Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
tablestikus
Member
MSiAventador
що це фііо в р2р вдарилося?
що це фііо в р2р вдарилося?
-
Radio Bay
Member
Норм, в мене зараз на Дженели навіть простіше Neotech NEI-3003 але 2 х 1,5м з нарізки.tablestikus: ↑ 04.05.2026 17:21Neotech NEI-4010
Неотеки у срібло вміють, не китайці. Ціну побачив: 4180 — не крило від Боїнга.
Короткий — гарна ідея, якщо обмислена.
Цей, або NEOTECH NEI-3003 RCA 0.5 M — гадки не маю, що ліпше, але обидва будуть норм
https://iprostir.com/audio-video-kabeli ... i-3003-rca
Хана бюджетуMSiAventador: ↑ 04.05.2026 17:27це нова модель K17 R2R Pro
-
tablestikus
Member
Radio Bay
Я ще поміряю, але здається мені під цап буде ідеально 0,5-0,75м
Я ще поміряю, але здається мені під цап буде ідеально 0,5-0,75м
-
Radio Bay
Member
Поміркуй, що може щось кудись двинеш, 1 м — це свобода та гнучкість. То вже тобі зрозумілішеtablestikus: ↑ 04.05.2026 19:05Я ще поміряю, але здається мені під цап буде ідеально 0,5-0,75м
-
MSiAventador
Member
Нє ну а шо, всіляким Пегасусам можна а нам ні ?
Тим більше +20% до ціни платять аудіофіли лише за лейбу "R2R".
-
tablestikus
Member
ну теоретично так, метр дасть запас для рухів, бо потім в планах буде вже нормальна стійка для техніки)Radio Bay: ↑ 04.05.2026 19:43Поміркуй, що може щось кудись двинеш, 1 м — це свобода та гнучкість. То вже тобі зрозумілішеtablestikus: ↑ 04.05.2026 19:05Я ще поміряю, але здається мені під цап буде ідеально 0,5-0,75м
-
Radio Bay
Member
О, я про теж, з тебе пивоtablestikus: ↑ 05.05.2026 09:26бо потім в планах буде вже нормальна стійка для техніки
-
vdemeshko
Member
MSiAventador
я кстати по твой автарке обратил вимание что у тебя Emotiva есть и глянул профиль что B1? как она тебе? я B1+ рассматриваю как вариант полочников на переспективу все так когда дойдет до покупки усилка. Хотя до сих пор кручу варианты так как есть определенные ограничние по размеру что бы до 18см по ширине и они вроде как тут попадают тоже (Там еще Polk Audio R100, MA Silver\Bronze 50 7G, Dali Sonik 1 примерно в нужном размере. В целом бы Emotiva XB2 больше хотелось, но есть ограничения ширине тумбы + телик на ней и нужно еще оставить зазор что бы чуть повернуть колонки в сторону слушателя и тут у эмотивы есть плюсы что она играет с не идельной направленностью). MA шки то по размеру подходят тоже, но в бОльшей мере направленность выраженную имеют(судя по тестам что видел). А так 16+ см идельно по ширине и 18см приемлимо(с учетом, что можно чуть меньше поворот делать в сторону слушателя).
я кстати по твой автарке обратил вимание что у тебя Emotiva есть и глянул профиль что B1? как она тебе? я B1+ рассматриваю как вариант полочников на переспективу все так когда дойдет до покупки усилка. Хотя до сих пор кручу варианты так как есть определенные ограничние по размеру что бы до 18см по ширине и они вроде как тут попадают тоже (Там еще Polk Audio R100, MA Silver\Bronze 50 7G, Dali Sonik 1 примерно в нужном размере. В целом бы Emotiva XB2 больше хотелось, но есть ограничения ширине тумбы + телик на ней и нужно еще оставить зазор что бы чуть повернуть колонки в сторону слушателя и тут у эмотивы есть плюсы что она играет с не идельной направленностью). MA шки то по размеру подходят тоже, но в бОльшей мере направленность выраженную имеют(судя по тестам что видел). А так 16+ см идельно по ширине и 18см приемлимо(с учетом, что можно чуть меньше поворот делать в сторону слушателя).
-
tablestikus
Member
Пиво потім, вертак приїхав - після веги це ж небо і земля і можна кинути на фонокоректор що в підсилювачі і з віскарем оце кайфую під Deep PurpleRadio Bay: ↑ 05.05.2026 14:01О, я про теж, з тебе пивоtablestikus: ↑ 05.05.2026 09:26бо потім в планах буде вже нормальна стійка для техніки![]()

-
Z440_User
Member
Вітаюtablestikus: ↑ 05.05.2026 15:32 вертак приїхав - після веги це ж небо і земля
Після Веги воно дійсно небо і земля. Мабуть Вега ще й з якоюсь Unitra MF-10x була?
AT95 непогана серія картриджів у Аудіотехніки. Яка ще й досить легко апгрейдиться.
Якщо тема зайде - візьміть голку AT-VMN95EN на нього, замість штатного конуса AT-VMN95C (дешман-дешманський).
Якщо вініл козирний чи нульцевий, можна навіть мікролайн заточку AT-VMN95ML чи шибату AT-VMN95SH.
Але навіть AT-VMN95EN дасть дуже відчутний приріст якості та чіткості.
Мій шлях:
Програвачі:
Вега-101 (продано) -> Арктур-004 (продано) -> Электроника-012 (продано) -> Электроника Б1-01 (продано) -> Omnitronik (німецька копія Technics 1200, продано) -> Корвет-038 (продав) -> Феникс ЭП-006 (намагався зібрати стійку Фенікс-005, продав) -> Technics SL-1200 (продано) -> Электроника ЭП-017 (осталась) + Эстония ЕП-010 (пользуюсь) + Электроника ЭП-060 (пользуюсь)
Катриджи:
ГЗКУ (була на вега-101) -> Unitra MF100...MF104 (були на Арктур-004) -> ГЗМ-005 (користуюсь) -> ГЗМ-003 (продав) -> ГЗМ-055 (продав) -> Grado Red (продав) -> Shure M97xE (користуюсь) -> AT-VM540ML (користуюсь) -> Goldring E4 (користуюсь)
Последний раз редактировалось Z440_User 05.05.2026 16:29, всего редактировалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Крутякtablestikus: ↑ 05.05.2026 15:32Пиво потім, вертак приїхав
- Складно, бо швидко і довго 7 хвилин )
-
Z440_User
Member
del
-
MSiAventador
Member
Emotiva B1+ все ж далека від нейтральності, а у моєї версії В1 "паровозить" фазоінвертор трішки якщо не вставити в нього пробку тому без варіантів - обирай Monitor Audio Bronze 50 7G.vdemeshko: ↑ 05.05.2026 14:23 MSiAventador
Dali Sonik 1 вживу не чув, але в мене Dali Ikon 1 та Concept 1 є і вони надто "кінотеатральні" проти Емотіви і Моніторів , які б підсилювачі чи ЦАПи не обирав.
-
tablestikus
Member
Якщо я не помиляюся, то в вегу-300 я як відновлював міняв на рідний відновлений ГЗП-301С з якоюсь дешманською голкою, бо не думав що є сенс замовляти відновлений з карадуновою голкою.Z440_User: ↑ 05.05.2026 16:05Вітаюtablestikus: ↑ 05.05.2026 15:32 вертак приїхав - після веги це ж небо і земля![]()
Після Веги воно дійсно небо і земля. Мабуть Вега ще й з якоюсь Unitra MF-10x була?![]()
AT95 непогана серія картриджів у Аудіотехніки. Яка ще й досить легко апгрейдиться.![]()
Якщо тема зайде - візьміть голку AT-VMN95EN на нього, замість штатного конуса AT-VMN95C (дешман-дешманський).
Якщо вініл козирний чи нульцевий, можна навіть мікролайн заточку AT-VMN95ML чи шибату AT-VMN95SH.
Але навіть AT-VMN95EN дасть дуже відчутний приріст якості та чіткості.
Мій шлях:
Програвачі:
Вега-101 (продано) -> Арктур-004 (продано) -> Электроника-012 (продано) -> Электроника Б1-01 (продано) -> Omnitronik (німецька копія Technics 1200, продано) -> Корвет-038 (продав) -> Феникс ЭП-006 (намагався зібрати стійку Фенікс-005, продав) -> Technics SL-1200 (продано) -> Электроника ЭП-017 (осталась) + Эстония ЕП-010 (пользуюсь) + Электроника ЭП-060 (пользуюсь)
Катриджи:
ГЗКУ (була на вега-101) -> Unitra MF100...MF104 (були на Арктур-004) -> ГЗМ-005 (користуюсь) -> ГЗМ-003 (продав) -> ГЗМ-055 (продав) -> Grado Red (продав) -> Shure M97xE (користуюсь) -> AT-VM540ML (користуюсь) -> Goldring E4 (користуюсь)
Ну вініл в мене весь нульовий, я брав трохи в знайомих мелодії послухати, але віддав і не планую юзати бо і якість там унила, і голку жалко.
Я думав взагалі понаркоманити та взяти шибату.
Відправлено через 3 хвилини 52 секунди:
Погрався ще порівнюючи вбудований фонокорректорк в вертак і той що в моєму підсилювачі онкіо - на слух чую різницю наскіки фонокорректор в онкіо краще, то на ньому і зупинюся. Суб'єктивно мені трохи не вистача високих, але еквалайзером це легко виправив.
-
Z440_User
Member
Тоді новий вертак взагалі портал в інший вимір, навіть з примітивним конусом AT-VM95.tablestikus: ↑ 05.05.2026 17:48 вегу-300
Я гадав що мова хоча б про Вега 108...109 з Unitra'вським ЕПУ та картриджем MF100...104.
Ну от якраз для мелодії я і тримаю ГЗМ-005 в своєму парку картриджів.tablestikus: ↑ 05.05.2026 17:48 Ну вініл в мене весь нульовий, я брав трохи в знайомих мелодії послухати, але віддав і не планую юзати бо і якість там унила, і голку жалко.
А якість на мелодії буває від рівня "ніхріна собі
З моєї фонотеки лише декілька обраних платівок мелодії мають доступ до Shure M97xE та Goldring E4.
AT-VM540ML суто ідеальний імпортний та сучасний нульцевий вініл торкається.
з усіх вертаків що у мене були, мабуть:
1.) львівський Фенікс-006 це топ
2.) технарь 1200
3.) Електроніка ЕП-017 (перших випусків) / одеська Електроніка ЕП-060. Переваги однієї, перекривають мінуси іншої і навпаки. Важкий вибір.
4.) Естонія ЕП-010 бо він один такий (прообраз Optonica RP-7100 звісно знаю, а топчик 9100 взагалі дуже рідкий звір в продажу і за багато грошей)
Якось так
-
DEVES
Member
Когда я упомянул Sony PS-LX310BT в том плане, что его достаточно для большинства желающих прикоснуться к винилу, — накидали минусов. А когда в кадре появился Audio-Technica AT-LP70xBT (те же яйца, только сбоку), то подобного не наблюдается.
Интересная штука выходит
Интересная штука выходит
-
Z440_User
Member
DEVES, ну свою думку відносно вищеназваних апаратів я залишу при собі, але треба мати на увазі що свій "послужний перелік" апаратів я наводив, відповідно ці 2 апарати я оцінюю відносно свого досвіду.
Але відносно Вега-300, вони обидва з іншого виміру.
Але відносно Вега-300, вони обидва з іншого виміру.
-
Radio Bay
Member
К винилу на компьютерных форумах отношение, как к архиазму, может, посмотрели, что хайпохейт не получиться и успокоилисьDEVES: ↑ 05.05.2026 21:47Интересная штука выходит
Відправлено через 3 години 14 хвилин 49 секунд:
tablestikus
- Якщо впадеш у ступор
-
https://iprostir.com/kabeli-v-buxtax/me ... 3003_upocc - 8,5 мм
https://iprostir.com/aksessuary/razyomy ... ttaf_93400 - до 9
Там і спаяють, робив так
-
Scoffer
Member
Різаки для платівок собі ще не обираєте?) А то слухати на них є обмежена кількість чого.
-
Z440_User
Member
Необмежена кількість будь-чого.Scoffer: ↑ 06.05.2026 02:52 Різаки для платівок собі ще не обираєте?) А то слухати на них є обмежена кількість чого.
Рівно так само як і hi-res, audiocd та інше. Щось є, чогось немає...
Музика з фізичних носіїв то зовсім інша модель споживання, більш свідома.
Це вам не спотіфай з мільярдом треків, коли слухач навіть не знає хто у нього в плейлисті грає.
на ютубчику є шоу "Що слухає #назва_міста".
Там у людей питають що вони слухають, назвіть декілька виконавців.
Людина знімає навушники в яких щось грає і не може назвати що вона щойно слухала, лізе в плейлист та читає що у неї там грає...