Дочасний доступ Subnautica 2 стартує через два тижні

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную до обговорення Дочасний доступ Subnautica 2 стартує через два тижні
============================================

► Переглянув "щоденники" розробників - обіцяють такий рівень геймплею, що і "сінгло-філи" не будуть жалітися, і "кооператори" будуть задоволені, але особливо наголошують, що під "мультиплеєром" в першу чергу розуміють саме з товаришем-двома зануритись в спільну для кількох людей атмосферу :up: ...
спойлер
...а не :laugh: формат "королевської битви" на ножах, за якого коло карти поступово звужується по периметру левіафанами, що пожирають тих, хто не дуже поспішає до центральної лабораторії "архітекторів", щоб не стати одним з перших підсмажених їхніми випромінювачами.
► В будь-якому випадку чекаю з нетерпінням. Може, якщо формат "під мульт" і не зайде, так точно в конструкторі зависну надовго.
Jaa
Member

Нарешті, найочікуваніша мною гра.
Ortyomko
Member

гра топова, першу частину пройшов до дир.
єдине, що не дуже подобається формат ьорлі аксесс, що я плачу бабки, і отримую бета-тест, і ще 2-3 роки чекаю, коли з'явиться фінал, і тестю всі їх бока.
werneo
Member

Якщо я правильно пам'ятаю, голодні дяді з Krafton звільнили весь основний склад розробників гри з оригінальної студії. Пропоную не спонсорувати засранців.
VovaII
Member

werneo
Думаєте стане гірше? — Просто запитую.

Відправлено через 10 хвилин 20 секунд:
Ortyomko
Існує чудовий захист від цього. Спочатку подивитись проходження на Ютубі.
— Погодьтесь: значно приємніше побачити як у стрімера зависає/вилітає гра, чи не збереглося або пропало проходження, ніж самому із таким зіткнутися!
Igor_1974
Member

Першу пройшов двічі з величезним задоволенням. Цю також очікую.
Denverson
Junior

Jaa: 01.05.2026 10:53 Нарешті, найочікуваніша мною гра.
Підтримую! Також давно чекав продовження, а тут ще й кооп нарешті, якого так не вистачало у першій грі.
werneo
Member

VovaII: 01.05.2026 11:41 werneo
Думаєте стане гірше? — Просто запитую.
Не знаю. Не люблю засранців які жертвують якістю заради власної наживи.
Duck
Junior

werneo: 01.05.2026 11:20 Якщо я правильно пам'ятаю, голодні дяді з Krafton звільнили весь основний склад розробників гри з оригінальної студії. Пропоную не спонсорувати засранців.
Суд зобов’язав повернути
Блін, вийде норм гра, а не швиденьке лутання бабла з передзамовлень :weep:
zaqik
Member

Зашёл плюсануть комент про то, что первая часть была скучной и вообще не понимаю хайпа вокруг неё, а тут такого нет. Непорядок-с.
Ответить