так є багато інверторів з двома мппт трекерами, я тут вище в темі і писав, що хочу брати з двома трекерами, а взагалі дивився інвертори де пишуть, що на один мппт трекер можна 2 стрінги в паралелі, але це починається в інверторах від 8 квт.1985god: ↑ 13.05.2026 13:07
таке можна робити тільки з інверторами Дейе які мають генераторний вхід на нього можна підключити мережевий інвертор deye (наприклад , або інший) і таким чином отримати додатково кілька сонячних входів такі мережеві інвертори є від 6 кВт Мережевий інвертор 6кВт однофазний+WiFi, SUN-6K-G05P1-EU-AM2, Deye 18 942 грн/шт. в ньому два входи точніше да МППТ трекера. , Загалом на заряд АКБ можна тулити контролери make sky blue які будуть одночасно з основним інвертором заряджати АКБ , не знаю чи проходить це з фірмовими АКБ але але самозбір так
а ось мережевий інвертор в генераторний вхід - це ідея.
Відправлено через 6 хвилин 47 секунд:
в мене тут історія.
Приїхав батько, подивився дах сараю і сказав що я дурак, каже що наче воно +-ок, але є певні сумніви.
Я кажу, що фіг з ним, ліпимо і ліпимо, а він каже шо улетять панелі разом з шифером і дахом.
Пропонує знімати шифер, дивитись, і якщо треба, то укріпляти, дошки в принципі є. Але каже не поспішати, раптом там все згинило і нічого я не поставлю.
Карочі роботи додалось, відпустка пропадає, ще й погода лайно щоб шифер знімати.