Корпус Vinga Gladius чи Vinga Vision II

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Junior

1. Корпус Vinga Gladius
2. Vinga Vision II

Що брать панове, не можу визначитись...
Filabatya
Member

ilwsm
Junior

А на хіба воно мені треба твоє бездумне посилання ? Якщо в мене доволі просте питання, вибрати один варіант з обох, на хріна ти мені скинув тему, де обговорюються безліч корпусів і треба тратити безліч часу, замість того щоб якийсь знаючий всі нюанси тикнув мені в правильний вибір...
Rex
Member

ilwsm
Яку відповідь хочете отримати? Корпуси дуже схожі.
Якщо планується гарна збірка на показ - беріть зі склом, робіть кабельменеджмент, кулери з підсвіткою, ставте на стіл і буде радувати око.
Якщо все це не цікаво - беріть з глухою стінкою.
Що ще порадити?
ilwsm
Junior

Rex
Не важливо стінка зі склом чи ні. А чому брати з саме з глухою, якщо мені без різниці? Якісь є інші недоліки/переваги між цими корпусами...
Melki
Member

ilwsm: 26.04.2026 12:49якийсь знаючий всі нюанси тикнув мені в правильний вибір
т.е. ты ищешь специалиста, который специализиркется только на этих двух корпусах и точно знает какой лучше?

ну бери тот что справа
Yurius
Member

ilwsm: 26.04.2026 12:49А на хіба воно мені треба твоє бездумне посилання ? Якщо в мене доволі просте питання, вибрати один варіант з обох, на хріна ти мені скинув тему, де обговорюються безліч корпусів і треба тратити безліч часу, замість того щоб якийсь знаючий всі нюанси тикнув мені в правильний вибір...
Берега не плутай, це не твій влог,тут є правила на які було вказано посиланням.
Krovatka
Member

Melki: 26.04.2026 13:50
ilwsm: 26.04.2026 12:49якийсь знаючий всі нюанси тикнув мені в правильний вибір
т.е. ты ищешь специалиста, который специализиркется только на этих двух корпусах и точно знает какой лучше?

ну бери тот что справа
У меня 2 диплома по корпусам винга, я бы левый взял
StTechnik
Member

А я бы белый взял. :shuffle:
Rex
Member

ilwsm
Ну з глухою стінкою краще шумоізоляція (теоретично). Більш практичний, з точки зору експлуатації - скло можна розбити.
З іншого боку - у того що зі склом передня панель перфорована, що значно краще для вентиляції (теоретично)
Melki
Member

Krovatka: 26.04.2026 15:392 диплома по корпусам винга, я бы левый взял
ну давай, обоснуй
Buldozer.
Member

ilwsm: 26.04.2026 12:49
А на хіба воно мені треба твоє бездумне посилання ? Якщо в мене доволі просте питання, вибрати один варіант з обох, на хріна ти мені скинув тему, де обговорюються безліч корпусів і треба тратити безліч часу, замість того щоб якийсь знаючий всі нюанси тикнув мені в правильний вибір...
Средний мне кажеться практичнее
Ответить