Напередодні запуску дочасного доступу Subnautica 2 додали в бажане п’ять мільйонів користувачів

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Щось цінник у нас наче це не дочасний доступ. :puzzle:
tornadox
Member

Доволі цікава знижка на всі 3 гри - 1167грн
Unsecond
Member

Почему не прикрутить в игру кооп? Игра проживёт намного дольше. В первую поиграли недельку и все на этом, больше о ней никто и не вспоминает. А с коопом было бы и веселее и игра бы жила долго
kairo
Member

Unsecond: 12.05.2026 15:28 первую поиграли недельку и все на этом, больше о ней никто и не вспоминает.
Release Date 24 January 2018
12,287 players right now
Entar
Member

Unsecond: 12.05.2026 15:28 Почему не прикрутить в игру кооп? Игра проживёт намного дольше. В первую поиграли недельку и все на этом, больше о ней никто и не вспоминает. А с коопом было бы и веселее и игра бы жила долго
В смысле, так вроде же как-раз прикрутили?
Dilfin
Member

Unsecond: 12.05.2026 15:28 Почему не прикрутить в игру кооп? Игра проживёт намного дольше. В первую поиграли недельку и все на этом, больше о ней никто и не вспоминает. А с коопом было бы и веселее и игра бы жила долго
В другій частині має бути кооператив з 4 чоловік, тобто 4 друзям можна буде грати разом.
Ortyomko
Member

Agoris: 12.05.2026 12:44 Щось цінник у нас наче це не дочасний доступ. :puzzle:
якщо вже є дві попередні (як у мене), то можна -10% отримати якщо комплект взяти.
Але згоден з вами, і раніше тут писав. Випускають недоділок, і використовують нарід як бета-тестерів, а ті ще й гроші платять (як я, наприклад :D )
Unsecond
Member

Dilfin: 12.05.2026 15:51В другій частині має бути кооператив з 4 чоловік, тобто 4 друзям можна буде грати разом.
Да, уже прикрутили, давно новости не смотрел :)
МОНАХ
Member

► Про "бажане", але не "продане" - правду написали; я гру чекаю всіма фібрами і "плавниками" своєї душі, але на днях нарешті занурився в "Cthulhu: The Cosmic Abyss" і, якщо не у FSR, то - 12 фпс навіть на низьких налаштуваннях, а на FSR, хоч і на епічних налаштуваннях, але МИЛО таке (усе слово з великих букв!), що просто "АХТУНГ!" (я такого в принципі ніколи не бачив з 2008-го року, хоч грав АС3 на 8600GT і АС: Одісею та Відьмак 3 на 660-й).
► UE5, коротше кажучи. Якщо "Cthulhu: ..." ще можна "помучати", то улюблену Сабнавтику, де візуал-атмосфера - одне з перших, я так навіть пробувати запускати не буду!
► Поки так і висітиме в "бажаному"...
avuremybe
Member

Unsecond: 12.05.2026 15:28Почему не прикрутить в игру кооп? Игра проживёт намного дольше.
Або блютус. Все стає краще з блютусом, да?
Ответить