Thermal Grizzly пропонує ентузіастам процесори Core Ultra 7 270K Plus без теплорозподільної кришки

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Thermal Grizzly пропонує ентузіастам процесори Core Ultra 7 270K Plus без теплорозподільної кришки

Але ж цей процесор і так дуже "холодний" (~ 75C під максимальним навантаженням), там під кришкою хороший і правильний припій...
Ortyomko
Member

Georgin: 15.05.2026 13:40 Пропоную обговорити Thermal Grizzly пропонує ентузіастам процесори Core Ultra 7 270K Plus без теплорозподільної кришки

Але ж ці процесори і так дуже "холодні", там під кришкою хороший і правильний припій...
маю 250к плюс, так він під 67мм кулером з мінімальним втручанням в біосі працює, більше 80 градусів навіть не бачу
s1nedus
Member

Так это для систем охлаждения радиатор СО - на чип напрямую, без крышки.
Georgin
Member

Ortyomko
У Вашого трошки ядер поменьше, але всеодно ці Plus - дуже вдалі моделі.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
s1nedus
Це зрозуміло, але питання у розмірі переплати за оце скальпування + спеціальну СРО - чи буде воно того варте? Всеодно ці процесори особливо не розгониш та й сенсу немає - вони і так шикарні :)
Ortyomko
Member

Georgin: 15.05.2026 13:51 Ortyomko
У Вашого трошки ядер поменьше, але всеодно ці Plus - дуже вдалі моделі.
це так, але ж 67мм без даунвольта ))
big_bang
Member

Georgin: 15.05.2026 13:40 Але ж цей процесор і так дуже "холодний"
дЕньгі !

весь сенс у дЕнгах)))
Georgin
Member

Ortyomko
А що за кулер, стоковий від Intel?

Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:
big_bang
Так треба ж якось обгрунтувати оцю покупку. Поки що звучить не дуже - "купіть і так холодний CPU скальпованим з великою націнкою". Цікаво було б глянути статистику їх продажів.
Afit
Member

Georgin: 15.05.2026 14:00 Ortyomko

Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:
big_bang
Так треба ж якось обгрунтувати оцю покупку. Поки що звучить не дуже - "купіть і так холодний CPU скальпованим з великою націнкою". Цікаво було б глянути статистику їх продажів.
Та ну їх не беруть ті хто гроші рахує на залізо. Вся подібна продукція з такої точки зору безглузда. Це для ентузіастів, які просто граються заради цікавості. Які низькі температури можна досягти якщо зробити ось так... Які частоти можна вичавити і т д.
Georgin
Member

Afit
Хм, ентузіасти такого рівня зазвичай скальпують самі, нащо їм переплачувати за таку фігню? Вони всі зайві гроші спускають на батчі, щоб відібрати з купи найкращі екземпляри.
Тому я і не бачу якоїсь значної цільової аудиторії для отаких пропозицій.
Ortyomko
Member

Georgin: 15.05.2026 14:00 Ortyomko
в профілі, термалайт 67мм
Georgin
Member

Ortyomko
Точно, я так звик, що більшість у профілі вказує якусь фігню, що навіть забув туди подивитись :)

У мене зараз лежить 245K та Shadow Rock LP, який мені дуже добра людина продала задешево з шикарним корпусом FSP СST110 внагрузку.
Тепер треба чекати пришестя дешевої оперативки :)
kairo
Member

Georgin: 15.05.2026 14:18Хм, ентузіасти такого рівня зазвичай скальпують самі, нащо їм переплачувати за таку фігню?
Я би купив вже скальпований, якби був зацікавлений в такому.
Georgin
Member

kairo
Ну я ж і кажу - такі люди є, але навряд чи їх багато. Тому і хотілося б потім глянути результати продажів - дізнатися, наскільки велика така аудиторія.
longaro
Member

Нормальная там аудитория , он запускает эту нишу скальпирования просто ... А оно так и должно быть , на видяхах именно такая компоновка , просто охлад нужен специальный . И тому кто хочет притронуться к такому но боятся испортить , и тот припой сложно отрывать , а потом шлифовать поверхность - все сделанно . :rolleyes:
Только главное пусть по скидке не продает водоблоки из железных китайских болванок отех :laugh:
Ответить