Критики хвалять новий екшен Saros, який скоро виходить на PlayStation 5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Критики хвалять новий екшен Saros, який скоро виходить на PlayStation 5

Залишиться ексклюзивом для PS5. Ну і х.. з вами, вам же гірше.
Доречи дивився відоси, якісь статери постійні, як так можна було на PS5 зробити?
man1242
Member

denizen: 25.04.2026 11:58 Пропоную обговорити Критики хвалять новий екшен Saros, який скоро виходить на PlayStation 5

Доречи дивився відоси, якісь статери постійні, як так можна було на PS5 зробити?
Головне щоб лишалось екзом і далі, а то з релізом на пк може вивітрися уся магія соні.
FurryGentleman
Member

Это и так нишевая игра на уровне Returnal - то есть она и на самой пс5 дай бог продастся миллион копий - это не тот уровень эксклюзива который нужно держать на одной платформе
Grey_ukr
Member

А когда критики не хвалили хоть один ААА проект или проект от сони?
Даже полное г-но получает 8 из 10 и это минимум.
Sanya94
Member

Та вийде вона на ПК, просто трохи пізніше.
XXXshadyXXX
Member

Grey_ukr: 25.04.2026 12:18Даже полное г-но получает 8 из 10 и это минимум.
А можно по подробнее? Только не субъективное личное мнение пк боярина :D
LordTornado
Member

Посмотрел я трейлер... Катсцены красивые, но геймплей в виде пыщь-пыщь-бум-бдыдыщ... Одни вспышки и взрывы на экране, маскирующие убогую графику... Хотя школоте должно понравиться, она такое любит...
yariksom
Member

Вони сотні мільйонів заробили на ПК, тепер повернулися до ексклюзивів.
В принципі прослідковується стратегія:
Показати ігри, які соні випускає більшій аудиторії споживачів, а побачивши, що їм сподобалося - знову повернутися до ексклюзивів.
Розрахунок на те, що багато перейде на їхні плойки.
Так і буде.
Я не перейду, тому, що застарий для цих розваг, а молодь можливо перейде.
Хоча в них роблокс є, нафіга їм соні?
FurryGentleman
Member

yariksom: 25.04.2026 12:50 Хоча в них роблокс є, нафіга їм соні?
Как человек который поработал какое то время в школе могу смело заявить - они все играют в майнкрафт и роблокс не от хорошей жизни - а просто из-за доступности - все школьники мечтают поиграть в нормальные игры с пк или пс5 - просто нет возможности :rotate:
DuckRider
Member

А что критики не хвалят? Они на деньги за похвалу только и живут :laugh:
Shaolin_Style
Member

denizen: 25.04.2026 11:58 Пропоную обговорити Критики хвалять новий екшен Saros, який скоро виходить на PlayStation 5

с легкостью — игра на UE5 и блупринтах

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
LordTornado: 25.04.2026 12:45 Посмотрел я трейлер... Катсцены красивые, но геймплей в виде пыщь-пыщь-бум-бдыдыщ... Одни вспышки и взрывы на экране, маскирующие убогую графику... Хотя школоте должно понравиться, она такое любит...
школота рогалики не признает и не понимает. Эта игра для любителей занюхнуть свой пердёжь фанатов Returnal, Saros это фактически ее продолжение.
Последний раз редактировалось Shaolin_Style 25.04.2026 13:40, всего редактировалось 1 раз.
firestarter256
Member

Чем напомнило ДМС4 за Данте
man1242
Member

Shaolin_Style: 25.04.2026 13:40

с легкостью — игра на UE5 и блупринтах

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
LordTornado: 25.04.2026 12:45 Посмотрел я трейлер... Катсцены красивые, но геймплей в виде пыщь-пыщь-бум-бдыдыщ... Одни вспышки и взрывы на экране, маскирующие убогую графику... Хотя школоте должно понравиться, она такое любит...
школота рогалики не признает и не понимает. Эта игра для любителей занюхнуть свой пердёжь фанатов Returnal, Saros это фактически ее продолжение.
Ретернал це та сама гра де у піку онлайн був 200людей у стім ? :D
walkman3000
Member

LordTornado: 25.04.2026 12:45пыщь-пыщь-бум-бдыдыщ... Одни вспышки и взрывы на экране
LordTornado: 25.04.2026 12:45Хотя школоте должно понравиться, она такое любит
Shaolin_Style: 25.04.2026 13:40школота рогалики не признает и не понимает. Эта игра для любителей занюхнуть свой пердёжь фанатов Returnal
хайвмайнд пекаселян :lol:
maxn
Member

Ретурнал был топ, с радостью поиграю.
walkman3000
Member

maxn: 25.04.2026 14:35Ретурнал был топ, с радостью поиграю.
надеюсь будет режим что то вроде tower of sisyphus, там после 5 фазы при удачных пухах нормальный движ начинается
Сidonix
Member

Особисто я не планую купляти PS5 бо грати в такі ігри на контроллері як на мене особливий вид садомазо. Клавіатура + мишка краще поєднання. Куплю якщо вийде на ПК.
kairo
Member

man1242: 25.04.2026 13:54Ретернал це та сама гра де у піку онлайн був 200людей у стім ?
6700 чоловік. Мені гра не зайшла.
denizen
Member

Мені Returnal сподобався, навіть через рік ще раз пройшов. В цю теж хотів би побігати, але заради неї PS5 не буду купляти. Можливо куплю пізніше, заради GTA 6, бо дитина фанат, а на PC скоріш за все вийде через роки.
Agoris
Member

Викладати новину про гру, яка виходить ексклюзивно на пс5 це як викладати новину про рецепт смачного шашлику на форумі веганів. :gigi:
Ответить