Turtle Beach пропонує бездротову мишу із сенсорним екраном

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Turtle Beach пропонує бездротову мишу із сенсорним екраном

Схоже що Xzibit вже дістався і до мишок :lol:
waryag
Member

Пропоную обговорити Turtle Beach пропонує бездротову мишу із сенсорним екраном

Наркомани. Так і бачу, що кібершпроти, яким нібіто потрібен 8к донгл, заради екранчику беруть кирпичину вагою 135г із сумнівною ергономікою. :rotate:
dead_rat
Member

Штош, хтось мав це зробити чисто because I can
Yurius
Member

Емммм 135гр і всрата форма ...місцеві діди будуть в захваті :lol:
Tailmon
Member

У меня к второму монитору подключены 2 пк, чтоб переключится между ними я нажимаю на мониторе кнопку выбора источника сигнала. По несколько раз в день переключаясь, каждый раз обкладываю матом того маркетолуха, который додумался сделать управление на мониторе сенсорным, вслепую через раз промахиваешься и выключаешь монитор, Такая мышь полетит в мусорку через пару часов использования.
Ektalion
Member

Yurius: 26.04.2026 11:26 Емммм 135гр і всрата форма ...місцеві діди будуть в захваті :lol:
В моєї Roccat Kone 130гр і нічого :dontknow:
yariksom
Member

Ektalion
Значить ти місцевий дід
я теж судячи з коментарю :gigi:
xIIImaL
Member

спойлер
5f15866eb1c7e36700141a56.jpg
Gelonyrum
Member

Це жарт?
акумулятором на 1000 мА·год, який має забезпечувати до 10 годин автономної роботи з увімкненим екраном або до 15 годин з вимкненим підсвічуванням екрана.
В мене мишка від акума на 600mAh тримає 3 тижні, при чому за ПК я сиджу по 16+ годин на день... (Logitech G304)

Відправлено через 4 хвилини 4 секунди:
Tailmon: 26.04.2026 11:29 У меня к второму монитору подключены 2 пк, чтоб переключится между ними я нажимаю на мониторе кнопку выбора источника сигнала. По несколько раз в день переключаясь, каждый раз обкладываю матом того маркетолуха, который додумался сделать управление на мониторе сенсорным, вслепую через раз промахиваешься и выключаешь монитор, Такая мышь полетит в мусорку через пару часов использования.
Візьміть собі розгалужувач відеосигналу, зможете натисканням кнопки переключатись між джерелами вводу) Думаю це зручніше ніж постійно залазити в налаштування і джерело вводу в моніторі міняти.
Якось так воно буде виглядати:
спойлер
Изображение
Polaris
Member

Виглядає не зручно
Tailmon
Member

Tailmon: 26.04.2026 11:29 У меня к второму монитору подключены 2 пк, чтоб переключится между ними я нажимаю на мониторе кнопку выбора источника сигнала. По несколько раз в день переключаясь, каждый раз обкладываю матом того маркетолуха, который додумался сделать управление на мониторе сенсорным, вслепую через раз промахиваешься и выключаешь монитор, Такая мышь полетит в мусорку через пару часов использования.
Візьміть собі розгалужувач відеосигналу, зможете натисканням кнопки переключатись між джерелами вводу) Думаю це зручніше ніж постійно залазити в налаштування і джерело вводу в моніторі міняти.
Якось так воно буде виглядати:
спойлер
Изображение
[/quote]

Я не лажу в настройках, у меня источник ввода буквально меняется 1 нажатием кнопки "Input" на мониторе. Просто бывает промахиваюсь, ибо сенсорную не нащупать
Input_Lag
Member

Чекаємо наступне покоління с ще більшим екраном, на 4" або 5" щоб на нього виводити моніторінг та сповіщення
hohlid19
Member

Input_Lag: 26.04.2026 12:05 Чекаємо наступне покоління с ще більшим екраном, на 4" або 5" щоб на нього виводити моніторінг та сповіщення
А потом через поколение выводить экран компьютера оттуда
Keyser Soze
Member

Когда уже в мышь встроят планшет?!? ;) :gigi: :lol: :up:
yurius_r
Member

А колись давно робили непогані звукові карти
Graveworm
Member

Yurius
Нормальна форма
На мх3 схожа
Melki
Member

потом запустят DOOM на этом экране и компьютер вообще не нужен будет
maytuxa
Junior

ця черепаха копія mx master, в якому досить функціональний в деяких софтінах боковий скрол замінили на ялинкову гірлянду.

мацав лише mx master і він приємний + можливо дійсно ергономічний, але вага... знайшов потрібну мені по формі низьку і товсту мишу вагою 53 грами і :super:
Unsecond
Member

Мда. А че снизу нет экрана? :lol:
Serg IX
Member

це сяомі 17pro
Ответить