Може давали в оренду колись з екіпажем?DaKaR: ↑ 21.04.2026 00:25 Як виявилось в мене в казармі є 3.5-перковий екіпаж на Черчіль III.
Але справа в тому, я не пам’ятаю щоб в мене колись був черчіль 3.
Більш того, в мене навіть у статистиці немає жодного бою на черчіль 3.
Це як, що за містика?![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
World of Tanks (часть 4)
-
Shade
Member
-
Hotspur
Member
-
Shade
Member
Нове КБ на підході. Вікерс і ДБВ. Ну з ДБВ все ясно, - фановий возик, спробую забрати, певне.
А по Вікерсу що скажете? Є в ньому якийсь особливий сенс, якщо існує Центуріон?
-
destructX
Member
Вікерс - це скоріш покращена версія Леопарда, Центуріон трошки не про теShade: ↑ 21.04.2026 20:14 Нове КБ на підході. Вікерс і ДБВ. Ну з ДБВ все ясно, - фановий возик, спробую забрати, певне.
-
Shade
Member
Ну але геймплейно те саме? Шкерітися по кущах?destructX: ↑ 21.04.2026 20:16 Вікерс - це скоріш покращена версія Леопарда
Тоді, напевне, обійдуся.
-
Hotspur
Member
ДБВ 152 абсолютна імба. це тобі не ашігаруShade: ↑ 21.04.2026 20:14Ну з ДБВ все ясно, - фановий возик, спробую забрати, певне.
Відправлено через 37 секунд:
такShade: ↑ 21.04.2026 20:29Ну але геймплейно те саме? Шкерітися по кущах?
-
Shade
Member
Та знаю
З кущів буває як прилетить на 700 - і навіть не засвітиться.
-
DaKaR
Member
3,5 перки, ще й екіпаж жіночийShade: ↑ 21.04.2026 00:55Може давали в оренду колись з екіпажем?
не розумію хайпа, ніколи з нею проблем не мав. +- грільHotspur: ↑ 21.04.2026 21:21ДБВ 152 абсолютна імба. це тобі не ашігару
-
Hotspur
Member
воно сильно апнутий гріль з диким калібром. 152 мм це не 150DaKaR: ↑ 21.04.2026 21:52не розумію хайпа, ніколи з нею проблем не мав. +- гріль
Відправлено через 21 секунду:
чому ніDaKaR: ↑ 21.04.2026 21:523,5 перки, ще й екіпаж жіночий
-
DaKaR
Member
це ж скільки грати треба на оренді щоб екіпаж так вкачатиHotspur: ↑ 21.04.2026 22:00чому ні
-
Ramiras
Member
Я не понял,че за наезды на моего ашигарчикаHotspur: ↑ 21.04.2026 21:21ДБВ 152 абсолютна імба. це тобі не ашігаруShade: ↑ 21.04.2026 20:14Ну з ДБВ все ясно, - фановий возик, спробую забрати, певне.
Відправлено через 37 секунд:такShade: ↑ 21.04.2026 20:29Ну але геймплейно те саме? Шкерітися по кущах?
Відправлено через 2 хвилини 51 секунду:
Ты чтоDaKaR: ↑ 21.04.2026 21:523,5 перки, ще й екіпаж жіночийShade: ↑ 21.04.2026 00:55Може давали в оренду колись з екіпажем?
не розумію хайпа, ніколи з нею проблем не мав. +- грільHotspur: ↑ 21.04.2026 21:21ДБВ 152 абсолютна імба. це тобі не ашігару
Дбв один из самых любимых танчиков
-
Hotspur
Member
леопард недокормленийRamiras: ↑ 21.04.2026 22:18Я не понял,че за наезды на моего ашигарчика ПАРВУ ЗА НИГО ЛЮБОВА
-
Shade
Member
В Гриля базове маскування в 2-3 рази гірше в порівнянні з ДБВ.DaKaR: ↑ 21.04.2026 21:52 не розумію хайпа, ніколи з нею проблем не мав. +- гріль
Відправлено через 8 хвилин 56 секунд:
Порівняв Центуріона з Вікерсом. Вони тупо взяли гармату від цента, і суттєво накинули їй точності. Ну і зовсім трошки по стабілізації і зведеню додали. Всі інші параметри ідентичні. Картонний, з кращою динамікою і маскуванням. Ну так, плюс-мінус Леопард.
-
Hotspur
Member
Вікерс дно. він є в менеShade: ↑ 21.04.2026 22:34Порівняв Центуріона з Вікерсом. Вони тупо взяли гармату від цента, і суттєво накинули їй точності. Ну і зовсім трошки по стабілізації і зведеню додали. Всі інші параметри ідентичні. Картонний, з кращою динамікою і маскуванням. Ну так, плюс-мінус Леопард.
-
Qwerty1987
Member
У меня дбв есть, прикольный апарат.
Из минусов - очень маленькая скорость вращения башни.
Из минусов - очень маленькая скорость вращения башни.
-
Sanьka
Member
Дбв це су130ПМ тільки на 10лвл.
Гріль і близько не стоїть, бо для картонної ПТ дуже важливе маскування. У Гріля воно на рівні дна.
Гріль і близько не стоїть, бо для картонної ПТ дуже важливе маскування. У Гріля воно на рівні дна.
-
destructX
Member
у Гріля навіть не маскування головна проблема, ця бричка жопой їде як маус, це спричиняє купу проблем, особливо враховуючи відсутність кутів та те, шо башня позаду. Який завгодно горбик з кущем тобі потрібно залазити всим корпусом і молитись, шоб після пострілу тебе не збрили в наносекунду (бо маскування теж як у мауса)
Вирішенням всих проблем Гріляки було б повне обертання башти, можна було б кущі жопой займати, а так це жах
Вирішенням всих проблем Гріляки було б повне обертання башти, можна було б кущі жопой займати, а так це жах
-
YumaX
Member
Що думаєте про Leox? Якось не випрадав очікувань, взяв майстра та й потому, мабуть, все буде, ну можливо ще польову доб'ю 
-
Hotspur
Member
фігняYumaX: ↑ 22.04.2026 23:36Що думаєте про Leox?
-
Shade
Member
900 пт в черзі на бій
Дев'ятки до десяток навіть не балансить
Дев'ятки до десяток навіть не балансить