Новости
Последние статьи и обзоры
Сліпе тестування показало, що DLSS 4.5 подобається користувачам більше за FSR 4.1
-
denizen
Member
Пропоную обговорити Сліпе тестування показало, що DLSS 4.5 подобається користувачам більше за FSR 4.1
якщо поряд не по поставити скріни, то вони всі однакові. реально з лупою треба шукати різницю
якщо поряд не по поставити скріни, то вони всі однакові. реально з лупою треба шукати різницю
-
Sanьka
Member
Якщо гра цікава і ігровий процес захоплює, різниці не побачи.
АМД непогано наздогнала НВ, звісно відстає, але відставання вже не критичне.
АМД непогано наздогнала НВ, звісно відстає, але відставання вже не критичне.
-
byaka
Member
Я якось випадково переключив на фср 3,в грi з'явилися шлейфи за об'єктами я отдразу зрозумiв що щось тут нетакdenizen: ↑ 30.04.2026 09:16 Пропоную обговорити Сліпе тестування показало, що DLSS 4.5 подобається користувачам більше за FSR 4.1
Отправлено спустя 6 минут 8 секунд:
Менi так само писали амд фанати коли амд випустила перший фср,який перетворював картинку в жахSanьka: ↑ 30.04.2026 09:17 АМД непогано наздогнала НВ, звісно відстає, але відставання вже не критичне.
-
hohlid19
Member
"Независимое" тестирование очередное, без какого либо заноса чемоданов 
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Дай угадаю — Киберпанк? Где ФСР прикручен на тяп ляпbyaka: ↑ 30.04.2026 09:26Я якось випадково переключив на фср 3,в грi з'явилися шлейфи за об'єктами я отдразу зрозумiв що щось тут нетакdenizen: ↑ 30.04.2026 09:16 Пропоную обговорити Сліпе тестування показало, що DLSS 4.5 подобається користувачам більше за FSR 4.1
-
Pushkinyan
Junior
в апскейл вірю, особливо коли геймінг на тв в 4к, в домалювання кадрів ні - це знущання над людьми і приклад поганого маркетингу, який з року в рік продовжує нвідіа скармлювати своїй пастві...
-
byaka
Member
The First Descendanthohlid19: ↑ 30.04.2026 09:37 "Независимое" тестирование очередное, без какого либо заноса чемоданов
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:Дай угадаю — Киберпанк? Где ФСР прикручен на тяп ляпbyaka: ↑ 30.04.2026 09:26
Я якось випадково переключив на фср 3,в грi з'явилися шлейфи за об'єктами я отдразу зрозумiв що щось тут нетак
![]()
-
hohlid19
Member
byaka
Что это?
Что это?
-
Matumba92
Member
Можно бесконечно много сравнивать это всё на Ютубе и по картинкам в интернете, спорить о том что лучше.
Лучший вариант это включаете на своём ПК игру, сначала играете с одним апскейлером, потом с другим, если вы не фанбой красных то сразу без скринов под лупой увидите разницу.
Ставил через всякие оптискейлеры фср 4, да оно лучше 3фср, но никакой конкуренции с длсс он не выдерживает. Пока не попадались игры в которых фср был не то что лучше а хотя бы+- на одном уровне с длсс.
Не стройте своё мнение на чужом выборе, рассуждениях и всё сразу станет на свои места.
Запускайте и пробуйте
Лучший вариант это включаете на своём ПК игру, сначала играете с одним апскейлером, потом с другим, если вы не фанбой красных то сразу без скринов под лупой увидите разницу.
Ставил через всякие оптискейлеры фср 4, да оно лучше 3фср, но никакой конкуренции с длсс он не выдерживает. Пока не попадались игры в которых фср был не то что лучше а хотя бы+- на одном уровне с длсс.
Не стройте своё мнение на чужом выборе, рассуждениях и всё сразу станет на свои места.
Запускайте и пробуйте
Последний раз редактировалось Matumba92 30.04.2026 10:15, всего редактировалось 1 раз.
-
byaka
Member
Це та гра яку ви не вгадали
-
Геральт
Member
Це було порівняння DLSS 4.5 з FSR і нативним TAA.
Далі можна не читати. Якщо порівнювались апскейли між собою, то нащо там нативний ТАА? Якщо апскейли порівнюввались з нативом, то там є і DLAA і FSR100.
Далі можна не читати. Якщо порівнювались апскейли між собою, то нащо там нативний ТАА? Якщо апскейли порівнюввались з нативом, то там є і DLAA і FSR100.
-
byaka
Member
А який сенс вiд DLAA,якщо людям потрiбно бiльше фпс після увімкнення променiв.Геральт: ↑ 30.04.2026 10:24 Це було порівняння DLSS 4.5 з FSR і нативним TAA.
-
Геральт
Member
byaka
Порівнювалась якість в сліпому тесті. От такий сенс.
Променів в Pax Romana, ну-ну
-
byaka
Member
DLSS все ж бiльш реалicтичний сценарій використання i як на мене DLAA потрiбний далеко не кожному.Я навiть в старих іграх вмикаю DLSS,тому що рiзниця не настiльки велика з DLАА щоб жертвувати плавнiстю картинки.Геральт: ↑ 30.04.2026 10:40 byaka
-
destructX
Member
Після жахливого FSR3 і кідалова rdna 2/3 власників на технології, на фоні dlss люди автоматом голосуватимуть за зелених ще багато років 
-
denizen
Member
там в оригінальній статті, більшість людей, зазвичай не бачили різниці
-
waryag
Member
А перший ДЛСС вражав уяву неймовірною деталізацією?byaka: ↑ 30.04.2026 09:26Менi так само писали амд фанати коли амд випустила перший фср,який перетворював картинку в жах
Відправлено через 13 хвилин 30 секунд:
Тут складно сперечатися.destructX: ↑ 30.04.2026 11:02Після жахливого FSR3 і кідалова rdna 2/3 власників на технології, на фоні dlss люди автоматом голосуватимуть за зелених ще багато років
Але АМД готується виправитися... і кинути власників РДНА4!
-
cspp
Member
Я думаю если тестировали утром, а потом перетестируют вечером, то человек попутает свои же результаты и даже ответит не так как раньше, многое субъективно и зависит от обстоятельств, настроения и т.д.,особенно если картинка похожа, конечно при явном качестве там видно сразу, но тут очень неясно.
-
byaka
Member
Не вражав, але ним можно було користуватися i не плюватися вiд кiлькостi артефактiв та спотворень картинки яка була присутня на фср.waryag: ↑ 30.04.2026 11:09А перший ДЛСС вражав уяву неймовірною деталізацією?byaka: ↑ 30.04.2026 09:26Менi так само писали амд фанати коли амд випустила перший фср,який перетворював картинку в жах![]()
Знаете звiдки я це знаю?Я вмикав цей самий перший фср на GTX1070 тому що в 30 фпс грати не дуже хотiлось,але навiть тодi я вiдмовився вiд фср,тому що це було просто мicиво iз пiкселей i куди краще було просто знизити налштуання графiки.
-
waryag
Member
cspp
30-40% людей не бачать різниці. Нвідіа формально виграла, але фактично це нічия на користь АМД.
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Оглядачі і юзери відверто глузували з технології аж до виходу ДЛСС2.
30-40% людей не бачать різниці. Нвідіа формально виграла, але фактично це нічия на користь АМД.
Відправлено через 1 хвилину 12 секунд:
Не можна було.byaka: ↑ 30.04.2026 11:24Не вражав, але ним можно було користуватися i не плюватися вiд кiлькостi артефактiв та спотворень картинки яка була присутня на фср.
Знаете звiдки я це знаю?Я вмикав цей самий перший фср на GTX1070 тому що в 30 фпс грати не дуже хотiлось,але навiть тодi я вiдмовився вiд фср,тому що це було просто мicиво iз пiкселей i куди краще було просто знизити налштуання графiки.
Оглядачі і юзери відверто глузували з технології аж до виходу ДЛСС2.
-
Mozdev
Member
Цікаво тут такий ж тест де порівнювали натив та апскейл? Якщо такий ж, то це фігня.