистецтво. Доказ тому, що їх високо оцінили як кінорежисери, та і оперні співаки. Ви бачили останні трейлери про Сільвер Вульф 999? Звідти, до речі, моя аватарка. У Хіюкі теж не погані трейлери, погоджуюся. Але це далеко не рівень трейлерів ХСР.lewerlin: ↑ 17.05.2026 06:55Ну тут ні. Хоча вони круті, питань немає, але найкращими подекуди стріляють якраз Вува і Зенлесс. Чи скажете в ХСР є аналог трейлерів Канти і Джейн Доу?
Відправлено через 10 хвилин 54 секунди:
Не знаю, як в грі, бо майже не граю, але в трейлерах на ютубі це справжня жінка-самурай. Думаю, що ви не маєте анімушномого мінімума, тому судите так.lewerlin: ↑ 17.05.2026 06:55До речі про Хіюкі. Як так вийшло, що EN VA змогла зіграти автентичну онно-буґейшу, а сейю - ні?
-
lewerlin
Member
Я маю повноцінний культурний мінімум. І дещо познайомився з дорослою японською культурою. І тепер дуже щасливий, що саме "анімешного мінімуму" в мене, на той момент, не було. Скільки я наразі не стикаюсь з аніме, стільки розумію, що від "живої" Японії там практично нічого немає(що логічно, воно так і робиться, і таким і має бути).Kirakishou: ↑ 17.05.2026 12:07що ви не маєте анімушномого мінімума
Потрібно чітко відділяти "анімешність" від японської культури вцілому.
Вибачте, але ні. Я бачив майже всі трейлери гач, бо я люблю дивитись реакції на них від блогерів/стрімерів. В ХСР планка висока, але обмежена. З усього Хойо вище стрибає лише Зенлесс(видимо, коли "колективний шаоджі" не маячить за плечима).Kirakishou: ↑ 17.05.2026 12:07В тому то й річ, що подекуди. А в ХСР всі трейлери це мистецтво.
І віддали останній HMMA Against the TideKirakishou: ↑ 17.05.2026 12:07Доказ тому, що їх високо оцінили як кінорежисери, та і оперні співаки.
- спойлер
- От точно людина від Кафки з глузду з'їхала
-
Kirakishou
Member
Все вірно. Як і немає ямато-надесіко. Ну ви ж підкований в темі.lewerlin: ↑ 17.05.2026 12:36Скільки я наразі не стикаюсь з аніме, стільки розумію, що від "живої" Японії там практично нічого немає(що логічно, воно так і робиться, і таким і має бути)
- спойлер
Ще до того, як вийшла гра. Уявіть собі, я через любов до Кафки в лікарні лежав. Це однозначно найкраща жінка в моєму житті. Але певно я про це вже розповідав.lewerlin: ↑ 17.05.2026 12:36От точно людина від Кафки з глузду з'їхала
-
lewerlin
Member
- спойлер
Завтра Хотта завозить яхти/палаци/літаки в комплекті з донатом на фонси, після завтра - колаба с ХСР і Кафка. Питання - скільки зарплат витратить Kirakishou на яхту/палац/літак для Кафки?Kirakishou: ↑ 17.05.2026 12:53Ще до того, як вийшла гра. Уявіть собі, я через любов до Кафки в лікарні лежав. Це однозначно найкраща жінка в моєму житті. Але певно я про це вже розповідав.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Якщо не помиляюся, на Кафку я витратив менше, ніж на Ахерон. Любов це ж про гроші.
Якщо не помиляюся, на Кафку я витратив менше, ніж на Ахерон. Любов це ж про гроші.
-
lewerlin
Member
Тут важливі не числа, а контекст. Про Ахерон, наскільки я пам'ятаю, там було не відразу і з роздумами. І мало сенс з геймплейної точки зору(довше "проживе").Kirakishou: ↑ 19.05.2026 09:16Якщо не помиляюся, на Кафку я витратив менше, ніж на Ахерон.
А не "дах поїхав"
-
lewerlin
Member
- спойлер
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Я трохи пограв нею, коли виграв. Дійсно прикольна. Але зараз через завал на роботі та моральне вигорання я майже дропнув всі гачі. Частину із них взагалі видалив. Зараз зайшов в деякі ігри і розумію, що мені тупо ліниво робити дейліки. Я навіть десь з тиждень в цьому місяці не заходив щоб просто забрати гроші з підписки, хоча це всього просто запустити гру. Але гадаю, що це не через самі ігри, а через те, що тупо замахався на роботі. Ще зрозумів, що який би класний не був персонаж, він не вартує тих грошей і зусиль. Особливо, коли його можна буде забрати на рерані. Хотів забрати в Зенлессі Веліну, у неї нова механіка і чардиз та сейю подобаються, але в цьому місяці пропустив там купу івентів, круток мабуть на 30-50, тому навіть маючи гарант навряд заберу її. І якось пофіг. Вже навіть думаю, що якщо Хойо не дадуть її мені за ті 20-30 круток, які я маю, то я мабуть видалю Зенлесс.
Я трохи пограв нею, коли виграв. Дійсно прикольна. Але зараз через завал на роботі та моральне вигорання я майже дропнув всі гачі. Частину із них взагалі видалив. Зараз зайшов в деякі ігри і розумію, що мені тупо ліниво робити дейліки. Я навіть десь з тиждень в цьому місяці не заходив щоб просто забрати гроші з підписки, хоча це всього просто запустити гру. Але гадаю, що це не через самі ігри, а через те, що тупо замахався на роботі. Ще зрозумів, що який би класний не був персонаж, він не вартує тих грошей і зусиль. Особливо, коли його можна буде забрати на рерані. Хотів забрати в Зенлессі Веліну, у неї нова механіка і чардиз та сейю подобаються, але в цьому місяці пропустив там купу івентів, круток мабуть на 30-50, тому навіть маючи гарант навряд заберу її. І якось пофіг. Вже навіть думаю, що якщо Хойо не дадуть її мені за ті 20-30 круток, які я маю, то я мабуть видалю Зенлесс.
-
lewerlin
Member
- спойлер

1. "Подвійна" донат-валюта. Тільки значно грамотніше, ніж в Арці, з її зброяркою. Початковий курс - 1к фонс=1 аннуліт(гем).
2. Спекуляції з курсом, скрізь де можна. При чому в обидва боки, зацініть: в 1.1 буде івент на х2 фонси за енергію(тобто можна конвертувати 1гем-2к фонсів в ліміті 1кк) і тут же останні крутки івенту з курсом 1/2 і 1/2.2.
От вам і прибраний 50/50. Прибрали очевидний подразник і замінили скамом валютного шахрайства, котре і помітять то одиниці. Фонсів в грі не те що дефіцит, їх практично немає, враховуючи, скільки їх треба.
Річ не про те, що прямо зараз івент скамний(поки ні, може навіть і підкрутять), а про вибудовану систему і показані практики. Я знав звісно, що з ГТА-система ще те чудовисько, але так заміксувати з гачею, це геніально.
Наразі ми в середньому отримуємо ~1.5кк фонсів/тиждень, без переводу аннуліту/~2.5кк з переводом аннуліту. Патч триває 5тижнів. І ніхто не відміняв витрати в самі грі. Тобто максимум 12.5кк плюс івенти, мінус витрати. "Контент" хоче десь 50кк... Єдине безлімітне джерело - "великий" кешбек з круток(і курс там і близько вже не 1/1).
Отправлено спустя 5 минут 56 секунд:
Методичка для Хойо, як до одурі заскамити геншинят і вони ще й дякуватимуть.
Вводите нову валюту(якраз регіон підходящий) - вводите купу "необхідного" контенту за неї - заодно дозволяєте конвертувати її в крутки - викручуєте дефіцит на максимум - насипаєте ФТП круток/гемів.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Мені від НТЕ наразі потрібна тільки Хоторі з сейю Кафки. Все решта пофіг, я не граю в гру, тільки роблю дейліки. Ще чекаю, що там буде з Веліною в ХСР, а також третю річницю БД2. Якщо не сподобається, ну то й норм, видалю всі гачі, крім ХРС. ХРС просто ще й грає сама в себе, ти пішов готувати сніданок, а вона робить дейліки та проходить ендгейм. Мені це найбільше підходить, бо не треба витрачати час на все це гача-сміття.
Мені від НТЕ наразі потрібна тільки Хоторі з сейю Кафки. Все решта пофіг, я не граю в гру, тільки роблю дейліки. Ще чекаю, що там буде з Веліною в ХСР, а також третю річницю БД2. Якщо не сподобається, ну то й норм, видалю всі гачі, крім ХРС. ХРС просто ще й грає сама в себе, ти пішов готувати сніданок, а вона робить дейліки та проходить ендгейм. Мені це найбільше підходить, бо не треба витрачати час на все це гача-сміття.
-
Donate
Member
Навіщо? У хойо традиційно байт на С6 та сігну. Платиш 2-4к баксів на чара і живеш до наступного поверкріпу. Працює вже років 10lewerlin: ↑ 28.05.2026 11:00Браво Хотта! Геніально, блін.
Пояснюю, що між рядків. Дві речі:
- спойлер
1. "Подвійна" донат-валюта. Тільки значно грамотніше, ніж в Арці, з її зброяркою. Початковий курс - 1к фонс=1 аннуліт(гем).
2. Спекуляції з курсом, скрізь де можна. При чому в обидва боки, зацініть: в 1.1 буде івент на х2 фонси за енергію(тобто можна конвертувати 1гем-2к фонсів в ліміті 1кк) і тут же останні крутки івенту з курсом 1/2 і 1/2.2.
От вам і прибраний 50/50. Прибрали очевидний подразник і замінили скамом валютного шахрайства, котре і помітять то одиниці. Фонсів в грі не те що дефіцит, їх практично немає, враховуючи, скільки їх треба.
Річ не про те, що прямо зараз івент скамний(поки ні, може навіть і підкрутять), а про вибудовану систему і показані практики. Я знав звісно, що з ГТА-система ще те чудовисько, але так заміксувати з гачею, це геніально.
Наразі ми в середньому отримуємо ~1.5кк фонсів/тиждень, без переводу аннуліту/~2.5кк з переводом аннуліту. Патч триває 5тижнів. І ніхто не відміняв витрати в самі грі. Тобто максимум 12.5кк плюс івенти, мінус витрати. "Контент" хоче десь 50кк... Єдине безлімітне джерело - "великий" кешбек з круток(і курс там і близько вже не 1/1).
Отправлено спустя 5 минут 56 секунд:
Методичка для Хойо, як до одурі заскамити геншинят і вони ще й дякуватимуть.
Вводите нову валюту(якраз регіон підходящий) - вводите купу "необхідного" контенту за неї - заодно дозволяєте конвертувати її в крутки - викручуєте дефіцит на максимум - насипаєте ФТП круток/гемів.
Зрівнювати з кастомом, та тим що кидає контора п трішке різне
В цілому побачимо по 1.1 та 1.2 що будуть закручувати та на чому гра планує заробляти. Якщо заробіток буде продати порш за 100 круток, то будь ласка (хтось думав що його будуть безкоштовно всім давати). Мені якось пофігу
На рахунок фонсів там десь близько 8кк на місяць виходить, мінус магазин якийсь зїсть десь половину. В цілому побачимо
-
Kirakishou
Member
У мене в НТЕ Хоторі з’явилася на полі через кожні кілька клітинок. Це такий байт на те, щоб я купив якийсь маленький пак круток? Чи це у всіх так на 70 крутці?
-
Donate
Member
Це піті. На 70+ в тебе підвищений шанс дропуKirakishou: ↑ 29.05.2026 08:41 У мене в НТЕ Хоторі з’явилася на полі через кожні кілька клітинок. Це такий байт на те, щоб я купив якийсь маленький пак круток? Чи це у всіх так на 70 крутці?
-
Kirakishou
Member
Donate
Вчора читав один чатик, де гравці ділилися своїми крутками, і мене тригернуло від того, які у людей лакерські акаунти. У одного ф2п є тупо всі персонажі гри. Ще в одного ф2п С6 Хоторі.
Зараз ось думаю, чи варто купити ці крутки та забрати її, чи вже немає сенсу інвестувати в цей лайновий акаунт?
Вчора читав один чатик, де гравці ділилися своїми крутками, і мене тригернуло від того, які у людей лакерські акаунти. У одного ф2п є тупо всі персонажі гри. Ще в одного ф2п С6 Хоторі.
Зараз ось думаю, чи варто купити ці крутки та забрати її, чи вже немає сенсу інвестувати в цей лайновий акаунт?
-
lewerlin
Member
Так виглядає софт-гарант.Kirakishou: ↑ 29.05.2026 08:41Це такий байт на те, щоб я купив якийсь маленький пак круток? Чи це у всіх так на 70 крутці?
Ланйовість стане зрозуміла через півроку мінімум. А то мені теж нахрючило в банері Хоторі, а в стандарті два Байканга на харді і пачки фіг збереш. Я б з радістю обидві консти Хоторі махнув би на Сакірі і Хатор/Фадію.Kirakishou: ↑ 29.05.2026 11:27лайновий акаунт?
Вся економіка акку зав'язана саме на них. NTE більше ГТА, від гачі тут лише персонажі. Але все зроблено настільки схоже на Хойо систему, щоб народ весь релізний "жир" спустив на пендрагони, не розуміючи, що геми та гача - лише ширма. Я теж зразу не вдуплив і повикупав з "обміну" крутки та аннуліт, не рахуючи курс. Але "великого" купляв необхідний мінімум(хоча машинку другу, можна було і за монетки з банку забрати).Donate: ↑ 28.05.2026 11:48Не те щоб вони в цілому були потрібні
Якщо не "грати в ГТА", то в грі і робити нічого. А для "ГТА" потрібні фонси, багато. А для круток доведеться "грати в ГТА". От ми і приїхали.
Інша річ, що в грі два вектори паверкріпу і бойовку Хотта можуть не чіпати, кріпаючи персонажів по ГТА-вектору(Наналлі кріпнулась через один банер - Лакрі літає).
-
Kirakishou
Member
Ну то я, мабуть, Хоторі куплю, щоб заспокоїтися. Спочатку візьму підписку, а якщо до кінця банера не заберу її, то візьму маленький пак. Але, судячи з ваших пояснень, я, мабуть, у цю гру постійно грати не буду. Хоча персонажі в НТЕ мені дуже подобаються. Сьогодні бачив витоки Лакрімози та її скінів, то виглядають вони дуже гарно. Я вчора та сьогодні знову пограв у всі гачі, в які граю (Зенлесс, ХСР, ВуВа, Нікке, БД2, навіть Ендфілд), зробив там дейліки і зрозумів, що не хочу їх дропати. Навіть щодо цензури в Зенлессі заспокоївся, бо старі персонажі, які мені подобаються, без цензури. Просто не буду витрачати гроші на Зенлесс, якщо вони продовжать цензурити гру.lewerlin: ↑ 29.05.2026 13:36Ланйовість стане зрозуміла через півроку мінімум. А то мені теж нахрючило в банері Хоторі, а в стандарті два Байканга на харді і пачки фіг збереш. Я б з радістю обидві консти Хоторі махнув би на Сакірі і Хатор/Фадію.
-
Donate
Member
Щоб була дійсно ГТА сюда потрібно добавляти мультиплеер повноцінний. Без нього це геншин в опенворлді, в якому бахнули скіни.lewerlin: ↑ 29.05.2026 13:36 Вся економіка акку зав'язана саме на них. NTE більше ГТА, від гачі тут лише персонажі. Але все зроблено настільки схоже на Хойо систему, щоб народ весь релізний "жир" спустив на пендрагони, не розуміючи, що геми та гача - лише ширма. Я теж зразу не вдуплив і повикупав з "обміну" крутки та аннуліт, не рахуючи курс. Але "великого" купляв необхідний мінімум(хоча машинку другу, можна було і за монетки з банку забрати).
Якщо не "грати в ГТА", то в грі і робити нічого. А для "ГТА" потрібні фонси, багато. А для круток доведеться "грати в ГТА". От ми і приїхали.
Інша річ, що в грі два вектори паверкріпу і бойовку Хотта можуть не чіпати, кріпаючи персонажів по ГТА-вектору(Наналлі кріпнулась через один банер - Лакрі літає).
Added in 41 seconds:
Залежить від лаку, але в цілому... В мене знайомі забрала хоторі і наналлі за 80 в суммі...Kirakishou: ↑ 29.05.2026 11:27 Donate
Я робив принципово реролл щоб забрати с десятки
-
Kirakishou
Member
Я на цьому акаунті теж забрав Наналлі за 10 круток. Через це і залишив цей акаунт, хоча на двох інших мені більше повезло в стандартному банері. Але ось Хоторі тягне до гаранту. Я тричі реролив і потім мені це набридло. Можна було б придбати акаунт за копійки, він коштує навіть дешевше підписки. Але я ніколи вживаними акаунтами не користувався, мені цікаво саме на моєму акаунті, який я особисто створив, мати персонажів, які подобаються.Donate: ↑ 29.05.2026 15:44Я робив принципово реролл щоб забрати с десятки
Відправлено через 12 хвилин 30 секунд:
У Wuthering Waves персонажів із Cyberpunk можна буде крутити лише за спеціальну валюту. Проте її, начебто, дозволять купувати за астерити. Тобто мені не вдасться їх отримати, бо я маю звичку одразу обмінювати все на звичайні крутки, щоб знати їх точну кількість.
Відправлено через 2 години 49 хвилин 43 секунди:
Трохи пограв у НТЕ і забрав Хоторі без донату. Поки що не братиму підписку, спочатку хочу розібратися, що це за гра, бо майже не грав у неї, крім дейліків. Але зараз хочу швидко позакривати івенти в Зенлессі та ХСР. Через те, що кілька тижнів не грав, деякі події вже пропустив, а деякі скоро закінчуються. Мені потрібно ще 50 круток у Зенлессі заради гаранту на Веліну. В ХСР у мене взагалі жодної крутки, а скоро там нова Хімеко, а також Тосака Рін із Фейту. Втім Рін буде на банері довго, а Хімеко можна почекати до рерану. В приорітеті Зенлесс.
Чардиз персонажів НТЕ просто супер. Без системи 50/50 з підпискою можна буде вигравати як мінімум через одного персонажа за патч. Для тих, кому цікаве саме колекціонування персонажів, це просто ідеально.