Новости
Последние статьи и обзоры
be quiet! випускає системи охолодження Dark Rock 6 та Dark Rock Pro 6 з напівпасивним режимом
-
Artem_M
Member
Пропоную обговорити be quiet! випускає системи охолодження Dark Rock 6 та Dark Rock Pro 6 з напівпасивним режимом
Хтось тай купить по ціні нормальної водянки.
Але із власного досвіду скажу, що silent wings хоч і тихі, але не дуже підходять саме для радіаторів, не великий у них статичний тиск.
Але із власного досвіду скажу, що silent wings хоч і тихі, але не дуже підходять саме для радіаторів, не великий у них статичний тиск.
-
Afit
Member
Я виберу повітря, якщо в мене буде не розкочегарені 6-8 ядер і відяха відповідна (до 250 ват). Який сенс в рідинному в такому випадку?Artem_M: ↑ 05.05.2026 15:55 Пропоную обговорити be quiet! випускає системи охолодження Dark Rock 6 та Dark Rock Pro 6 з напівпасивним режимом
-
denizen
Member
у мене 4 про, повністю задоволений, холодний, абсолютно тихий.
загально, майже не видно різниці, може додали трубку на перефірії.
Взагалі, не зрозуміло, що то за показник - може відвести 300Вт, це при яких умовах?
Взагалі, не зрозуміло, що то за показник - може відвести 300Вт, це при яких умовах?
-
Afit
Member
Десь бачив що це в стендових умовах тестується, коли рівномірно на всю п'ятку розподілене тепло. Звісно якщо подати ці 300Вт на 20% цієї площі, то він не вивезеdenizen: ↑ 05.05.2026 16:19 у мене 4 про, повністю задоволений, холодний, абсолютно тихий.
-
FirstTDM
Member
Хорошие девайсы... у меня уже почти год трудится Dark Rock Pro 5 - всё отлично, абсолютно тихо, холодно и в водянке нет необходимости...Artem_M: ↑ 05.05.2026 15:55Пропоную обговорити be quiet! випускає системи охолодження Dark Rock 6 та Dark Rock Pro 6 з напівпасивним режимом
-
Dilfin
Member
В мене be quiet! Pure Rock Pro 3 Black, який повинен відводити до 250 Вт тепла, також AMD Ryzen 7 5800X, який при навантаженні споживає 140–145 Вт, при навантаженні в іграх температура 74-78 градусів, якось так воно працює. Наприклад Intel Core i9-14900K / 13900K: У режимі "Unlimited Power Limit" (який часто увімкнений на материнських платах за замовчуванням) вони можуть споживати від 253 Вт до 320+ Вт під повним навантаженням (наприклад, при рендерингу відео або в Cinebench), тому такий кулер вже не справиться з такими процесорами.denizen: ↑ 05.05.2026 16:19 у мене 4 про, повністю задоволений, холодний, абсолютно тихий.
-
FarCry
Member
Люблю Be Quiet и часто ставлю их клиентам... но мне не нравится, что они начали ставить кастомные вентиляторы одетые в пластик. Их будет сложнее заменить, чем обычные с проволкой. ¯\_(ツ)_/¯
-
aaleksandrenko
Member
З одної сторони так. З іншої в бікваєт заявлений напевно найбільший ресурс роботи. Для сайлент вінгс 4 це до 300 тис годин. Навіть 100 тис годин це більше 11 років безперервної роботи. А можливий брак перевіриться протягом гарантії.FarCry: ↑ 05.05.2026 17:18 Люблю Be Quiet и часто ставлю их клиентам... но мне не нравится, что они начали ставить кастомные вентиляторы одетые в пластик. Их будет сложнее заменить, чем обычные с проволкой. ¯\_(ツ)_/¯
Або ж є Noctua NH-D15 G2 Chromax.Black
Последний раз редактировалось aaleksandrenko 05.05.2026 17:34, всего редактировалось 1 раз.
-
radeon5870
Member
Єдине, що заслуговує уваги у цьому кулері, точніше у його радіаторі....
так це розміщення теплових трубок.
Невже у компанії БіКваєт вистачило грошей (і розуму) на п'ятихвилинну консультацію інженера з вентиляції?
так це розміщення теплових трубок.
Невже у компанії БіКваєт вистачило грошей (і розуму) на п'ятихвилинну консультацію інженера з вентиляції?
-
NJ_KAY
Junior
для пасивності, було б краще без пластику по боках. це ж тільки заважатиме конвекції 
-
MessiaH
Member
Кому нужны эти воздуханы когда есть вода???
-
daesz
Member
Надіємось, будуть не такою шляпою як др5 по ціні 2-2.5 пірлес асасінів та ефективністю 0.8-0.9 пірлес асасіна, ще й з пропрієтарним пропелером, який в разі чого - не заміниш. Хоча зачекайте, це ж бікваєт.
-
erkins007
Member
Тишина, производительность, горячий воздух от проца идёт не в корпус, а наружу и не греет другие компоненты.Afit: ↑ 05.05.2026 16:16Який сенс в рідинному
-
Megaclite
Member
Be quiet здулися.
По відчуттям ця контора закриється в десь в наступні 2 роки
-
The_Rusik
Member
Ставить такое одоробло себе в корпус в 2026 году... Для кого это выпускают, когда есть Арктик за эти деньги.
-
STARL1GHT
Member
Сподіваюся що ні. Маю їхню продукцію, якістю задоволений. Також у мене були випадки, коли треба було звернутися до їх сервісу, і ситуація була не в мою користь — і вони завжди йшли на зустріч.Megaclite: ↑ 05.05.2026 19:14 Be quiet здулися.
-
Artem_M
Member
А який сенс тоді в повітрі за 100 євро, якщо є по 35?Afit: ↑ 05.05.2026 16:16 Я виберу повітря, якщо в мене буде не розкочегарені 6-8 ядер і відяха відповідна (до 250 ват). Який сенс в рідинному в такому випадку?
-
den888
Member
ну да, ну да, с воздушкой нужно наушники одевать... активные...как в тире.... как я мог забыть... аргумент! который заслужили на этом форумеerkins007: ↑ 05.05.2026 19:02Тишина, производительность, горячий воздух от проца идёт не в корпус, а наружу и не греет другие компоненты.Afit: ↑ 05.05.2026 16:16Який сенс в рідинному
-
erkins007
Member
den888
Глупо спорить что водяное охлаждение будет тише. Это не значит что нужно надевать наушники, это значит что воздух будет просто громче.
Ваша попытка уйти в крайности смотрится крайне странно
Глупо спорить что водяное охлаждение будет тише. Это не значит что нужно надевать наушники, это значит что воздух будет просто громче.
-
den888
Member
да-да, один вентилятор 140 мм у воздуха, и 2-3 120-140мм у водянки. мы конечно умолчим про режимы в которых будем тестить "тихую" водянку и "шумный" воздух, про помпу в особо "крутых" экземплярах мы тоже промолчим, но кинем кирпич, на всякий случай =)erkins007: ↑ 05.05.2026 20:05 den888
сижу думаю, почему noсtua еще не обанкротилась... наверное форум местный не читают ... надо подсказать.