Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

Afolsrein: 05.05.2026 11:26 смотрел на msi gaming trio, asus prime, asus tuf, но последний упомянутый дороже на 200€~, не знаю есть ли в tuf’е смысл?
Якщо вам просто вставити карту і грати - то нема сенсу переплачувати за таф, тим паче такі гроші.
Vader
Member

Всім привіт хлопці,буде дєрібан гарного компа,а можно і цілим.Мені цікаво ваше експертне...Буду продавати комп на базі MSI 4070ti думаю її дропнути за 30000,можно буде і поторгуватись трохи, в ідеалі ,чеки ,коробка,вся в вогнях :gigi: Хто бажає в лічку пишіть..обговоримо.Там і поясню ситуацію з продажем,чого да як...
Filabatya
Member

Vader
5070 в кліку з промо коштує стільки ж :D
спойлер
5070 гониться краще і стає в рівень з 4070ті супер, ну і гарантія :gigi:
Последний раз редактировалось Filabatya 06.05.2026 02:07, всего редактировалось 6 раз.
Vader
Member

Filabatya
Серьезно?Понял,трохи занят другими делами,не до видокарт...Поэтому я и написал,что в личке можно обсудить цену,можно значит чуток ниже сделать.Только вот в чистой производительности,все равно 4070ти быстрее.

Отправлено спустя 15 минут 50 секунд:
Filabatya
Нє,все добре чоловіче,тут навіть справа не особо в ціні,ну ти мені в краце пояснив,вже добре. :up:
Vader
Member

Верхний пост Неактуально. ;)
Nikolayovich
Member

Є хтось тут власником 5070 Ті від гіги геймінг ОС, чи є якісь проблеми, особливо цікавить термоінтерфейс?
Vader
Member

Нічого не змінилось,за любий пост ,купа мінусів.. :lol: В когось фобія? :gigi:
Nouriel
Member

Nikolayovich
знаю пару людей які мають, то не жалілись
Nikolayovich
Member

Nouriel: 08.05.2026 01:03 Nikolayovich
знаю пару людей які мають, то не жалілись
Собі придив., бо зразу загорівся таф, но бачу нема за що там переплачувати в 200 $ і ще й нарватись на співаючу. А на що зараз див. при виборі цієї гіги, ревізію чи дату виробництва і реально там щось правили?
GreenMile
Member

Nikolayovich: 08.05.2026 07:47 А на що зараз див. при виборі цієї гіги
На те, як росте її ціна поки ви собі голову морочите.
Nikolayovich
Member

GreenMile: 08.05.2026 09:04
Ціна впала, до Пасхи під 60 к. була!
SPEC1AL1ST
Member

:lol:
Ektalion
Member

Він уже тут двічі писав. Наче нову машину купляє, чи дім.
Nikolayovich
Member

Ektalion: 08.05.2026 13:35
GreenMile: 08.05.2026 09:04 На те, як росте її ціна поки ви собі голову морочите.
Він уже тут двічі писав. Наче нову машину купляє, чи дім.
І що, тебе гребе, почекав місяць і 10 т. в кармані залишиться.
Entar
Member

Nikolayovich: 08.05.2026 13:45 І що, тебе гребе, почекав місяць і 10 т. в кармані залишиться.
Вірно, але думаю далі ціна падати вже особливо не буде, з урахуванням всіх факторів, є сенс або брати зараз або вже через 2 роки 6000 серію.
Nikolayovich
Member

Entar: 08.05.2026 13:59через 2 роки 6000 серію.
Ну ось це як взнав, то остаточно рішив.
Entar
Member

Nikolayovich: 08.05.2026 14:00 Ну ось це як взнав, то остаточно рішив.
Що саме? Я в схожій на вашу ситуацію, більш того моя відеокарта трохи слабша за вашу, але мені не горить, я на 6000 вже перейду.
Постійно ловлю себе на тому, що більше граю в ігри типу факторіо чи oxygen not included/rimworld, ніж в ігри для яких може реально не вистачати моєї відеокарти для самої максимальної графіки :)
GreenMile
Member

Nikolayovich: 08.05.2026 13:45 почекав місяць і 10 т. в кармані залишиться.
Я просто нагадаю, що так само думали ті, хто в кінці 2025р чекали зниження цін і дочекались 60к замість 40к :rotate:
60к вона коштуавала на початку року, місяць тому цінники на неї були навколо 55к, зараз навколо 51к, тобто ніяк не 10к в кармані і мінус місяць часу, який ви вже могли грати на новій карті і отримувати задоволення.

Але то все лірика, в цьому сегменті всі карти нормальні, якихось відверто невдалих, які слід уникати - немає. Для всього іншого є гарантія, яка чудово працює за кордоном. (закреслене не беріть до уваги, переплутав з іншим дописувачем).
Nouriel
Member

Nikolayovich: 08.05.2026 07:47А на що зараз див. при виборі цієї гіги, ревізію чи дату виробництва і реально там щось правили?
не знаю коли і шо міняли в гігабайт, але ті карти брались у різний період, то скарг не було
Nikolayovich: 08.05.2026 13:45І що, тебе гребе, почекав місяць і 10 т. в кармані залишиться.
не розумію, то ж нвідію купують ті хто гроші не рахує, бо інакше купив би 9070хт за 35к :think:
Entar
Member

Nouriel: 08.05.2026 14:26 не розумію, то ж нвідію купують ті хто гроші не рахує, бо інакше купив би 9070хт за 35к :think:
Чому ж не рахують? Людина от 2+ роки тому взяла 4070 супер, і в неї зараз є всі плюшки останнього dlss, що дозволяють грати в усі ігри з близькою до максимальної якості, в гіршому випадку в деяких нових користуючись фреймгеном х2 і длсс якість, та відключаючи "пат трейсінг в тінях/тощо".
Глянув на olx швиденько, щось не бачу щоб люди від них позбавлялися, дешевше 25к не знаходжу. Глянув тут на барахолці, їх взагалі за 30 тис продають :D
Продасть за 23к (купивши на 5-7 тис дорожче в свій час), додасть 27к, купить 5070 ті якщо захоче.
І сумніви в людини вірогідно від того що немає розуміння а чи варто переходити якщо карти так то вистачає, просто з 5070 ті можна буде замість длсс якість виставити длаа в ряді ігр/розпробувати 4к можливо, і "запас" буде - можна буде не думати про оновлення довго, і не переживати що "а раптом 6000 серія затримається чи буде дуже дорогою чи ще якийсь ШІ бум посилиться"

Щоб раз в 2.5 роки потратити 600$ на апгрейд відяхи не треба бути "людиною яка не рахує гроші". Це менше ніж 3 місяці обідати в пузатій хаті, або стільки ж коштує 300л бензину
Последний раз редактировалось Entar 08.05.2026 14:54, всего редактировалось 3 раза.
Ответить