ASUS переводить ноутбуки Zenbook Duo з двома екранами на процесори Intel Panther Lake

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити ASUS переводить ноутбуки Zenbook Duo з двома екранами на процесори Intel Panther Lake

Теж мені новина. От якби написали що переводить на ДВА процесора Intel Panther Lake, ото було б цікаво вже.
yariksom
Member

Scoffer: 25.04.2026 21:32Теж мені новина. От якби написали що переводить на ДВА процесора Intel Panther Lake, ото було б цікаво вже.
і з трьома екранами ще :lol:
Реклама реально дурнувата, вирази облич явно мені кажуть (так, я говорю з обличчями :D ): нафіга мені це, шо за хрінь перед мною, і взагалі що я тут роблю :shuffle:
MqM
Member

На екрані така заставка наче натяк на рендер😁 проте адекватної відяхи немає, але за те 32 гіга оперативки навалили
Tetronga
Member

MqM: 26.04.2026 11:44 На екрані така заставка наче натяк на рендер😁 проте адекватної відяхи немає, але за те 32 гіга оперативки навалили
Так 32 це мінімум для нормального продукту сьогодні
MqM
Member

Tetronga: 26.04.2026 13:41
MqM: 26.04.2026 11:44 На екрані така заставка наче натяк на рендер😁 проте адекватної відяхи немає, але за те 32 гіга оперативки навалили
Саме ддр5 для відкриття вкладок у браузері?
Ну може для Лайтруму зійде, аде тоді треба дуже якісний екран
Unsecond
Member

Когда уже? Жду не дождусь :D

Изображение
Scoffer
Member

Unsecond: 26.04.2026 16:16Когда уже?
5 років тому
Expanscape Aurora 7
Изображение
Tetronga
Member

MqM: 26.04.2026 15:03
Tetronga: 26.04.2026 13:41

Саме ддр5 для відкриття вкладок у браузері?
Ну може для Лайтруму зійде, аде тоді треба дуже якісний екран
Та яка різниця для чого? 16 ГБ це просто нормальний об'єм, якого ще вистачає, але без запасу на майбутнє. Тому так, 32
Ответить