Такий думаю що за саб ? Читаю а це ... Копус
Новости
Последние статьи и обзоры
Огляд та тестування корпусу Chieftec CI-03B-OP. The Cube
-
Олег963
Member
Пропоную обговорити Огляд та тестування корпусу Chieftec CI-03B-OP. The Cube
-
LVladislavchik
Member
Це ж було вже 
-
KimRomik
Member
Логічно було б поставляти його з вбудованим динаміком, але чомусь залишають цю справу за моддерами то чи спеціально, то чи забули ще на стадії проектування...
-
firestarter256
Member
Уже заказал, завтра привезут. Понравилось дырки по шланги сделали. Я свой Дипкул матрикс мех дремелем вырезал
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Шасі один в один від мого старого Chieftec GAMING CUBE CI-01B-OP 
-
Васильович
Member
-
Devijack
Member
Можна усім розповідати шо монітор то це такий тонкий моноблок, а під столом стоїть саб але не працює.
особисто мене такий дизайн напрягає, прям не подобається.
особисто мене такий дизайн напрягає, прям не подобається.
-
Hotspur
Member
Спочатку думав що сабуфер 
-
MihailKuzmov
Member
Напишите еще раз что вы думали что это сабвуфер
-
QFlash
Member
WOW! Кубатура!
-
kairo
Member
Я думав, що це сабвуфер.
-
Mike88
Member
сам_буфер
-
KYDRAM
Member
Sound-boofer 
-
sapsan
Member
Біпер діаметром 200мм
-
evenmore
Member
Интересно как замена стенду, но функционал скудный. По сути то же самое что у чифтека уже (и давно) было, но с 200мм.
-
bes
Member
довольно странная позиционирование корпуса что бы он был похож на что то иное а не корпус от пк. Я думал что этот круг это под какую то вертушку 200 мм на малых оборотах - было бы интересно тогда в бюджетном сегменте
-
Corey666
Member
Виглядає прикольно
-
bes
Member
а блин там есть кулер на передней панели, я что то сначала не нашел фото. Ну тогда интересный вариантbes: ↑ 23.04.2026 23:26 довольно странная позиционирование корпуса что бы он был похож на что то иное а не корпус от пк. Я думал что этот круг это под какую то вертушку 200 мм на малых оборотах - было бы интересно тогда в бюджетном сегменте
-
byaka
Member
Сюди потрiбна система рідинного охолодження та не дуже гарячий проц,а то це буде ще та пiчка 
-
Georgin
Member
byaka
Якраз ні, саме сюди СРО не потрібна. Навпаки, тут потрібен максимальний рух повітря, щоб добре обдувало усі компоненти включно з матплатою - тому звичайна повітряна СО на процесор "маст хев".
Якраз ні, саме сюди СРО не потрібна. Навпаки, тут потрібен максимальний рух повітря, щоб добре обдувало усі компоненти включно з матплатою - тому звичайна повітряна СО на процесор "маст хев".