Тепер копілот буде заважати ще швидше?
Новости
Последние статьи и обзоры
Windows 11 отримає режим Low Latency Profile для прискорення застосунків
-
iwmyc
Member
Пропоную обговорити Windows 11 отримає режим Low Latency Profile для прискорення застосунків
-
Conqistador
Member
Вместо выпиливания ненужного хлама перегруженного свистоперделками с телеметрией будут кочегарить проц
-
Pushkinyan
Junior
Вони вже выпустили Xbox режим який ніфіга не дає...
-
MAKKACIN
Member
Знаючи цю інді компанію, тестуватися буде ця фіча на користувачах, і відразу від себе рекомендую не вкл її, особливо на ноутах
Бо ризики з її некоректною роботою і завантаження проца в 100% і сильного нагріву системи прям нереально великі!
Бо ризики з її некоректною роботою і завантаження проца в 100% і сильного нагріву системи прям нереально великі!
-
hohlid19
Member
Настанет новая веха вирусов: будет на постоянку врубать вырубать проводник и пуск 
-
white_noise
Member
а той копілот, який тобі так заважає, зараз тобою в одній кімнаті?
-
man1242
Member
звісно, одразу при старті системи завжди весить у рамі
-
erkins007
Member
Я так понимаю это только ноутов коснется. Потому что на ПК и так ограничений в частоте проца нет
-
MAKKACIN
Member
erkins007
на пк також, коли міняєш режим живлення енерго баланс максимальна то і продуктиність і буст проца змінюється іноді, наприклад 12600к на балансі не буде 4800 бустити при простої або при відкритті браузера а на макс продуктиності буде
p.s ця фіча може як майнер працювати лол
на пк також, коли міняєш режим живлення енерго баланс максимальна то і продуктиність і буст проца змінюється іноді, наприклад 12600к на балансі не буде 4800 бустити при простої або при відкритті браузера а на макс продуктиності буде
p.s ця фіча може як майнер працювати лол
-
Rucha
Member
Так спитай в нього, як зробити так, аби він при старті не потрапляв в раму.
-
Polaroid1962
Member
Це такий треш. Типу ви не можете написати софт, який буде відмальовувати меню пуск або контекстне меню швидко? До браузера питань немає, сучасний браузер це повноцінна ОС, однак контекстне меню?
-
Technocrat
Member
А відгук Windows XP на якомусь Pentium 4 3.00 GHz чи Athlon XP все одно швидший 
П - прогрес
П - прогрес
-
МОНАХ
Member
► Пасіба, блін!Цей режим передбачає короткочасний запуск процесора на максимальній частоті в разі старту пріоритетних застосунків.
-
Gelonyrum
Member
Цікаво чи фонова телеметрія буде бустити проц на максимум і чи проц буде 100% часу бущеним 
-
Rucha
Member
Тоді у вас щось не так з системою, бо прискорення мишки аж ніяк не має впливати на навантаження системи.МОНАХ: ↑ 08.05.2026 12:48 навіть на швидке прискорення курсора "мишки"
-
Devijack
Member
Наче воно так і було, 1-2 ядра на макс частоті постійно при запуску чогось.
-
Grava
Member
А Вам щось окрім зручної для геймпада бібліотеки обіцяли? Це лише аналог steam big picture.Pushkinyan: ↑ 08.05.2026 12:26Вони вже выпустили Xbox режим який ніфіга не дає
-
Gelonyrum
Member
Може, якщо частота опитування сенсора більше 2000, я коли не було чим зайнятись тестував це, 12400ф грузило на +- 15% на пустому робочому столі якщо почати люто дьоргати мишкою)Rucha: ↑ 08.05.2026 12:54Тоді у вас щось не так з системою, бо прискорення мишки аж ніяк не має впливати на навантаження системи.МОНАХ: ↑ 08.05.2026 12:48 навіть на швидке прискорення курсора "мишки"
При частоті 500 практично нема навантаження на проц, в межах похибки.
-
Ray2000gt
Advanced Member
При запуску - так. Але тепер воно буде запускати до запуску. Клікнув на пуск, а воно вже Едж вантажить у фоні.Devijack: ↑ 08.05.2026 12:55 Наче воно так і було, 1-2 ядра на макс частоті постійно при запуску чогось.
-
tornadox
Member
Ого в майкрософт відкрили для себе CPU Governor що вже роками є у всіх інших популярних ОС.
Але я бачу що західні видання рознесли цю новину нібито в іграх автоматом буде буст до 30% продуктивності. Але наразі я не знайшов ніякого свіжого підтвердження, а всі відео порівняння перформансу де цей режим вийшов вперше демонструють що різниці ніякої немає.
І я так і не зрозумів:
1. чи вирішує воно проблему логіну з геймпада (коли пк у вітальні біля ТВ і є лише геймпад)
2. чи вирішує воно проблему ігор які потребують UAC промпт (наприклад ігри з анти-чітами рівня ядра)
Якщо хтось знайшов докази що цей режим чимось кращий за наявний Playnite, Steam Big Picture, поділіться!
МС обіцяли повноекранний лончер адаптований під геймпади, крапка.Grava: ↑ 08.05.2026 13:08 А Вам щось окрім зручної для геймпада бібліотеки обіцяли? Це лише аналог steam big picture.
Але я бачу що західні видання рознесли цю новину нібито в іграх автоматом буде буст до 30% продуктивності. Але наразі я не знайшов ніякого свіжого підтвердження, а всі відео порівняння перформансу де цей режим вийшов вперше демонструють що різниці ніякої немає.
І я так і не зрозумів:
1. чи вирішує воно проблему логіну з геймпада (коли пк у вітальні біля ТВ і є лише геймпад)
2. чи вирішує воно проблему ігор які потребують UAC промпт (наприклад ігри з анти-чітами рівня ядра)
Якщо хтось знайшов докази що цей режим чимось кращий за наявний Playnite, Steam Big Picture, поділіться!