Аж відлягло (брешу)
Новости
Последние статьи и обзоры
Відеокарти Galax залишаються з нами. З’явилися офіційні коментарі від Galax і Palit
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Відеокарти Galax залишаються з нами. З’явилися офіційні коментарі від Galax і Palit
Аж відлягло (брешу)
Аж відлягло (брешу)
-
Nikolay Yeryomenko
Member
А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
-
doc-oc
Member
Меня больше интересует, куда делся бренд XpertVision?! Такое название мне намного больше нравится, чем Palit
Последний раз видел надпись XpertVision GmbH на коробке с видеокартой GTX1080 под брендом Palit
Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
Последний раз видел надпись XpertVision GmbH на коробке с видеокартой GTX1080 под брендом Palit
Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
У меня была куча видеокарт XpertVision/Palit, начиная от 8800GT и заканчивая GTX1080 и ни с одной проблем не было! Более того, дома до сих пор лежат две полностью рабочие 8800GT Sonic и Super! 8800GT живые только от этого бренда, а от остальных сдохли практически 100% карт этой серии!Nikolay Yeryomenko: ↑ 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
-
hohlid19
Member
Nikolay Yeryomenko
От поколений зависит. В 10 линейке они топом за свои деньги были. Во времена 400-600 линеек дохли как мухи.
От поколений зависит. В 10 линейке они топом за свои деньги были. Во времена 400-600 линеек дохли как мухи.
- спойлер
- оттуда и взялась поговорка Палит—ваш дом спалит
-
FarCry
Member
Nikolay Yeryomenko
viewtopic.php?t=280262
Ось, почитайте мій пост.
TLDR: Вони забули покласти термопрокладки, відюха перегрівалася. Замінив сам. Через 5 місяців все одно здох VRAM.
viewtopic.php?t=280262
Ось, почитайте мій пост.
TLDR: Вони забули покласти термопрокладки, відюха перегрівалася. Замінив сам. Через 5 місяців все одно здох VRAM.
-
Dilfin
Member
зараз відсоток повернення по гарантії у Паліт в середньому 0,8% – 1,2%, порівняно з Асус 1,4% – 1,9%, я їх не купляв бо не подобається мені що там тільки 24 місяці гарантії, але люди кажуть, що зараз це надійні пристрої, мабуть вони зробили висновок з минулого і стараються поправити репутацію, хоча ціни на їхні відеоплати також зараз високі.Nikolay Yeryomenko: ↑ 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
-
leif
Member
Dilfin
Звідки інфа про кількість гарантійних звернень?
Звідки інфа про кількість гарантійних звернень?
-
KimRomik
Member
роблю ставку, що саме Nvidia пустила ці чутки, щоб налякати людей 
-
Dilfin
Member
https://www.tomshardware.com/news/swiss ... lure-rates
Дані взяті з сайтів digitec.ch та galaxus.ch. Цей показник розраховується як відсоток товарів конкретного бренду, у яких було виявлено дефект протягом перших 24 місяців після покупки (на основі щонайменше 300 проданих одиниць за останні два роки). Яксь так.
-
leif
Member
Dilfin
Ну тобто це якийсь один швейцарський рітейлер і без конкретики що це за звернення такі. Цікаво, але мало інфи і не зрозуміла специфіка швейцарського ринку. Я б не робив по цьому категоричних висновків, але ви як знаєте. До того ж це аж 23 рік.
Ну тобто це якийсь один швейцарський рітейлер і без конкретики що це за звернення такі. Цікаво, але мало інфи і не зрозуміла специфіка швейцарського ринку. Я б не робив по цьому категоричних висновків, але ви як знаєте. До того ж це аж 23 рік.
-
Dilfin
Member
Ну так, інформація не повна, але хоть щось, і не часто чути про те, як палає паліт, тому можливо доля правди в тому є.) Я особисто їх не купляю, якось вони виглядають моторошно, не всиляють довіри, але так як дешевші то мають право на існування.leif: ↑ 29.04.2026 16:45 Dilfin
-
n+gibat[]r
Member
Дом спалитьNikolay Yeryomenko: ↑ 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
Мав від Palit GTX1060 JetStream, Palit RTX4070Ti JetStream, зараз маю дві Palit RTX5080 Gamerock в робочих станціях, все добре працювало і працює.
-
byaka
Member
Мав Palit GeForce 6800 GS SUPER, згорiла через 2 недiлi.Nikolay Yeryomenko: ↑ 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
-
erkins007
Member
Щас это обычный бюджетный производитель с своими компромисами.Nikolay Yeryomenko: ↑ 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
Эпоха фраз в духе "что воняет и горит? Это карта от Палит!" давно прошла, но вы должны понимать что если что-то стоит сильно дешевле, то там что-то хуже по качеству.
-
byaka
Member
Почесне мicце "хату спалить" зараз заняв асус i його старi ревiзiї материнок пiд AM5erkins007: ↑ 29.04.2026 19:56Щас это обычный бюджетный производитель с своими компромисами.Nikolay Yeryomenko: ↑ 29.04.2026 15:52 А хто мав чи має відеокарту від Palit? Як вони по надійності?
Эпоха фраз в духе "что воняет и горит? Это карта от Палит!" давно прошла, но вы должны понимать что если что-то стоит сильно дешевле, то там что-то хуже по качеству.
-
erkins007
Member
byaka
Не совсем ясно причем тут материнки, если обсуждаются видяхи.
Если брать материнки то там безусловный лидер по прогарам это асрок.
-
Keyser Soze
Member
-
byaka
Member
Мы ж просто говоримо що здатно спалити хату i це не може обмежуватися тiльки вiдеокартамиerkins007: ↑ 29.04.2026 20:27 byaka
У Палiт якicть доречi краща нiж у оверпрайсного асуса!
-
kairo
Member
Чому тоді гарантія два роки?byaka: ↑ 29.04.2026 20:57У Палiт якicть доречi краща нiж у оверпрайсного асуса!
-
byaka
Member
Небажання платити за замiну термпопасти так прокладок.Це доречi теж закладається в цiну вiдеокарти.kairo: ↑ 29.04.2026 21:30Чому тоді гарантія два роки?byaka: ↑ 29.04.2026 20:57У Палiт якicть доречi краща нiж у оверпрайсного асуса!
Последний раз редактировалось byaka 29.04.2026 21:39, всего редактировалось 1 раз.