Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
tablestikus
Member
Я знайшов один мінус верумів - це поєднання роз'ємів на чашах рівно вниз і прямих джеків комплектного кабелю - досить часто як задумуюся на роботі і вжимаюся в крісло - то крутячи головою постійно ці джеки зачепаю плечима, так кабелям скоро гайки можуть прийти, ну то прийдеться поміняти на кабель з г-подібними джеками.
-
Radio Bay
Member
Напиши виробникуtablestikus: ↑ 21.04.2026 10:15так кабелям скоро гайки можуть прийти
Відправлено через 3 години 42 хвилини 26 секунд:
Так, на перших Верумах були такі Г-джеки, Furutech вітається, шуткую, але не зовсім
-
FarCry
Member
Якщо вже уші за 400$, то вже і шнурки напрошуються за 400$ 
Глянув ціни на Furutech... я так розумію, їх сам Кашпіровський заряджав позитивною енергією та чистив від порчі?
Глянув ціни на Furutech... я так розумію, їх сам Кашпіровський заряджав позитивною енергією та чистив від порчі?
-
Radio Bay
Member
Цей так, але то був японський Кашпировський )FarCry: ↑ 21.04.2026 18:57їх сам Кашпіровський заряджав позитивною енергією та чистив від порчі?
-
tablestikus
Member
У мене є наполеонівські плани щодо всіх кабелів під заміну, окрім гарно на саб що вже робив під замовлення в ері)Radio Bay: ↑ 21.04.2026 18:18 Так, на перших Верумах були такі Г-джеки, Furutech вітається, шуткую, але не зовсім![]()
-
Radio Bay
Member
З вушними обережно, тільки не треба китайське срібло, проходив на Сенхах.tablestikus: ↑ 21.04.2026 20:07У мене є наполеонівські плани щодо всіх кабелів під заміну
Начебто деталей накидує по верху, вау, але приносить втому. Довго не послухаєш.
От ця фура класна: вона зберігає характер, але прибирає вуаль та додає чіткості.
Якщо не знаєш, що брати - бери Neotech
-
tablestikus
Member
Ні, вушні поміняю якщо комплектні здохнуть. Ну і звісно не китайське срібло, якось думав потрендіти з хлопцями з ери і почути що вони нарадять на бюджети 50-100 баксів на кабель.Radio Bay: ↑ 21.04.2026 20:17З вушними обережно, тільки не треба китайське срібло, проходив на Сенхах.tablestikus: ↑ 21.04.2026 20:07У мене є наполеонівські плани щодо всіх кабелів під заміну
Начебто деталей накидує по верху, вау, але приносить втому. Довго не послухаєш.
От ця фура класна: вона зберігає характер, але прибирає вуаль та додає чіткості.
Якщо не знаєш, що брати - бери Neotech![]()
-
Radio Bay
Member
Так, ті розуміють.tablestikus: ↑ 21.04.2026 21:50якось думав потрендіти з хлопцями з ери
-
Sbhavers
Junior
Якщо коротко — подивись на Soundcore by Anker P30i True Wireless Noise Cancelling. Вони трохи на верхній межі бюджету, але відчутно надійніші за ноунейми: нормальна батарея, стабільний звук і не “вмирають” від простою так швидко. Для епізодичного використання — цілком адекватний варіант.
-
sanya555
Member
Що можна взяти до 3 тисяч з повноразмірної безротової китайщіни? Щоб якісно, норм баси?
-
alumem
Member
sanya555
fiio jt3 или Kiwi Ears Altruva
fiio jt3 или Kiwi Ears Altruva
-
Feras
Member
Тобто що б бумкало і голову зносило з вухами від басів? Тоді серед басс-бустед називають усі Анкери і також відносять до таких Соні та JBL. В принципі, що на Алі, що на Олх до 3 к можна знайти доволі багато всього але, що одному сподобається у іншого викличе веее.sanya555: ↑ 24.04.2026 21:43 Що можна взяти до 3 тисяч з повноразмірної безротової китайщіни? Щоб якісно, норм баси?
-
alumem
Member
В глаза долблюсь, провтыкал пунктик про безпроводную)
-
sanya555
Member
Feras
В сторону Анкерів і дивлюсь,але
Anker SoundCore Life Q30 це вже 4 штуки, ще є наприклад
UGREEN Studio Pro 48dB ANC
або
Baseus Bowie 30 Max
Відправлено через 1 годину 17 хвилин 3 секунди:
Поки в пошуках, глянув ось цей огляд
Дивлюсь, і думаю щось блін не так, під кінець зрозумів
в епізодах де чувак на вулиці біля озера крутить головою, я живу в 50 метрах звідти 
або
Baseus Bowie 30 Max
Дивлюсь, і думаю щось блін не так, під кінець зрозумів
-
Feras
Member
Цей канал - майчуз і сайт суто український (всі оглядачі з України) однак весь контент роблять "тією" мовою хоча українська у них на сайті для вибору присутня.sanya555: ↑ 25.04.2026 09:16 Feras
або
Baseus Bowie 30 Max
Дивлюсь, і думаю щось блін не так, під кінець зрозумівв епізодах де чувак на вулиці біля озера крутить головою, я живу в 50 метрах звідти
![]()
Якщо казати про навушники овер-еар то гугл статистика буде не дуже далека від правди перевіривши дуже багато сайтів, але якщо скласти то десь десятка у них всіх буде схожа Едіфаер, Анкер, 1море, Соні і т.д.
Читав, що UGREEN Studio Pro це не про бумкаючий бас + там нема особистого EQ і тільки пресети але комусь і внесене підходить, по басам то його попередник розхайплений і який навіть аудіофіли вважать норм, бо він у них коштував по скидкам 15 баксів - UGREEN Max5c. Анкери 30 вже дуже давно на ринку. Я коли нагадував казав виключно про Алі та Олх, нашим продавців-бариг я не брав у вагу бо вони продають теж саме у разі гарантії відмовляють, на тому ж Алі є товари з гарантією і виробник-продавець іноді міняють навіть без відправлення в Китай.
-
StTechnik
Member
Решил я немного сменить свои TWS. Ну как сменить. Те что есть - останутся, типа про запас.
Какие будут предложения? Сейчас B&W Pi7 S2.
Всем хороши, кроме формы. В них как Шрек из мультика.
Какие будут предложения? Сейчас B&W Pi7 S2.
Всем хороши, кроме формы. В них как Шрек из мультика.
-
MSiAventador
Member
StTechnik
FiiO FT7
FiiO FT7
-
StTechnik
Member
MSiAventador

FiiO FT7
Как это пересекается?TWS
-
KLUZO
Member
Вітаю. Хочу придбати собі бездротові навушники для перегляду фільмів та прослуховування музики, бюджет 3000грн. Наразі розгядаю Anker Soundcore Life Q30, Ugreen Studio Pro 48dB, HATOR PHOENIX 2 Wireless (ESH40), Edifier W820NB Plus Black. Що порадите?
-
Feras
Member
Щодо дорогих TWS, як я розумію після БВ за 300 + долларів планку понижати не будуть тут мені здається вибір в сторону Соні і Технікс чи навіть ще вище.
KLUZO, а який ви звук хочете сучасний - в-шейп з багато бассу та високими переважаючими чи щось балансне і стосовно налащтування звуку під себе, треба нормальний Еквалайзер чи вистачить тільки заводських пресетів? Але Хатор я б одразу відкинув би, вони консьюмерські навушники не роблять, а в геймерській гарнітурі якість того як грає музика не на першому місці.
KLUZO, а який ви звук хочете сучасний - в-шейп з багато бассу та високими переважаючими чи щось балансне і стосовно налащтування звуку під себе, треба нормальний Еквалайзер чи вистачить тільки заводських пресетів? Але Хатор я б одразу відкинув би, вони консьюмерські навушники не роблять, а в геймерській гарнітурі якість того як грає музика не на першому місці.