Я розумію, що краще взяти готовий, і буду дивитись тут на місці.
А може, хтось купував набори недавно? Можете поділитись, де їх краще глянути?
Так гальмувати легше. Я 200 спереду ставлю. При цьому шимано (кажуть що стоп-крани, не згоден) і металічні колодки. І десь на 70% переднім гальмом працюю, зокрема і на схилах. Через руль не літаю.dead_rat: ↑ 17.04.2026 21:19В чому прикол величезних роторів?
В українських реаліях краще дивитись лише на sram чи shimano - це просто єдині гальма, які можна придбати по місцю в разі чогоБарбарис: ↑ 17.04.2026 19:24Brembo випустили велогальма GR-PRO для мтб
Та просто больше ротор легче тормозится. для тех великов что тут єто не имеет никакого значение чисто естетически только или если достались комплектом , а так тратиться на увеличения когда уже чтото есть рабочее смысла нетdead_rat: ↑ 17.04.2026 21:19 В чому прикол величезних роторів? Катапультуватися через руль?
дорогий квадрат. його складно купити. 2 місце SHIMANO Hollowtech II верхніх серій - СЛХ ХТ ХТР СейнтKingofgamE: ↑ 28.04.2026 01:10Який тип каретки вважається зараз самим живучим?
Дяк. На днях займусьHotspur: ↑ 28.04.2026 01:15дорогий квадрат. його складно купити. 2 місце SHIMANO Hollowtech II верхніх серій - СЛХ ХТ ХТР СейнтKingofgamE: ↑ 28.04.2026 01:10Який тип каретки вважається зараз самим живучим?
Я ж теж так вмію відповідати... Я так бачу гальма з різкішою модуляцією залишились поза досвідом, переливання одного й того по колу...Барбарис: ↑ 28.04.2026 13:54Я так бачу гальма з модуляцією чи налаштуваннями ручок
Я цього не заперечував, але об'єми циліндрів інші. І "модуляція" інша. І гальмівна рідина може відрізнятись (dot 3, dot 4, dot 5, мінеральне масло, і від недавна ще мінеральне масло збільшеної текучості). Навіщо такі борошна.Барбарис: ↑ 28.04.2026 13:54І практично не рідні ручки цілком собі ставляться
Потужний аргумунт. Не те що з каліпери з нерідними ручками матимуть іншу динаміку, еге жБарбарис: ↑ 28.04.2026 14:28Злив зараховано.
Можна приклад? Вперше запарююсь над цимБарбарис: ↑ 28.04.2026 06:58 KingofgamE, шатуни краще під змінні зірки, а педалі від велго.
unique-neon, раз переді мною на піднятому пішохідному переході авто загальмувало в дощ(там швидкість обмежена км в 20 і ремонт в одній смузі), так я на 6100 ледь через кермо не перелетів. Кожне гальмування відчувається як удар.
Мова просто про те, що випустили, а не купляти. Бо гальма не для повсякденного використання, а для великих дисків і спусків. Хіба для тренувань.
Magura в нас теж ніби не продається, хоча зараз розетка возить. ТРП чи Хопе, Трікстаф чи Льюіс теж є. І в чому проблема замовити з-за кордону?
Я 6-і взяв тому, що трапились по акції за 3+ закордоном, а не по місцю. А так би дивився щось незвичне або по одному купляв.